Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Premal FPS

191 pregled · 7 odgovora · otvorena 24.10.2011. u 22:28

Pozdrav raja!!! 
Znaci skinuo sam par igrica sa Torrenta i instalirao,pokrenuo i poceo igrati...Stavim sve na high settings (1920 x1080p AA/AS 16x itd)i poprilicno sam zadovoljan,jer mi nigdje ne steka,slika jasna,cista,znaci sve bas kvalitetno radi i predobra grafika.Ja na forumu pa citam razne postove i naletima na FPS(msm na Frame Rate) i haj ja procitam,pa vidim ljudi kazu to je broj slika u sekundi u igrici,to pokazuje kvalitet slike i stekal nam igrica,pa pominju program FRAPS da ocita taj Frame Rate,haj ja i skinem taj fraps,pokrenem CoD MW2 sve mi na High Settngs 1920x1080 itd,i ja igram sve normalno,ne steka ,jaka grafika,ali gledam da mi je frame rate izmedju nekih 35 -50,pa igram BF BC2 ,pa i tu mi slican frame rate,znaci bilo koja igra mi je na oko 40-50 framesa...Kako vidim ljudi se zale kad im je frame rate manji od 100 ili 150,i to jos imaju slabiju konfu od moje,pa pitam se kako je moguce da mi je tolipacno Frame Rate pokazuje,pa kako bi to mogao podesiti na Veci frame rate?
Evo i konfiguracije:
intel i5 760 2.80 8MB
asus P7 H55 M LX
Asus ati hd 6670 1 gb gddr5 (810/4000 MHz)
ram 4GB 1333 ddr3
Znaci trebalo bi mi da frame rate bude mnogo veci nego ovaj sad sto je pa cak mi i GTA San Andreas oko 40 fps?
sta cu ja sad jadnik :S
Eto pa ako ima ko da mi pomogne????
Unaprijed,HVALA !:D
Vsync off?

ugl idi - desni klik - nvidia cpanel - 3d settings - vertical sync - Force off - i fps bi ti trebo biti dosta veci 20-30 ;))))

edit @ vidim da imas ATI karticu - kod ati bi trebalo biti slicno ko nvidie - desni klik cpanel - 3d settings i nades vertical sync ili Vsync i off :)))
Sta hoces  Kad je HD6670 bjedna graficka za 1280x1024 rezoluciju a ti stavio na 1920x1080.

Za to ti minimalno treba GeForce GTX460 ili HD6850.

edit:

Download najnovije drivere za HD6670.
Ako ti je Windows7 32 bita:

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx

64bita:

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

Instaliraj, rr PC.

Kad rr PC, desni klik na desktop; ATI Catalyst Control Center.
Nadji setings (valjda je tako)
Options
3D
All
Wait for vertical sync... : ALWAYS OFF --> Apply-
NiXiNH0 je napisao/la:
Vsync off?

ugl idi - desni klik - nvidia cpanel - 3d settings - vertical sync - Force off - i fps bi ti trebo biti dosta veci 20-30 )))

edit @ vidim da imas ATI karticu - kod ati bi trebalo biti slicno ko nvidie - desni klik cpanel - 3d settings i nades vertical sync ili Vsync i off ))
Nema druze takve opcije kako sam ja vidio,btw koristim W7 Ultimate,pa ako bi znao korak po korak 
druze 6670 ti je low grafa sta hoces da na sve max imas 125 fps iskljuci detalje i igraj na istoj rezi
igraj 1024x768 svi detalji off aa off i ima ces 250 barem msm
Mogu biti dva slučaja:

1. = > low PC ;

2. = > nisi isključio vertical sync sa grafičke ;
federe je napisao/la:
druze 6670 ti je low grafa sta hoces da na sve max imas 125 fps iskljuci detalje i igraj na istoj rezi
igraj 1024x768 svi detalji off aa off i ima ces 250 barem msm
a znam druze da nije bas neka grafika ali halo,msm san andreas mi fps na 40....
ja sam imao solidnih 60 fps sa svojom starom grafom
NVIDIA 7300 GT 128bit 256mb

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.