Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem oko SAMP-a?

154 pregleda · 13 odgovora · otvorena 18.11.2011. u 22:39

Imam jedno pitanje zasto mene kad malo duze igram jedno 10 min nekad i ranije izbaci sa servera i kaze Dont send i ona dosadna poruka...
Crash ..?
Na nekim serverima 10 minuta ako si afk kicka te server
Adzila je napisao/la:
Crash ..?
Na nekim serverima 10 minuta ako si afk kicka te server
nije do toga evo igram i samo me izbaci i pise ona poruka od windows-a Send Report ili Dont Send.. i ja idem dont send i onda mi izadje iz igre...
deklok je napisao/la:
nije do toga evo igram i samo me izbaci i pise ona poruka od windows-a Send Report ili Dont Send.. i ja idem dont send i onda mi izadje iz igre...
Onda ti nije instalacija ok!
Skini novi gta i meni je isto tako bilo
Imaš bag sa SAMPom reinstall ga i radit će.
Izbrisi instalirane modove ako ne upali, reinstal gta ili zamjeni samo onaj gta3 fajl. Probaj i reinstall samp samo, mada sumnjam da će samp reinstal pomoć. i izbrisi one programe ako si instaliro modove kakve preko njih;)
N3sTabilaN je napisao/la:
Izbrisi instalirane modove ako ne upali, reinstal gta ili zamjeni samo onaj gta3 fajl. Probaj i reinstall samp samo, mada sumnjam da će samp reinstal pomoć. i izbrisi one programe ako si instaliro modove kakve preko njih;)
skinuo sam neki SAMP sa torenta u kojem samo udjem i instalirao sam i za MP jer mozda do njega i..
Igraj 9 minuta i nećeš imat tih problema
deklok je napisao/la:
skini nov crack , t oje do cracka ako nemash reci dacu ti na pm
je napisao/la:
Crasha ti, jesi li modele neke ubacivao?
Oh My God..

Na svakoj mogućoj temi vezanoj za SanAndreas, pitate jesil neke modove ubacivao po 2-3 puta, iako taj neko naglasi da nije, to je ne bitno, bitno je da vi napišete imal kakvih modova.. Ja znam da može Crashati zbog modova, ali ako već napišu da nemaju, onda šta se javljate? U ovoj temi to nije slučaj, ali mi je više ovo dopizdilo gledat..

To ti je Don't send što kaže ovaj sistemski error, ako ne pomogne reinstalacija, probaj skinuti novi, ako isto bude, do računara je - vrijeme za formatiranje hard-diska 
Isti problem sam imao dok sam igrao SA:MP, samo sam ja bio ograničen na točno 20 minuta.
Probriši iz "Dodaj / Ukloni programe" i GTA San Andreas i MP i sve ponovno instaliraj i popravit' ćeš, bar sam ja tako.

I usput mali savjet što se modova tiče. Pazi koje ubacuješ i nemoj ih puno ubacivati jer zna dolaziti do Crash-a i onda ne znaš u kojem je problem.

Post dobio aplauz od vLexinho

E prijatelju kod mene je to bio problem na proslom kompu bio sam ogranicen na nekih 10 min i tu stane padne i morao sam ponovo ulazit ,malo se vise ljudi skupi odma crasha .
Do instalacije ti nije ja sam pokusavao sa bar 10 instalacija sve je isto ,mislim ako si imao modove uradi backup i mislim da ce ti to pomoci ,ali meni ni modovi nisu bili problem jer ih nikako nisam imao imao sam veoma slab komp i stalno me je izbacivalo zbog toga i npr malo igram samp reseta mi se komp ,a uz cs nista ..

Moj ti je savjet probaj

-Modove ako si ih ubacivao obrisi
-Kada krenes da deletas SAMP sve fajlove iz njega obrisi pa ga onda delete.
-Vidi imas li folder u GTA San Andreas User Files tu biti fajl gta.set nesto tako ako ga nemas uploadat cu ti ga ja..

Mislim da sam pomogao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.