Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GTA san andreas

233 pregleda · 14 odgovora · otvorena 13.11.2011. u 21:41

pozz gameri

imam problem sa ovom igrom.
instaliro sam, crackovo pokrenem je udje pokaze mi onaj video sto ima na pocetku, al kad treba da pokaze 'meni' igre onda mi se pojavi ...

pozz..
svi komentari dobro dosli
hmmm nisam siguran u cemu je problem (i meni se ovo desvalo),jedino sto ti mogu preporuciti jeste da ponovo skines gta san andreas ako si instlirao preko DVD-a onda ti nece pomoci reinstal
Najbolje ti j ukucaj na google
Download GTA San Andreas RELOADED i prvi link sto ti izade klkni na njega i skines preko torrenta ;)
rock_baby je napisao/la:
Reinstaliro sam 100x al nepomaze :S
Pokusaj sa drugim crackom

Imas na warez sajtovima !
http://www.youtube.com/watch?v=q1q9wmUM6gk

Sve imas .)
Joj ovo me podsjeti kad sam ja igro, fuj povraca mi se od te Igre Zar to i sad igrate ? A Boze :) !

Post dobio šamar od Neophyte

_eXecuteD_ je napisao/la:
Joj ovo me podsjeti kad sam ja igro, fuj povraca mi se od te Igre Zar to i sad igrate ? A Boze !
Nije pitao da li igras, ako mu mozes pomoci - pomozi.

@ Tema

Ako si skinuo igricu, sigurno ti fali neki dio, ili ti crack nije dobar. Probaj sa nekim drugim crackom, ili skini/kupi igru..
Crack 100% .Na pocetku kad pokrenes igru a nisi creckovao ovako ti se pojavi. Skini novi crack ;)
Slazem se sa ostalim da bi trebao skinuti novi crack jer ti je taj ostecen i to ti je razlog zasto nece
Pozdrav
Problem jos nije rijesen, tema je bila lockana tako da cu je unlockati dok ne dobije rjesenje. Onaj ko pomogne dobit ce aplauz, kao i svaki pametan post, a za samar vec znate..
Tako se i meni desavalo. Nista ti drugo ne preostaje nego da oboris sistem, tj. ne mozes nikako drugacije. :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.