pozz,imam problem kad ubacim obicni cd san andreasa da instaliram izbaci mi neki demon shield tako da nemogu instalirat igru,jel neko zna u cemu je problem ?
Diskusija
GTA San Andreas
129 pregleda · 5 odgovora · otvorena 12.09.2011. u 20:20
Pa moras instalirati program deamon shield i onda mount image u tom programu
Fakat niko nezna u cemu je problem :S ?
KenYYY je napisao/la:
Fakat niko nezna u cemu je problem
?
?
Ja sam samo cuo za Deamon Tools, program za ISO format datoteka, tj, mountas .iso datoteke, kao virtuelni disk da imas. Znaci skines deamon tools, sa neta, preporucujem lite verziju, i onda mountas. Tako lahko

Btw. mozes skinuti i winrar, i ekstraktovati tu .iso fajl/datoteku, sve u svemu kako tebi odgovara.
Sretno.
Johnie_Walker je napisao/la:
"Fakat" cuj deamon shield?
Ja sam samo cuo za Deamon Tools, program za ISO format datoteka, tj, mountas .iso datoteke, kao virtuelni disk da imas. Znaci skines deamon tools, sa neta, preporucujem lite verziju, i onda mountas. Tako lahko
Btw. mozes skinuti i winrar, i ekstraktovati tu .iso fajl/datoteku, sve u svemu kako tebi odgovara.
Sretno.

Sretno.
http://imageshack.us/photo/my-images/571/3312z.jpg/
e sad neznam kako da ovo rijesim .....

Otvori ti preko demonplayer. Nikad cuo izvini 
Btw, kad ubacim cd ili kako vec, imas autoplay ili da odes na .iso fajl i open with. Jer ti zamjenjuje program, ide ti preko drugog programa

Btw, kad ubacim cd ili kako vec, imas autoplay ili da odes na .iso fajl i open with. Jer ti zamjenjuje program, ide ti preko drugog programa
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.