Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Temperatura Pentiuma 4

123 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.12.2010. u 18:51

Juce sam bio kod prijatelja i instalirao CoD 4. Posle pola sate meni vise dosadila instalacija i ja htjeo da prekinem ali se komp "zaledio". On ga ugasi ( na napajanju prekidač) i kad se ukljucivao pise " CPU Over Heat!!!", a on samo pritisne F2 i ukljuci ga. Posle mi kaze da mu se to desava posle nekih pola sata igrice il nesto tak.

Kako da zaustavi to pregrijavanje i da li je uopste to stetno za stari Pentium 4 HT 3,06 GHz?
Neka stavi pastu i promjeni hlađenje, mislim da će smanjiti zagrijavanje procesora.Inače, zagrijavanje je jedna od slabosti P4 procesora jer ima veliku potrošnju energije(zbog arhitekture jer je dužina cjevovoda velika zavisno od varijante).

Post dobio aplauz od reLo

skile je napisao/la:
Neka stavi pastu i promjeni hlađenje, mislim da će smanjiti zagrijavanje procesora.Inače, zagrijavanje je jedna od slabosti P4 procesora jer ima veliku potrošnju energije(zbog arhitekture jer je dužina cjevovoda velika zavisno od varijante).
to sto mu pise
OverHeat je zato sto je komp ugasio na prekidacu od napajanja.
Nek stavi Antifriz pa nece lediti 100%

Post dobio šamar od reLo

kerabhf je napisao/la:
to sto mu pise
OverHeat je zato sto je komp ugasio na prekidacu od napajanja.
Nekontam poentu tvog posta
U svom postu nisam spomenuo termin overheat(prevedi na naš jezik i skontat češ značenje riječi), samo sam mu odgovorio na pitanje koje je postavio.

pls, no spamm(bitan je postcount +1)
LoL32 je napisao/la:
Nek stavi Antifriz pa nece lediti 100%
i sad si ti glavni sto si to napiso -.-"
Meni ja na tom istom procesoru temperatura bila normalna oko 60-70, cim bi usao u cs rasla bi do 100 i comp bi se ugasio. Zato sam svako vece oko 2 stavljao comp na prozor da mi hladi sa vana zrak da bi igrao cs. Nemozes tu nista promijenit, sjeban proc.
zamjeni thermal pastu ocisti alkoholoh prethodno procesor i kuler.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.