Izgleda da imam problem sa pregrijavanjem procesora.Naime sinoc dok sam gledo ufc na live streamu jedno 5-6 puta stream bi kao poceo da stopa i onda bi racunar zaledio(to mi se nije desavalo do sad).Odmah sam skino ovaj speedfan da izmjerim temperaturu cpu i gpua i ona je iznosila nekih 55-59 stepeni.Jutros sam skinuo sve coolere i sa procesora i ovaj sto hladi citavo kuciste i ocistio od prasine,moram priznati nisam jedno godinu cistio.
Mjerim sad nakon sto sam ocistio temperatura je 45 stepeni,ali kad pokrenem youtube,neki drugi video link ili igru temperatura se poveca za par stepeni(mislim to je normalno)...
E sad mene zanima koja mi je dozvoljena maximalna temperatura i graficke i procesora(a koja je normalna preko koje ne bi trebalo da ide)?
Konfiguracija je slijedeca:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
2x2408 DDR2/500 GB
Nvidia ge force 9800 GT DD3
Molim bez glupih odgovora.Hvala
Mjerim sad nakon sto sam ocistio temperatura je 45 stepeni,ali kad pokrenem youtube,neki drugi video link ili igru temperatura se poveca za par stepeni(mislim to je normalno)...
E sad mene zanima koja mi je dozvoljena maximalna temperatura i graficke i procesora(a koja je normalna preko koje ne bi trebalo da ide)?
Konfiguracija je slijedeca:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
2x2408 DDR2/500 GB
Nvidia ge force 9800 GT DD3
Molim bez glupih odgovora.Hvala