Ovako, neki me sjeb uhvatio pa mi se gledaju neki tuzni filmovi. Neki dan pogledao "The Pride". Davno sam ga gledao i ono pustio sam koju suzu tad, al' neki dan kad sam ga opet odgledao suze same idu. Onda nakon par dana iznajmim "Hachiko: A Dog's Story". Ne znam kad sam se zadnji put u zivotu toliko isplakao, majica na meni mokra bila svega mi -.- Mozda sad neki misle da sam ja pi**a, pokazujem osjecaje ovo, ali zaboli me ona stvar za misljenje tih pojedinaca ^^
Dakle treba mi preporuka tih nekih tuznih filmova, ono koji su vas doveli do suza. Nemojte mi sad na google "sad crying omg movies" -.-, nego filmove koje ste vi gledali, napisite koju recenicu o njemu, ne bi bilo lose. Nemojte samo svega vam Titanica i tako tih sranja -.-
Eto ovi bodovi ko bude najbolji, i nemojte davati linkove i to, snaći ću se ja.
Dakle treba mi preporuka tih nekih tuznih filmova, ono koji su vas doveli do suza. Nemojte mi sad na google "sad crying omg movies" -.-, nego filmove koje ste vi gledali, napisite koju recenicu o njemu, ne bi bilo lose. Nemojte samo svega vam Titanica i tako tih sranja -.-
Eto ovi bodovi ko bude najbolji, i nemojte davati linkove i to, snaći ću se ja.