Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Naziv Filma.

135 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.10.2010. u 14:56

Znaci mozda prije 3, 4 godine sam gled'o jedan film,i sad mi nadodje nesta da ga opet pogledam, a nikako al' baš nikako ne mogu se sjetit naziva filma, mozda je neko od vas gled'o.
Znaci radi se o tome da je malac izbacen iz skole zbog tuce na 2 sedmice, i sad' on i tata il brat veze neam idu na planinu i tu trenira on il stari i toga se ne sjecam i na kraju je taj neki vel'ki turnir u kojem otac hoce da osveti ucitelja, jer su mu bombu bacili.
noBru je napisao/la:
A ja opisa u pm
+1

whahahahhahahahah
noBru je napisao/la:
A ja opisa u pm :D
Bolje ti je da mu pomogneš umjesto što kenjaš.
TitaniuM je napisao/la:
Bolje ti je da mu pomogneš umjesto što kenjaš.
Jel se mora na svakoj temi javiti jedan ovakav? :D

Ja bih pomogao ali mi je opis nekako napisan zbrda zdola...
izbacivanje iz škole, trening, turnir, bačena bomba :D

pomozi mu ti umjesto što meni kenjaš, ha ja :D

edit: da ne sjebemo čovjeku temu, ko skonta nek pomaze covjeku :D ja nisam skonto koji je film i nasmijao me opis (čovjek sam jbg)...

naprosto me iznenađuje pojava ovih padobranaca kod kojih je sve po pe esu :D (da ne pomislite na playstation :P)
noBru je napisao/la:
Jel se mora na svakoj temi javiti jedan ovakav? :D

Ja bih pomogao ali mi je opis nekako napisan zbrda zdola...
izbacivanje iz škole, trening, turnir, bačena bomba :D

pomozi mu ti umjesto što meni kenjaš, ha ja :D

edit: da ne sjebemo čovjeku temu, ko skonta nek pomaze covjeku :D ja nisam skonto koji je film i nasmijao me opis (čovjek sam jbg)...

naprosto me iznenađuje pojava ovih padobranaca kod kojih je sve po pe esu :D (da ne pomislite na playstation :P)
Evo ja se pokušavam da nađem a ti kenjaš i dalje. On je napisao ono čega se sjeća.
Naš'o film, hvala svima pusa smokić bokić.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.