Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Social Network - Problem

105 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.11.2010. u 23:38

Poz skino sam social network film , i treba mi onako brz odgovor u vezi ovog problema .
Znaci sve full skino sam ga i kad udjem u film izbaci mi ovo :
This movie is encrypted , download codec from infoavi.com
al problem je kad skinem ovaj codec fol sa infoavi , kad ocu da ga ekstraktujem , izbaci mi error , samo recite drugi nacin da pustim film da ga ne downloadujem ponovo ?*??
a sledeci mi error izbaci u vezi extraktovanja codeca

My documents / codec.zip Unexpected or archive
to ti trazi na windows media playeru?
pokusaj downloadat VLC player il KMP, na ta 2 nikad nece trazit nista 100% garantujem
potrazi na google
to se zove
MEGA Codec PACK ,... njega instaliraj i sve ce normalno raditi .. ako ne radi onda downloadaj Format Factory ii pretvori u drugi format .. npr ako ti je to sad u .avi , ti pretvori u .mpg , ali sa neki izmjenama , izmjeni u postavkama Konvertovanja ...
aaa ako vec ovaj prvi MEGA Codec Pack ne mozes naci onda potrazi
KLITE Codecs

nadam se da sam makar malo pomogao ;)
Skino si fake
E vidi imao sam iskustva sa takvim filmovi koje skines sa torrenta i ne rade,ne skidaj vise sa te stranice jer to zapravo nisu filmovi vec neko bezveze napravio prazan a dug video...Vise sam filmova ja takvih downloadovao i neradi nijedan...
usput zaboravio sam reci

http://chan961.net

imas tu film social network i jos par filmova .. sa te stranice ja sam gledao SN ii sve normala .. ne treba registracija , nist .. samo imam Pop up advertiser , al to samo na pocetku filma ..

enjoy ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.