Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Na´Vi vs. Frag eXecutors

451 pregled · 21 odgovor · otvorena 05.11.2010. u 18:32

Na´Vi vs. Frag eXecutors

IP: IP hidden till 09:35 (hltv1.verygames.net:27050 )

Meč će se igrati 09:45 - 6th of November (Sutra)
Map: de_train

Lineup : Na ´Vi
starix
esenin
Zeus
markeloff
Edward

Lineup: Frag eXecutors
kuben
Loord
pasha
Neo
TaZ
Navijam za Na 'Vi ;=)
<3 Edward
Na´Vi vs. Frag eXecutors (rezultat) 8 :16
Ja mislim da ih nije opekla standardna igra na trainu vs SK; vec igra Johana 'face.a' ; covjek je rjesaovao nemoguce ... [ 23:3 ] po scoru se sve vidi

Uostalom, Na`Vi gubi jer je NEO[t] u top formi; tako da ce ga 'ladno
FritzzYYYY je napisao/la:
Ja mislim da ih nije opekla standardna igra na trainu vs SK; vec igra Johana 'face.a' ; covjek je rjesaovao nemoguce ... [ 23:3 ] po scoru se sve vidi

Pošto cemo se kladit da će Frag eXecutors izgubit' meč
warloookofoonokontashba je napisao/la:
Pošto cemo se kladit da će Frag eXecutors izgubit' meč
Momak nemoj ti meni te spike ofo-ono HAHAHAHA xD

Ja imam zadnjih 13 opklada na HLTV.org ; ono na' sve zeleno i vjeruj da jos nisam stavio 2 na FX

Ne znam brate, ja volim i pratim SK a sve jace meceve smatram pobjedama FX kako u 75% slucajeva i bude, jednostavno imaju 'feeling' kako sve to treba odigrati; ipak su oni golden boys (-luq +psh) i tako ...

Frag eXecutors 5k (2) pa kud puklo :$
Momak nemoj ti meni te spike ofo-ono HAHAHAHA xD

Ja imam zadnjih 13 opklada na HLTV.org ; ono na' sve zeleno i vjeruj da jos nisam stavio 2 na FX

Ne znam brate, ja volim i pratim SK a sve jace meceve smatram pobjedama FX kako u 75% slucajeva i bude, jednostavno imaju 'feeling' kako sve to treba odigrati; ipak su oni golden boys (-luq +psh) i tako ...

Frag eXecutors 5k (2) pa kud puklo :$
Borbeni momci ,bice dobar meč iskreno. Ali šta je problem ,problem je ustat se sutra u 10
warloookofoonokontashba je napisao/la:
Borbeni momci ,bice dobar meč iskreno. Ali šta je problem ,problem je ustat se sutra u 10
Sad ja kontam, prva smjena, taman doceko' da se naspavam kad ono sjeb' mec turnira u zoru stavise

Vidjecu ocam, ako ne ustanem gledacu ku**c, bolje da se ja odmorim - ima demo

Jeste face odigrao drama, al o5 kao shto i sam moddii kaze, znali su tacno sekund kada bi trebao doletiti smoke, flash, hg, kada rush ide etc.
Trebali bi malo vise mijenjati taktike, jer ne bi zeljeli postati nekadasnji SK, kada su ih procitali nisu mogli dobiti mecha
EdwardSON je napisao/la:
Jeste face odigrao drama, al o5 kao shto i sam moddii kaze, znali su tacno sekund kada bi trebao doletiti smoke, flash, hg, kada rush ide etc.
Trebali bi malo vise mijenjati taktike, jer ne bi zeljeli postati nekadasnji SK, kada su ih procitali nisu mogli dobiti mecha
Zato je fnatic bio najjaci klan, kazem bio jer su sada u nekoj nedoumici i kao da su posvadjani. Povratak Guxa se cinio kao nastavak 'vladanja svijetom' od strane fnatica; ali upravo suprotno od toga - desilo se da ispadaju u ranim fazama turnira, kao sto je ovaj ... fnatic je nekada kao T objasnjavao na svakoj mapi, f0rest i Gux su mogli dosta toga, popraceno sa sjajnim igrama GTR.a i dsn.a i taktickim dijelom cArn.a ali proslo je i to vrijeme, tako da nema klana koji moze da mjenja taktike kao nekadasnji fnatic; 'pak ja vidim nadu u SK gamingu; sa MODDII.em ili Delpanom jer ce jedan ili oba, bar se nadam, potpisati oficijalni ugovor
Zato je fnatic bio najjaci klan, kazem bio jer su sada u nekoj nedoumici i kao da su posvadjani. Povratak Guxa se cinio kao nastavak 'vladanja svijetom' od strane fnatica; ali upravo suprotno od toga - desilo se da ispadaju u ranim fazama turnira, kao sto je ovaj ... fnatic je nekada kao T objasnjavao na svakoj mapi, f0rest i Gux su mogli dosta toga, popraceno sa sjajnim igrama GTR.a i dsn.a i taktickim dijelom cArn.a ali proslo je i to vrijeme, tako da nema klana koji moze da mjenja taktike kao nekadasnji fnatic; 'pak ja vidim nadu u SK gamingu; sa MODDII.em ili Delpanom jer ce jedan ili oba, bar se nadam, potpisati oficijalni ugovor
Moddii je jos uvijek stand-in ali to je gotova stvar vjerovatno da ce i nastaviti igrati sa njima
Delpan je samo stand-in za ovaj tour, al ja vjerujem da ce to biti isto kao shto je bilo sa moddii-em fol za 1 tour a ostavili ga zauvijek.
Samo ne bi valjalo da Robbana kickaju, ili da on zavrsi gaming karijeru jer je stvarno veliki igrac, po meni bi bolje bilo da odu walle i allen da dodaju Delpana i jos nekog "dolazeceg talenta" tipa pinne, ili manne, xizt mada manne ne bi bio dobra solucija kraj delpana.
Jedva cekam 2011. tamo negdje pocetak i vjerovatnu objavu obnavljanja NiP-a sa spawnom,heatonom,snajdanom etc i starog coL-a sa wardenom itd
<3 oldsqlrs
EdwardSON je napisao/la:
Moddii je jos uvijek stand-in ali to je gotova stvar vjerovatno da ce i nastaviti igrati sa njima
Delpan je samo stand-in za ovaj tour, al ja vjerujem da ce to biti isto kao shto je bilo sa moddii-em fol za 1 tour a ostavili ga zauvijek.
Samo ne bi valjalo da Robbana kickaju, ili da on zavrsi gaming karijeru jer je stvarno veliki igrac, po meni bi bolje bilo da odu walle i allen da dodaju Delpana i jos nekog "dolazeceg talenta" tipa pinne, ili manne, xizt mada manne ne bi bio dobra solucija kraj delpana.
Jedva cekam 2011. tamo negdje pocetak i vjerovatnu objavu obnavljanja NiP-a sa spawnom,heatonom,snajdanom etc i starog coL-a sa wardenom itd
<3 oldsqlrs
Volim i ja oldsql igrace i njihove meceve, bas prije neki dan opet pregledao SK v Lunatic-hai i sjetio se malo 'starih igracina cs.a' ... medjutim mrzim nacin na koji se odnose prema gamingu, a to je da kada su u top formi oni se oprastaju od gaminga, nakon nekoliko mjeseci opet se pojave spekulacije o njihovom povratku, bude to velika stvar, tipa 'SpawN coming back' ali ti igraci ne mogu da pruze ono sto su pruzali prije, pa mi nisu zanimljivi, zato je bolje ako vec ide u 'penziju' da ode i ne vraca se, neka zaradjuje na reklamama, ali neka se sa gamingom oprosti a ne ovako, j**u kako hoce sad igraju, sad ne i tako ..

Sto se tice SK.a; mislim da je problem sto ne mogu zamisliti SK bez RobbaNa, allena, wallea; ali ima jedna recenica od TheSlasha mslm. gdje je napisao RobbaNu kao zelimo ti brz oporavak i trenersku karijeru poslije uspjeha na WEM. Znaci moguce je da ce RobbaN postati novi menadzer SK.a i tako ustupiti mjesto Delpanu. To ne bi bilo lose, ali bih ja ipak vise volio da walle uradi upravo ovo, nekako mi RobbaN djeluje aktivnije od wallea sto se tice CS.a ... samo da SK nastavi nizati uspjehe, <3face
Bice dobar mec, nadam se da ce ih Neo ownat. Markelof da ne pricam, FX ima dobre taktike i igrace. Ipak mislim da ce FX uzet
:)

Neo <3
Pa zašto je Na 'Vi izgubio od SK ,pitate se ?
Zato što u Na'Vi' nije igrao Edward (:
Greska
Frag eXecutors NEO[ofensywa] <3
Fx uzima nadam se
GLGLGLGL
FX uzima

draga su mi oba tima, tako da mi je svedno ko ce pobijedit.
LOL pa ovo nije provjerena informacija da ce se NiP vratit. Ovaj humathsp je idiot vazda neke glupe thread-ove pise pogledaj mu malo profil
Exequor je napisao/la:
LOL pa ovo nije provjerena informacija da ce se NiP vratit. Ovaj humathsp je idiot vazda neke glupe thread-ove pise pogledaj mu malo profil
Ma osjeca se to, nije to samo zbog tog lika..
Spawn i Snajdan su se vec vratili samo nemaju team-a, a HeatoN uveliko prica o povratku, samo jos tentpole da se vrati bilo bi awesome

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.