Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WeMade FOX vs. Frag eXecutors

192 pregleda · 17 odgovora · otvorena 06.11.2010. u 11:28

Opet se sastaju ekipe WeMade FOX vs. Frag eXecutors. Zadnji put kad su igrale ove dvije ekipe WeMade FOX je dobio rezultatom od 16 : 14.
Evo recimo da je ovo kao revanž . Bice stvarno strasno tezak mec.
Frag eXecutors je umoran od meča protiv Na 'Vi.
Al' mislim opet da ce Frag eXecutors dobiti ovaj meč ...

IP : Meč se igra u 13: 15 ( hltv1.verygames.net:27050 )
Vrijeme: 13:15 - 6th of November (Danas)
Map: de_inferno

Evo kako izgleda lineup WeMade FOX ekipe :
Lineup : WeMade FOX
glow
solo
peri
bail
termi

Lineup : Frag eXecutors

kuben
Loord
pasha
Neo
TaZ

GL :=]

executorsi šakom

taz nogom
Ma FX uzima GO GO FX
:)
Iskreno da ti kazem, do sada sam pogodio ishod svakog meca na ovome touru' ... ovaj nekako ne mogu jos da se odlucim a evo i razloga:
- FX izgubio prvu mapu tijesnim rezultatom (mozda i zbog kickovanja LoordB.a sa servera)
- WMF nije igrao inferno kako ga inace igraju (pobjeda od 16:4 nad EG, sada samo jedna runda razlike)
- 80% onih koji prate misli da ce FX rasturiti WMF (kao osveta za onaj, opet kazem, tijesan poraz - sto i jeste logicno s obzirom da su pobjedili Na`Vi sa 16:
- Ova 3. teza je kljuc meca; nece ni WMF igrati kako je igrao na infernu, igrace mnogo jace, jer znaju greske i upoznali su FX kroz turnir, kljucni igrac im je NEO iako se PASHA pokazao na turniru jako dobro, ostatak trojke ne treba spominjati, od jutros u mecu vs Na`Vi-a u top formi je i kuben ....

Treba reci da ce ovo biti veoma tezak mec sve do tacke prelamanja, npr. dok neki tim ne izgubi 'important round' - od tada ce stvari da se krecu ludom brzinom i jedna ekipa ce doci do pobjede, i to visoke.

Moja opklada FX; 30000 (HLTV.org);
do sada opklade:

WMF FTW!

Solo i ludi koreanci su najjaci. Ako nisu skiller onda kreacija i igra na najvecem nivou!

Bice predobar mec
Evo kako bi trebala da izgleda opklada meča ,kvote.
WeMade FOX vs. Frag eXecutors.

Mislim da WMF ima više samopouzdanja, nisu toliko umorni kao FX nakon Na`Vi.
Sniper_Soldier je napisao/la:
WMF FTW!

Solo i ludi koreanci su najjaci. Ako nisu skiller onda kreacija i igra na najvecem nivou!

Bice predobar mec
Ono na' :

solo ace vs FX
glow vs FX
FritzzYYYY je napisao/la:
Iskreno da ti kazem, do sada sam pogodio ishod svakog meca na ovome touru' ... ovaj nekako ne mogu jos da se odlucim a evo i razloga:
- FX izgubio prvu mapu tijesnim rezultatom (mozda i zbog kickovanja LoordB.a sa servera)
- WMF nije igrao inferno kako ga inace igraju (pobjeda od 16:4 nad EG, sada samo jedna runda razlike)
- 80% onih koji prate misli da ce FX rasturiti WMF (kao osveta za onaj, opet kazem, tijesan poraz - sto i jeste logicno s obzirom da su pobjedili Na`Vi sa 16:
- Ova 3. teza je kljuc meca; nece ni WMF igrati kako je igrao na infernu, igrace mnogo jace, jer znaju greske i upoznali su FX kroz turnir, kljucni igrac im je NEO iako se PASHA pokazao na turniru jako dobro, ostatak trojke ne treba spominjati, od jutros u mecu vs Na`Vi-a u top formi je i kuben ....

Treba reci da ce ovo biti veoma tezak mec sve do tacke prelamanja, npr. dok neki tim ne izgubi 'important round' - od tada ce stvari da se krecu ludom brzinom i jedna ekipa ce doci do pobjede, i to visoke.

Moja opklada FX; 30000 (HLTV.org);
do sada opklade:

Dzabe ti sto si sve pogodio kad uplacujes sicu. Barem 20-30mil ce ti na kraju mjeseca trebati za neku nagradu.

Uzece FX , al' nije ni WMF za baciti na infernu.
FX,

prošli put ih je zajebalo kad je izbacilo loorda
FritzzYYYY je napisao/la:
Vjeruj mi brate ja evo pratim ove Koreance u zadnje vrijeme bas bas mnogo!

I vidjeces da ce ponovo biti tjesno.

Sve zavisi o toga kako ce se poceti half, tj. ko ce prvi poceti kao T.
Bit ce tjesno pravo
FX aBd ima da uzme
SRETNO ;)
c1le je napisao/la:
Dzabe ti sto si sve pogodio kad uplacujes sicu. Barem 20-30mil ce ti na kraju mjeseca trebati za neku nagradu.

Uzece FX , al' nije ni WMF za baciti na infernu.
Ma brate ne igram ja za nagradu zato sto obicno sve propadne ... ovo radim 4fun i cisto onako opkladim se sa jaranima ono uzima MAN UTD, uzima REAL M. i tako a da uplatim prave pare u kladionicu ili lutriju nikad, sejtanska posla - cisto 4fun kladjenje go go FX
Sniper_Soldier je napisao/la:
Vjeruj mi brate ja evo pratim ove Koreance u zadnje vrijeme bas bas mnogo!

I vidjeces da ce ponovo biti tjesno.

Sve zavisi o toga kako ce se poceti half, tj. ko ce prvi poceti kao T.
Bit ce tjesno pravo ;)
Da trebalo bi , ali poljaci igraju 6 godina zajedno.
Ipak je to prednost ;).
Moglo bi bit gusto, ako ih poljaci ne pocnu lomit.
Fin mec :D
Ono cega sam se i bojao, a to je da ce WMF ispraviti greske i ne ostaviti toliko prostora FXu da uzme 14 rundi ... sada SK ceka tezak mec; mada mislim da ce Schroet Kommando uzeti ; <3 SK !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.