Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[FINAL] Na`Vi vs. SK

402 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.07.2010. u 18:04

Pozdrav, nakon dugog i odlicnog mecha izmedju na`vi-a i mtw-a. Na`vi je na trainu savladao mtw sa rezultatom od 16:1, markeloff awp sabio je, a takodjer i ostali iz ekipe.
Naime sutra 4 jula se igraju finale.

Na´Vi vs. SK Gaming
Time: 4th of July - 17:00

Maps:

1st - TBA
2nd - TBA
3rd - TBA (if needed)

Lineup: Na´Vi
starix
esenin
Zeus
markeloff
Edward

Lineup: SK Gaming
Gux
RobbaN
walle
face
allen

Vase misljenje, ocekivanja itd.
Moji favoriti od samog pocetka su bili na`vi.
Mislim da ce oni da osvoje eswc.

Moja dva omiljena team-a.
Al Na`Vi mi je draži, i navijao sam za njih od samog početka.
SK ofc <3

Samo radi walleta i njegovog awp skilla, mada danas nije igrao nešto bogzna.

Al' eto, biće bolje.
Uzeli su ih prosli turnir, tj. na DreamHacku, i nadam se ce ih uzeti opet!

SK! Gaming is believing! <3
Na`Vi Nogom !
SK nikad nisam volio kao ekipu dok mi se dosta svidja igra Na`Vi-a tako da ocekujem pobjedu od Na`Vi-a

Navijam za Na'Vi otkako sam ih prvi put gledao, jer momci rasturaju, plus nisu iz sugave Skandinavije.. Ako markeloff bude na nivou od danas, SK nema sanse.. Bit ce gust mech, mnogo ce zavisiti od mapa, vidjet cemoo..
mirofa je napisao/la:
SK nikad nisam volio kao ekipu dok mi se dosta svidja igra Na`Vi-a tako da ocekujem pobjedu od Na`Vi-a ;)

brate oce se ponovit onaj mec od 16:1 ? kazu da fnatic nije bio ready xD

mtw mindfactory bio fav ali ispade ovako SK sad <3
SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3 SK <3
Tu najvecu ulogu igraju mape, pa tek onda pojedinacna spremnost i skill (raspolozenje) tog dana, tj. sutra. Od kako igram CS i pratim CS scenu u svijetu te veca natjecanja SK Gaming mi je omiljeni, upravo od momenta kada je Johan "face" Klasson dosao u tim puno puno vise, dolaskom Guxa SK je postao samo jaci i jaci ... evo ovo je finale, jedno od rijetkih koje ih je docekalo ove godine, tako da mislim da ce SK sutra uzeti, ne samo da mislim nego se i nadam.

GO SK GAMING <3 !
NA VI kako odmice turnir sve jaci i jaci ,ali SK je SK <3

GO SK ,HF
Ma SK hladno.

Gospon Gux , hvala pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.