Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Stasnet Turnir

1.207 pregleda · 43 odgovora · otvorena 28.10.2006. u 18:46

Ovako ovo je prvi put da pishem i necu vishe fino citajte ko hoce da se prijavi neka to i uradi:

Pravila:
Turnir ce se odrzati u SUBOTU 4.11.2006 sa početkom u 9.00 sati

Prijave i uplata za turnir do cetvrtka u 20.00h kada će se vršiti izvlačenje i utvrditi satnica turnira. Satnica se moraju pridržavati svi klanovi. Kašnjenje na turnir (na početak mecha ) od 15 min. diskvalifikacija. Klanovi moraju prijaviti imena članova. Isti igrač ne može igrati za 2 ekipe inače diskvalifikacija oba klana.

Prijave poslije cetvrtka 2.11.2006 se neće primiti.

Na dan turnira se ne može vršiti uplata

Uplata po igraču iznosi 10 KM znači po ekipi 50 KM (bio je BAJRAM)

Nagrada je 60% od uplate.

Za održavanje turnira potrebno je 4 klana i maximalno 12.

Prijavljeni klanovi se dijele u 2 grupe što će se održati na dan izvlačenja u četvrtak. Uplatu moze izvršiti lider klana koji u isto vrijeme prisustvuje i izvlačenju.

Početak turnira 1 grupe počinje u 9.00h, a početak 2 grupe zavisi od prijavljenih klanova i određuje se na dan izvlačenja.

Iz svake grupe takmičenje nastavljaju prvo i drugo plasirani klan u grupi.

U polufinalu se sataju prvoplasirani iz 1 grupe sa drugoplasiranim iz 2 grupe, i drugoplasirani iz 1 grupe sa prvoplasiranim iz 2 grupe.

Za vrijeme turnira tj. takmičenje u prostorijama kluba zabranjuje se ulaz i zadržavanje svima osim učesnika prema satnici turnira.
Ne pridržavanje ovog stava pravilnika podrazumijeva prekid turnira i povrat novca samo iz nagradong fonda, znači 60%. U ovom slučaju Stasnet zadržava 40% od uplaćenog novca.

Uplatom da igrate na turniru svi klanovi i članovi klana potvrđuju da su upoznati i saglasni sa ovim pravilom.

Turnir se odvija u dvije odvojene prostorije uz prisustvo po jednog sudije i takmičara u svakoj prostoriji. Server i HLTV se dižu na posebnim i odvojenim računarima.

Mape koje ce se igrati :
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_cbble
de_train

Sto se tice konfiguracije ne moram puno da pisem fps 100 (vjerujte mi) ostalo sve valja. Mozete nositi svoju opremu ali sve radi.

Molimo da ne pišete gluposti i ne potrebne komentare samo prijavite svoj klan i igrače. Za josh pitanja moj msn [email uklonjen] ili [email uklonjen] Hvala!!!

Molimo da se tema stavi u najzanimljivije.

GL and HF

arT. je napisao/la:
ovako ja sam organizator tog turnira i niko nece moci platiti na dan turnira boli me muski spolni organ da su iz azerbejdzana ! znaci kad dodjete na dan turnira i POKUSATE uplatiti rado cemo vam uzeti pare al necete igrati i uplate su do cetvrtka 8 h u petka ne primamo .

YASSA TEBE TRAZIO 60% hrasnog i 150% chwile (pa razmisli dal da dodjesh)

HVALA

ti si ko nakav kabadahija ili kako vi to vec zovete...
60% od uplate...emogu vjerovat pa to nigdje nema vec u stasnetu...glupost ....
dobri stari gamers, i nakon toliko vremena sve je isto ! postavis temu o turniru a vec na trecoj stranici mozes pronaci naputak kako napraviti atomsku bombu od vegete i secera

ps: oganizatori, evo recimo da moramo uplatiti u cetvrtak, placate mi vi autobus da vam donesem pare ? ili imate ziro racun (a nemate ga)

NECU DOCI JER JE JE***A SUBOTA , HVALA !

gl hf svim ucesnicima

btw : Gazda sam znam da mu je bolje zarada u subotu nego u nedelju .. tako da mu je bolje da mu club radi subotom a ne nedeljom ( jer u subotu ce biti tur ) al otom potom ... bmk

- Legenda : bmk ( boli me muski spolni organ )
- btw : by the way ( usput )
imam jedan prijedlog...ovo uplate do cetvrta ili petka sta vec...to moze za nas iz sarajeva a npr sta ce oni iz mostara? bolje znaci da oni mogu uplatiit na dan turnira pa sad vi kako hocete gl&hf
               snjezana je napisao/la:
dobri stari gamers, i nakon toliko vremena sve je isto ! postavis temu o turniru a vec na trecoj stranici mozes pronaci naputak kako napraviti atomsku bombu od vegete i secera

ps: oganizatori, evo recimo da moramo uplatiti u cetvrtak, placate mi vi autobus da vam donesem pare ? ili imate ziro racun (a nemate ga)

da si ti neki hiton neki (stha ja znam igrash) pa bi ti platiili sve DA IMAMO ZADOVOLJSTVO pricati s tobom o dust_2

al postho nisi ebiga drug

BOLI ME KU**C HOCESH LI DOCI ILI NE ...

TEBI SE IGRA DODJI NE IGRA NEMOJ

cao
sk dolazi u punom sastavu !!!!!!!!!

i da jos kazem naucili smo engleski iako potti malo slabije govori jer mu je kerusa umrla na porodu pa nezna da izgovori rjec klj pa govori ja sam uc ove ekipe i jos mi nemamo para kod nas se barjam neslavi pa necemo uplatit cenera nego svi po deset km
Vi mostarci mislite da ste neki igrachi ma vi k***ne!!!!
Popisam se na vas sviju !!!!!! sve fol kritikujete stasnet pravila itd....
Kritikujete a znate da vam se dolazi (hladno) na turnir... jer znate da je stasnet jedan od najboljih interneta u bih citavoj....
govorim najbolji zato sto ::::: vi mostarci mi nadjite kompove sa konf. ko u stasnetu ... zasto necete zato sto ih nemozete naci...
int. u mostaru je divan cuo sam od drugova koji su isli na "turnir"
fps..... HLADNO 50 nagura nekad i do 50.5.... zato tisu
ako vam se ne dolazi nemojte nama trebaju samo 4 ekipe da bi se igralo a bit ce 4 sigurno....
ps. yassa plati im ti ako ces s njima igrat pa nek ti vrate pare
ja se bas nesjecam kad su sarajlije uzele neki tur uglavnom je to banja luka i mostar....
               Zumbala je napisao/la:
Vi mostarci mislite da ste neki igrachi ma vi k***ne!!!!
Popisam se na vas sviju !!!!!! sve fol kritikujete stasnet pravila itd....
Kritikujete a znate da vam se dolazi (hladno) na turnir... jer znate da je stasnet jedan od najboljih interneta u bih citavoj....
govorim najbolji zato sto ::::: vi mostarci mi nadjite kompove sa konf. ko u stasnetu ... zasto necete zato sto ih nemozete naci...
int. u mostaru je divan cuo sam od drugova koji su isli na "turnir"
fps..... HLADNO 50 nagura nekad i do 50.5.... zato tisu
ako vam se ne dolazi nemojte nama trebaju samo 4 ekipe da bi se igralo a bit ce 4 sigurno....
ps. yassa plati im ti ako ces s njima igrat pa nek ti vrate pare

dodi u mostar da ti pokazem...
a neznam art ko zadnji put izgubi DE_DUST2 16:0 RESPECT
Kako ste sam glupi stavljate moja ekipa dolazi

ko je vasa ekipa ?
ko igra ?
nickovi ?

Vidite sta vam je covjek napisao tako i odgovorite

Maximalna nagrada je po proracunu 360KM to znaci 72KM po igracu a minimalna 120KM sto znaci 24KM po igracu...

-wcTg- we control the game (coming 100%)

tenk
bronx
mega
zuk1
sidney (Mostarac pa ce uplatiti kada dodje i dolazi oko 10 - 11h pa zato stavite da igramo zadnji match ako nas izvucete u 1 grupi)

Cya at a ll ahs tournament

I jos nesto arT brate vidi ne mozes tako reci jer nemate ziro racun na koji bi mogli oni van Sarajeva uplatiti ja cu ti odma reci da Mostarci spremaju 2 ekipe 100% da dodju pa ti vidi, al eto boli me ku**c mi cemo ti dati pare (40KM) u cetvrtak,a u subotu jos 10KM ovaj sto dolazi iz mostar, pusa brate

P.S.: Uskoro novi internet centar u Pofalicima tenk otvara ali to moze jos trajati koji mjesec
               tenk je napisao/la:
Kako ste sam glupi stavljate moja ekipa dolazi

ko je vasa ekipa ?
ko igra ?
nickovi ?

Vidite sta vam je covjek napisao tako i odgovorite

Maximalna nagrada je po proracunu 360KM to znaci 72KM po igracu a minimalna 120KM sto znaci 24KM po igracu...

-wcTg- we control the game (coming 100%)

tenk
bronx
mega
zuk1
sidney (Mostarac pa ce uplatiti kada dodje i dolazi oko 10 - 11h pa zato stavite da igramo zadnji match ako nas izvucete u 1 grupi)

Cya at a ll ahs tournament

I jos nesto arT brate vidi ne mozes tako reci jer nemate ziro racun na koji bi mogli oni van Sarajeva uplatiti ja cu ti odma reci da Mostarci spremaju 2 ekipe 100% da dodju pa ti vidi, al eto boli me ku**c mi cemo ti dati pare (40KM) u cetvrtak,a u subotu jos 10KM ovaj sto dolazi iz mostar, pusa brate

P.S.: Uskoro novi internet centar u Pofalicima tenk otvara ali to moze jos trajati koji mjesec

nece ti zuki igrat
               arT. je napisao/la:
da si ti neki hiton neki (stha ja znam igrash) pa bi ti platiili sve DA IMAMO ZADOVOLJSTVO pricati s tobom o dust_2

al postho nisi ebiga drug

BOLI ME KU**C HOCESH LI DOCI ILI NE ...

TEBI SE IGRA DODJI NE IGRA NEMOJ

cao

hrabro je od tebe sto mi pruzas sansu da vidis jesam li "hiton" nije posteno da moram uplatiti do cetvrtka a treba mi sat i pol da dodjem do sarajeva, medjutim zahvaljujem jos jednom.

iz recenice citiram : "BOLI ME KU**C HOCESH LI DOCI ILI NE ..." mogu zakljuciti 2 stvari: los organizator i los sugovornik !
Pa zar ti nije u cilju da nas se sto vise skupi da se vidimo, pozdravimo posto nismo odavno.. ?

Meni se igra, ali necu doci u cetvrtak da igram turnir u subotu a ti mi ne ostavljas vise opcija...a vidim niti zelis da mi izadjes u susret..

ps: nemoj se svadjati sa mnom, ovo je gamerski forum, ovdje bi svi mi trebali da vrsimo vise manje kulturnu i civiliziranu konverzaciju za razliku od ostalih debila u drzavi !

pss: sto se desilo sa svim ovim, pa nekada su ljudi ovdje bili mirni i drazeljubivi..steta

poz bro, to subote se skontamo nekako
eh ovako posto vidim da su se neki usrali mostaraca pa stavljaju takvu uplatu ja cu doci u srijedu u mostar da se vidim malo sa malom i pokupiti pare od vas i uplatiti u cetvrtak tako da nece biti nikakav problem
               tenk je napisao/la:
eh ovako posto vidim da su se neki usrali mostaraca pa stavljaju takvu uplatu ja cu doci u srijedu u mostar da se vidim malo sa malom i pokupiti pare od vas i uplatiti u cetvrtak tako da nece biti nikakav problem

wcTg nece doci zato sto je jedan od igraca (quell) zarazen virusom zvanim yassa, kada se izlijeci opet cemo biti active
ovako, igramo ja mili david i srele + josh neko
i da ... zaboravih, donjet cemo pare na dan turnira a da vidim ko ce me to vratit ... hWala kissi kissi
               Cage je napisao/la:
ovako, igramo ja mili david i srele + josh neko
i da ... zaboravih, donjet cemo pare na dan turnira a da vidim ko ce me to vratit ... hWala kissi kissi

Vjeruj mi da sam ja organizator donio bi i vise nego sto treba.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.