Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Stasnet Turnir

1.207 pregleda · 43 odgovora · otvorena 28.10.2006. u 18:46

Ovako ovo je prvi put da pishem i necu vishe fino citajte ko hoce da se prijavi neka to i uradi:

Pravila:
Turnir ce se odrzati u SUBOTU 4.11.2006 sa početkom u 9.00 sati

Prijave i uplata za turnir do cetvrtka u 20.00h kada će se vršiti izvlačenje i utvrditi satnica turnira. Satnica se moraju pridržavati svi klanovi. Kašnjenje na turnir (na početak mecha ) od 15 min. diskvalifikacija. Klanovi moraju prijaviti imena članova. Isti igrač ne može igrati za 2 ekipe inače diskvalifikacija oba klana.

Prijave poslije cetvrtka 2.11.2006 se neće primiti.

Na dan turnira se ne može vršiti uplata

Uplata po igraču iznosi 10 KM znači po ekipi 50 KM (bio je BAJRAM)

Nagrada je 60% od uplate.

Za održavanje turnira potrebno je 4 klana i maximalno 12.

Prijavljeni klanovi se dijele u 2 grupe što će se održati na dan izvlačenja u četvrtak. Uplatu moze izvršiti lider klana koji u isto vrijeme prisustvuje i izvlačenju.

Početak turnira 1 grupe počinje u 9.00h, a početak 2 grupe zavisi od prijavljenih klanova i određuje se na dan izvlačenja.

Iz svake grupe takmičenje nastavljaju prvo i drugo plasirani klan u grupi.

U polufinalu se sataju prvoplasirani iz 1 grupe sa drugoplasiranim iz 2 grupe, i drugoplasirani iz 1 grupe sa prvoplasiranim iz 2 grupe.

Za vrijeme turnira tj. takmičenje u prostorijama kluba zabranjuje se ulaz i zadržavanje svima osim učesnika prema satnici turnira.
Ne pridržavanje ovog stava pravilnika podrazumijeva prekid turnira i povrat novca samo iz nagradong fonda, znači 60%. U ovom slučaju Stasnet zadržava 40% od uplaćenog novca.

Uplatom da igrate na turniru svi klanovi i članovi klana potvrđuju da su upoznati i saglasni sa ovim pravilom.

Turnir se odvija u dvije odvojene prostorije uz prisustvo po jednog sudije i takmičara u svakoj prostoriji. Server i HLTV se dižu na posebnim i odvojenim računarima.

Mape koje ce se igrati :
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_cbble
de_train

Sto se tice konfiguracije ne moram puno da pisem fps 100 (vjerujte mi) ostalo sve valja. Mozete nositi svoju opremu ali sve radi.

Molimo da ne pišete gluposti i ne potrebne komentare samo prijavite svoj klan i igrače. Za josh pitanja moj msn [email uklonjen] ili [email uklonjen] Hvala!!!

Molimo da se tema stavi u najzanimljivije.

GL and HF

NAPOKON normalna tema danas citko napisana svaka cast SIMSON jbg nije beze tu najjaci turnir DOLAZIM !
a kako si sastavio fino 5 iz bosanskog ..btw OBAVEZNO DOLAZIM
U la le opet dolazi

1 Pitanje sta ako nas ima iz mostara pa ne mozemo da uplatimo , platit cemo na dan turnira hvala
nemoze se platit na dam turnira ... ili plati u cetvrtak ili nemoj platit ...
stavite owu temu u zanimljivije pls
ovako ja sam organizator tog turnira i niko nece moci platiti na dan turnira boli me muski spolni organ da su iz azerbejdzana ! znaci kad dodjete na dan turnira i POKUSATE uplatiti rado cemo vam uzeti pare al necete igrati i uplate su do cetvrtka 8 h u petka ne primamo .

YASSA TEBE TRAZIO 60% hrasnog i 150% chwile (pa razmisli dal da dodjesh)

HVALA
Onaj ko ne dodze na turnir pravi je zloćko.!
               arT. je napisao/la:
ovako ja sam organizator tog turnira i niko nece moci platiti na dan turnira boli me muski spolni organ da su iz azerbejdzana ! znaci kad dodjete na dan turnira i POKUSATE uplatiti rado cemo vam uzeti pare al necete igrati i uplate su do cetvrtka 8 h u petka ne primamo .

HVALA

Ne sikiraj se prijatelju laganini samo
Subota je RADNA ! tako da je bolje da se tur pomjeri za nedelju da opet nebi bilo nebuloza i pola ekipa da nebi doslo .. et
               arT. je napisao/la:

HVALA

Alco qme uvijek si imao legendarne recenice...

150% chwile ....
GL & HF
Hmmmm....
Waljda ce biti nesto od toga,ako *** da.
Ja cu doci za ostale neznam.
               queLL je napisao/la:
stavite owu temu u zanimljivije pls

agri vid brkenzy
m.team dolaziaBd
               bok1 je napisao/la:
Subota je RADNA ! tako da je bolje da se tur pomjeri za nedelju da opet nebi bilo nebuloza i pola ekipa da nebi doslo .. et

i mi imamo problem jer nam igrac radi al nekako bih se izvukao pa bolje bi ja mislim bilo za nedelju?
               yassa je napisao/la:
Ne sikiraj se prijatelju laganini samo

kad jasa dodje sa bistrikom heheh bit cete jak klan pravo hahaha jel tako jassa? zeka lider
nedjelja nikome ne odgovara :d
Uplata po igraču iznosi 10 KM znači po ekipi 50 KM ""(bio je BAJRAM) ""
U pravilniku pishe da samo moze u subotu i to je to. Nama ne odgovara nedjelja i onako je trebalo biti u proslu subotu.

Zadnji edit: 29.10.06 u 11:38:09

Molim van nemojte pisati dolazim nego prijavite ekipu (molim vas tako pinutse) hvala!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.