Ovaj put smo izgubili od RIP-A prejaki su bili za nas mi nismo imali treninge nista + kada smo juce igrali match oni su imali teamspeak a ovi moji levati neznaju sta je to dok ja nisam rekao odakle da skinu oke necemo sada oko toga..
Sastav RIP-a:
RIP | Lucky
RIP | Reavan
RIP | storm_raider
RIP | arZ
RIP | crowZ
Stastav Gaming-Gear-Clana
Gaming-Gear-Clan / maxeL
Gaming-Gear-Clan / Denzel
Gaming-Gear-Clan / Ch1naz
Gaming-Gear-Clan / Ni[K]e
Gaming-Gear-Clan / ReFLecTioN.
Matches Info: Match je bio uzbudljiv nije se znalo hoce li pobjediti RIP ili Gaming-Gear i mi smo izgubili 5 rundi i onda smo se jednostavno opustili i nije nam bilo do igre jer smo izgubili 1 rundu,oni su 2 rundu imali HEKLERE a mi pistolje,i nismo mogli uzeti ni 1 eco rundu osim puski..
RIP VS Gaming-Gear
Mapa koja se je igrala je bila dust2..Evo rezultati.
RIP (Terrorist) 15:0 (Counter) Gaming-Gear
RIP (Counter) 0:5 (Terrorist)Gaming-Gear
Maps: de_nuke
RIP (Terrorist) 9:1 (Counter) Gaming-Gear
Nismo igrali ko Terrora vishe mi mrsko bilo igrati..
Ovdje mozete skinuti Demo Gaming-Gear vs RIP: http://www.sendspace.com/file/2guksn
Ova sada 1 postava Gaming-Gear-Clana 2 igraca ce biti izbacena a nezna se josh koja moram vidit koga bi ubacili u clan,i koga bi izbacili iz clana..
Eto toliko od mene drugi put vishe srece..
Jer mi nismo ni trenirali nista a oni svaki dan igraju PCW matcheve jbga ponovo svaka cast RIP-U.Sa ljubavlju vas denzAAA
Sastav RIP-a:
RIP | Lucky
RIP | Reavan
RIP | storm_raider
RIP | arZ
RIP | crowZ
Stastav Gaming-Gear-Clana
Gaming-Gear-Clan / maxeL
Gaming-Gear-Clan / Denzel
Gaming-Gear-Clan / Ch1naz
Gaming-Gear-Clan / Ni[K]e
Gaming-Gear-Clan / ReFLecTioN.
Matches Info: Match je bio uzbudljiv nije se znalo hoce li pobjediti RIP ili Gaming-Gear i mi smo izgubili 5 rundi i onda smo se jednostavno opustili i nije nam bilo do igre jer smo izgubili 1 rundu,oni su 2 rundu imali HEKLERE a mi pistolje,i nismo mogli uzeti ni 1 eco rundu osim puski..
RIP VS Gaming-Gear
Mapa koja se je igrala je bila dust2..Evo rezultati.
RIP (Terrorist) 15:0 (Counter) Gaming-Gear
RIP (Counter) 0:5 (Terrorist)Gaming-Gear
Maps: de_nuke
RIP (Terrorist) 9:1 (Counter) Gaming-Gear
Nismo igrali ko Terrora vishe mi mrsko bilo igrati..
Ovdje mozete skinuti Demo Gaming-Gear vs RIP: http://www.sendspace.com/file/2guksn
Ova sada 1 postava Gaming-Gear-Clana 2 igraca ce biti izbacena a nezna se josh koja moram vidit koga bi ubacili u clan,i koga bi izbacili iz clana..
Eto toliko od mene drugi put vishe srece..
Jer mi nismo ni trenirali nista a oni svaki dan igraju PCW matcheve jbga ponovo svaka cast RIP-U.Sa ljubavlju vas denzAAA