Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LOL xDSL Super ponuda!

204 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.09.2010. u 04:30

U startu da napomenem nemam nikakve veze s Logosoftom, jednostavno mislim da je dobra ponuda za sve gamere, a i opcenito za sve vrste internet korisnika.

Obzirom da sam korisnik LOL xDSL usluge, mogu ucestvovati u "Samo reci da sam te ja poslao!" akciji. Pa ako neko zeli da mi pokloni mjesec neka se javi. :) Uglavnom ...

AKCIJA – SURFAJTE CIJELU JESEN I ZIMU NA 10Mbps za 100KM!

Obzirom da je u prethodnom periodu pokazano veliko interesovanje za naše xDSL bazirane Internet uslugu, a u cilju daljnje popularizacije ovog servisa, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da smo za naše nove korisnike u periodu od 01. oktobra 2010. do 30. aprila 2011. godine organizovali posebnu akciju na novom xDSL Omega10 paketu usluga.

Naime, svi novi korisnici koji u ovom periodu postanu korisnici paketa xDSL Omega10 će za samo 100 KM+PDV moći da surfaju Internetom do 30. aprila 2011. godine.

Ne propustite akciju! Postanite korisnik xDSL Omega10 paketa još 01. oktobra i za samo 100 KM surfajte 7 mjeseci!

Karakteristike paketa xDSL Omega10
• Maksimalna moguća brzina pristupa: do 10Mbps/1 Mbps (*)
• Limit saobraćaja: nema - Flat (*)
• Free zona: da
• Mail adrese: 1 (150MB mailbox)
• Web hosting (MB): 20
• Dnevno trajanje usluge LOL.free: od 01 do 07 sati
• Maksimalna brzina pri korištenju LOL.free usluge: 10Mbps
• Maksimalan saobraćaj pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: nema
• Uključena terminalna oprema

Više informacija pod linkom:

https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga=c32923e6-42b1-44ab-b047-919280e48a49

Sretno! :)
Sve je to super.

Ima li logosoft xDSL na ilidzi ? Tj tacnije kod Mercatora.

Nebitno koji paket , moze biti beta omga etc. Samo da je flat rate.
Planirajul se oni siriti?

Ako dodju u lukavac 95% internet korisnika bi preslo na logosoft.
Akcija "Samo reci da sam te ja poslao" tj. preporuka je odavno uvedena cca 1god, uglavnom koristim usluge logosofta i prezadovoljan sam.

Što se tiče ove ponude ona bi koštala mjesečno cca 14,5KM, davao bi duple pare za ovaj paket(btw. koristim beta paket).
Svakodnevno šire svoju i mrežu i uvode novitete bila je nedavno tema o novim stvarčicama iz LOL-a.
Što mi se dopada a to je da svi njihovi paketi su bez limita(BIP, KIP, xDSL).

Što se tiče širenja xDSL infrastrukture ona teče sporo zbog BHTelecoma(konkurencija) trenutno se radi u Sarajevu.
maaa http://www.telemach.ba/ FTW ! :D

http://www.globalnet.ba/docs/CJENOVNIK_GlobalNET.pdf

prijavio bi davno xDSL al ne obuhvataju moje podrucje, pa tako cekam da telemach krene sa svojim novim netom
Nisam siguran da ce Telewhatsoever moci biti konkurent Logosoftu. Bar ne u ovom vidu tehnologije, BH Telecom zeli da kupi xDSL uslugu od Logosofta i to veoma uskoro.
Chemical je napisao/la:
Nisam siguran da ce Telewhatsoever moci biti konkurent Logosoftu. Bar ne u ovom vidu tehnologije, BH Telecom zeli da kupi xDSL uslugu od Logosofta i to veoma uskoro.
brate :D ... Sto se tice tehnologije telemach > svi skupa nasi operatori .. Jarane stranci ljuljnuli lovu .. oprema se bas ovih dana instalira ( trenutno najjaca platforma sto se tice cable interneta koja postoji sto koriste swedzani i ostali ) .. vjeruj mi odradili su sve po evropskim standardima+ .

Ali ofc .. LOL xDSL <3 ipak su prvi poceli uvodit promjene i pokazivat respekt prema korisnicima!

p.s

da mi vidis dpsa xD haha
da hoce doci u moju ulicu odmah bi uzeo xDSL -.-"

sto se ne prosiruju aaaaarghhhhhhh

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.