U startu da napomenem nemam nikakve veze s Logosoftom, jednostavno mislim da je dobra ponuda za sve gamere, a i opcenito za sve vrste internet korisnika.
Obzirom da sam korisnik LOL xDSL usluge, mogu ucestvovati u "Samo reci da sam te ja poslao!" akciji. Pa ako neko zeli da mi pokloni mjesec neka se javi.
Uglavnom ...
AKCIJA – SURFAJTE CIJELU JESEN I ZIMU NA 10Mbps za 100KM!

Obzirom da je u prethodnom periodu pokazano veliko interesovanje za naše xDSL bazirane Internet uslugu, a u cilju daljnje popularizacije ovog servisa, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da smo za naše nove korisnike u periodu od 01. oktobra 2010. do 30. aprila 2011. godine organizovali posebnu akciju na novom xDSL Omega10 paketu usluga.
Naime, svi novi korisnici koji u ovom periodu postanu korisnici paketa xDSL Omega10 će za samo 100 KM+PDV moći da surfaju Internetom do 30. aprila 2011. godine.
Ne propustite akciju! Postanite korisnik xDSL Omega10 paketa još 01. oktobra i za samo 100 KM surfajte 7 mjeseci!
Karakteristike paketa xDSL Omega10
• Maksimalna moguća brzina pristupa: do 10Mbps/1 Mbps (*)
• Limit saobraćaja: nema - Flat (*)
• Free zona: da
• Mail adrese: 1 (150MB mailbox)
• Web hosting (MB): 20
• Dnevno trajanje usluge LOL.free: od 01 do 07 sati
• Maksimalna brzina pri korištenju LOL.free usluge: 10Mbps
• Maksimalan saobraćaj pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: nema
• Uključena terminalna oprema
Više informacija pod linkom:
https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga=c32923e6-42b1-44ab-b047-919280e48a49
Sretno!
Obzirom da sam korisnik LOL xDSL usluge, mogu ucestvovati u "Samo reci da sam te ja poslao!" akciji. Pa ako neko zeli da mi pokloni mjesec neka se javi.
Uglavnom ...AKCIJA – SURFAJTE CIJELU JESEN I ZIMU NA 10Mbps za 100KM!

Obzirom da je u prethodnom periodu pokazano veliko interesovanje za naše xDSL bazirane Internet uslugu, a u cilju daljnje popularizacije ovog servisa, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da smo za naše nove korisnike u periodu od 01. oktobra 2010. do 30. aprila 2011. godine organizovali posebnu akciju na novom xDSL Omega10 paketu usluga.
Naime, svi novi korisnici koji u ovom periodu postanu korisnici paketa xDSL Omega10 će za samo 100 KM+PDV moći da surfaju Internetom do 30. aprila 2011. godine.
Ne propustite akciju! Postanite korisnik xDSL Omega10 paketa još 01. oktobra i za samo 100 KM surfajte 7 mjeseci!
Karakteristike paketa xDSL Omega10
• Maksimalna moguća brzina pristupa: do 10Mbps/1 Mbps (*)
• Limit saobraćaja: nema - Flat (*)
• Free zona: da
• Mail adrese: 1 (150MB mailbox)
• Web hosting (MB): 20
• Dnevno trajanje usluge LOL.free: od 01 do 07 sati
• Maksimalna brzina pri korištenju LOL.free usluge: 10Mbps
• Maksimalan saobraćaj pri korištenju LOL.free usluge na mjesečnom nivou: nema
• Uključena terminalna oprema
Više informacija pod linkom:
https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga=c32923e6-42b1-44ab-b047-919280e48a49
Sretno!
).