Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

telemach

168 pregleda · 9 odgovora · otvorena 01.10.2010. u 21:39

Vidim da vise nije global net nego telemach.ba
Zanima me dal neko ima ovu konekciju i da li su uveli potrosnju limita ovo mi je hitno 9-)
ah ah jedva cekam odmah starce poslat u ponedjeljak !
Kakvu potrošnju limita?! Svi paketi su FLAT, ne kontam šta ti nije jasno tu.
Od danas je uvedena potrošnja jel je na sajtu bilo da od 1. oktobra ide ovo novo.
Ja dizo temu u vezi toga .Od danas telemach umjesto eloba ,glob neta i bh cable neta .Svi paketi flat sa velikim brzinama .Npr imas
22 km 4 mb ,35 6mb ,45 10 mb ,55 12 mb
Ljudi nisu mogli bolje pojednostaviti informacije na web stranici koju su danas pustili
Zašto će ti pregled potrošnje kad imaš flat.

Za sve potrebne informacije imate njihov kontakt broj i sve će vam biti objašnjeno(možete zvati kad hoćete), neznam zašto se otvaraju teme ovdje kad niko sa g.ba neradi u toj firmi niti može bolje objasniti od njih.

Uglavnom drago mi je da postoji konkurencija i da su se provajderi počeli nadmetati u što kvalitetnijim uslugama, što nije bilo tako prije par godina gdje su usluge bile ulow.
Samo me ping zanima nista vise. Ako bi me neko mogao citirati i reci mi jel dobar ping il je kao u globala 300 :(
cjNor je napisao/la:
Samo me ping zanima nista vise. Ako bi me neko mogao citirati i reci mi jel dobar ping il je kao u globala 300
Kod mene ti je prije ping bio 100-150. Sada kad uđem na g.ba cw bude 30-40-50
Mena zanima stari korisnici Eloba.Je li se povecava brzina,cijena ili sta? Posto ne mogu da nadjem nista na stranici o tome :/
Iskreno pravo fina ponuda, ali ipak ostajem pri Logosoftu i ovom paketu:

4096 / 384 + Flat = 30KM (xDSL)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.