Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

telemach vs bihnet

187 pregleda · 19 odgovora · otvorena 04.11.2010. u 22:16

pozZ svima :)

Korisnik sam bihnetovog adsl-a (paketa 8 G ) i sto se tice neta i brzine nikad ne bih pozelio bolji :D , al limit upropastava sve :/. Puno raje hvali ovaj telemachov internet , pa sam mislio da se prebacim i ja , i to na paket S (brzina Kb/s) 2048/256 ) i sto je najvaznije nema limita . Al mala stvar koja koci je "njihova" kablovska koju moram imati ako mislim koristit njihov net :) . Sta mislite isplatil' se preci na Telemach ? :)
i ja imam 20gb adsl brzina je odlicna a limit katastrofa pa i mene zanima prvenstveno telemach koliko treba da dodju i da uvedu taj net?
Ma kakav bihnet kakav telemach
Logosoft FTW ..
a u svakom slucaju isplati se preci sa bihneta na telemach !!
Uzmi ELOBovu televiziju i njihov net. Nema limita, a ima paketa od 14 do 50 maraka potraži na njihovoj stranici još detalja

a televizija im ima 60 kanala, svi naši i hrvatski, fox life i crime, tv1000, universe, eurosport 1/2, sportklub, sportklub +, svih 4-5 discoverya, mtv.. ma ljepota. ima ih još tonu, al ih ja lično ne gledam
znaci zadnjih mjesec dana svakih 10 minuta mi pukne konekcija -_-"

koji ku**c? ne mogu na kanteru 3 runde sastavit..

imal ko 'vakog belaja?
megamix je napisao/la:
Uzmi ELOBovu televiziju i njihov net. Nema limita, a ima paketa od 14 do 50 maraka :) potraži na njihovoj stranici još detalja :)

a televizija im ima 60 kanala, svi naši i hrvatski, fox life i crime, tv1000, universe, eurosport 1/2, sportklub, sportklub +, svih 4-5 discoverya, mtv.. ma ljepota. ima ih još tonu, al ih ja lično ne gledam ;D
elob ti je sada Telemach drug :p

Btw. Telemach ftw :) Stabilan , brz i jeftin !
LinuX je napisao/la:
elob ti je sada Telemach drug :p

Btw. Telemach ftw Stabilan , brz i jeftin !
lack of news, hvala na informaciji

znao sam da će nešto preći u jače, ali nisam bio siguran šta
Meni je onaj m paket od 6 mb :D .45 km mjesecno 6 mb flat rate .Neki dan kad sam skidao igricu islo 1.5 mb/s :S .Digitalna televizija im je dobra ima puno kanala ukljucujuci i one discovery hd ,history hd ,nat.geo hd .... Najbolje od toga je flat rate ! :D
Ja imam moja tv paket i prezadovoljan sam..
Bez razmisljanja predji i onako ti je brzina od 8g smece . znaci ja imam 20 G al je sranje brzina bijednih 4000 smijesno stid me reci kolika mi je brzina kad me neko pita sa strane ( druge zemlje ).Prelazi odma !
Imam digitalnu od eloba , ali kada sam nazvao telemach rekli su mi da ne moze na digitalnu internet njihov , samo na kablovsku.
Eh sada kako da vratim ovo i hocu li im ista placati , jer hocu da zamjenim digitalnu sa kablovskom
megamix je napisao/la:
Uzmi ELOBovu televiziju i njihov net. Nema limita, a ima paketa od 14 do 50 maraka :) potraži na njihovoj stranici još detalja :)

a televizija im ima 60 kanala, svi naši i hrvatski, fox life i crime, tv1000, universe, eurosport 1/2, sportklub, sportklub +, svih 4-5 discoverya, mtv.. ma ljepota. ima ih još tonu, al ih ja lično ne gledam ;D
kod mene je elob digitalna tv, i ja zovem da prikljucim, pita ona mene jel ti preko satelita ili kablova digitalna tv, ja stvarno nemam pojma kako to ide, i pitam kako to mogu vidjeti kaze da ona to ne zna, a elob uso u tu kompaniju telemach.

pa sad nezz sta da radim, kod mene je adsl 8g paket, mogu se slikati sa njim samo kradu.

imas ti kakav savjet.
ama uzmi il telemach, ili hs-hkb, ili logosoft... sve je uglavnom bolje od tog lopovskog adsla.. fuj svi uveli flat a oni još nisu dabogda propali
cntr je napisao/la:
znaci zadnjih mjesec dana svakih 10 minuta mi pukne konekcija -_-"

koji ku**c? ne mogu na kanteru 3 runde sastavit..

imal ko 'vakog belaja?
Da, citav 10. mjesec isti problem. I sada mi se nekad desi. Ali mogu reći da pored toga net "leti".
BTW. Povezi modem sa ethernet kablom tj. vezom, stabilnije je i bolje. [ako vec nisi]
bihnet , karina velika sada

telemach owns.
posto sam dugo korisnik globalnet sad poznat kao telemach sad cu da vam kazem kakav je to net. Telemach je zasad najbolji net u bosni i hercegovini ako ne i na balkanu britanska firma je donjela sleper opreme i jos se finalizira a kad se u potpunosti zavrsi sve nema sta razmisljati o drugim providerima ovo je naj bolji net koji postoji na nasem prodrucju 9-)
blic net, svaki paket flat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.