Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

facebook holdem texas poker

192 pregleda · 20 odgovora · otvorena 12.09.2010. u 14:24

Pozz raja napravio sam jedan pregramcic veoma korisan.Pregram sluzi za dodavanje chipova.pozete dodati do bilion chipova :D
download link : http://www.4shared.com/file/mH0xcHEm/Facebook_Texas_HoldEm_Poker_BO.htm
samo je potrebno da kliknete na start u udjete na neki stol.
hahahha je***a te majka !
joj koliko vakih botova..... vidi da neko nesta pise pa nezna stace i ko sad ono napravilo ,,jojjjjjjj :*:*:*:*:*:*
Ma da bar nije Fake , pa i nekako bi se moglo tolerisat :D
HAha nije moj.a sta vi znate jesam li ja iz bosne,hrvatske,serbije ili neke druge zemlje na planeti.
prebajte i vidite da radi !!! pa onda pricajte
KeMoo je napisao/la:
HAha nije moj.a sta vi znate jesam li ja iz bosne,hrvatske,serbije ili neke druge zemlje na planeti.
je**m te retardirana i da si i iz bosne i hrvatske i srbije .
KeMoo je napisao/la:
Kolko ti milijardi imaš kad ovo radi ?
Je**m ti mater u po pi**e i bas me briga oce me iko samarat ili banat ali ovo ti moram reci dabogda nikad nista neimo je****i majku i sve po spisku citavu porodicu mrs pi******o jedna usljiva zbog tebe sam morao da dignem sistem nanovo i zbog tvog programa j**o ti on mater mrs pi**o sad da si mi priruci polomio bi te mrs govno jedno.

molim admine da obrisu temu jer zbog ovog programa sam morao da podignem sistem ponovo.
RAZOR_6 je napisao/la:
Je**m ti mater u po pi**e i bas me briga oce me iko samarat ili banat ali ovo ti moram reci dabogda nikad nista neimo je****i majku i sve po spisku citavu porodicu mrs pi******o jedna usljiva zbog tebe sam morao da dignem sistem nanovo i zbog tvog programa j**o ti on mater mrs pi**o sad da si mi priruci polomio bi te mrs govno jedno.

molim admine da obrisu temu jer zbog ovog programa sam morao da podignem sistem ponovo.
hahaha fail!!
samo ti psuj nije to ljepo
KeMoo je napisao/la:
hahaha fail!!
samo ti psuj nije to ljepo
fail si ti a sta nije lepo nije lepo dizati sistem ponovo i brisati svoju kolekciju filmova e to nije lepo nejavljaj se vise i imas srece sto te niko nije kaznio od admina.
jebote tvoj program
RAZOR_6 je napisao/la:

zinula ti guza za cipove ;P
FIXERSSON je napisao/la:
zinula ti guza za cipove ;P
jebiga jeste:D
RAZOR_6 je napisao/la:
jebiga jeste:D
hah apao mu sisteam!!
KeMoo je napisao/la:
hah apao mu sisteam!!
joj ti se jos sprdas gde zivis ti momak da malo popricamo :@
Pa razor gdjes' povjerovat u te gluposti ba :D . Da radi taj program , mislis da bi on stavio link da ga svi imaju ??? ccc...
RAZOR_6 je napisao/la:
joj ti se jos sprdas gde zivis ti momak da malo popricamo :@
Na sake ili ...
U sarajevu zivim
KeMoo je napisao/la:
Na sake ili ...
U sarajevu zivim
daleko ja sam kod bl
ali nema veze stvarno si supak sto si stavio virus ito onakav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.