Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

Zynga Poker

366 pregleda · 13 odgovora · otvorena 21.08.2010. u 18:58

Ovako, treba da mi se neko javi ili da mi date ime i prezime na facebooku ili br telefona na pm od osobe koja prodaje cipove za poker na facebooku.. Znaci placam preko banke , i uzet cu minimalno 50 m . Znaci ako znate nekoga molio bi da mi date podatke kako ga mogu kontaktirat. Hvala.

Nisam rekao da mi kazete sta je bolje ...

@ bok1 banovan kako cu mu se javit?
znas sta me zanima kad vec dajete tolike pare za te chipove , sto onda ne igrate npr. poker stars: u prave pare znaci ! I vise se isplati i zanimljivija je igra vjerujte mi 
carNage je napisao/la:
znas sta me zanima kad vec dajete tolike pare za te chipove , sto onda ne igrate npr. poker stars: u prave pare znaci ! I vise se isplati i zanimljivija je igra vjerujte mi 
To je istina i puno je zanimljivije.Ja sam osobno igrao ali jebiga nema svaktko kreditnu karticu ili paypal.
carNage je napisao/la:
znas sta me zanima kad vec dajete tolike pare za te chipove , sto onda ne igrate npr. poker stars: u prave pare znaci ! I vise se isplati i zanimljivija je igra vjerujte mi ;)
ja ih ne kupujem al igram i uvjek imam
RazEr_MaNtIS je napisao/la:
ja ih ne kupujem al igram i uvjek imam
Drugo je to ,al kazem ako vec kupuje zasto ne uplati na karticu i skine sebi neki poker sa neta i igra puno puno zanimljivije ! ..
Ako ti treba boki, send mi pm, ja cu ti poslat njegov msn...
Zelis FB javi mi se na PM ili na msn.
Kod njega je 1 Milion 2. KM tako ja mislim.
ugl. javi mi se ako zelis. popusta ko uzima na mnogo
Rješenje
na fbu esmer manjo imao je oko 200m prije nekih 2 dana  prodaje 
da ne otvaram novo temu ev' postovacu ovde...
Treba mi poker chipova minimalno 1 b ako neko ima da proda neka se javi!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.