Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Texas Holdem by zynga

141 pregled · 3 odgovora · otvorena 18.08.2009. u 21:13

Izvin'te na drugoj temi danas. Ali moram da pitam.

Sta je fora na Weekly Turnirima, ima li kakav rank, kako se igra, bla bla bla ... I o Shootout, ima li tu negdje statistika sa turnira, kako sam ih igrao, itd.

Hvala cao :)
weekly turnir -igras citavu sedmicu i koliko se sjecam ljudi koji su u top15 dobivaju neku nagradu.
A statistiku nevjerujem da mozes vidjeti ,mozes na weekly turniru ,a na shootoutu nemozes
A igras normalno,samo sto kreces od 1k i fazon je da nabijes sto vise kesha,ljudi za sedmicu nakupe preko 50mill XD
vako na week turnament mozes osvoijt milione ak si fakat dobar cini mi se prvih 10 igraca dobije najvise para i ovo sho ostane djele prvih 10 % igraca
za onaj shout out mozes osvojiti put na Havaje al fakat real life :D uglavnom moras pobjedit one 3 runde da bi ucestvovo u izvlacenju
Sedmicu igras, igras, igras - i prvih 15 (cini mi se) igraca dijele nagradu, tj. dijele sve pare sto su drugi ulazili (kada neko udje u weekly tur. dobija 1000 chipova, to je automatski dio nagrade...ili kad neko kupuje chipove pomocu kartice itd...).

Inace, ako si predobar igrac isplati ti se igrat' - al' preporucujem normalne turnire, sit'n'go.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.