Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

texas hol em poker cit

146 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.11.2009. u 20:20

Nigdje veze, ne vidi se ništa tako da ne kontam o čemu se radi. Btw, ovi chitove mozete mačku o rep, jer ne vrijedi pokušavat ništa od ovih sranja. =P
Necu da gledam! Oni ce za sve cit izmisliti i za supermario koliki im je nivo int. pa da nmg mario prekucat bez cita sve mi je jasno.

Joj moje dijete....to ti samo kazem ja....:*

Imam ja program CHEAT ENGINE 5.5 kao hackujes to sve moze to i pise sve normala da imas koliko ti hoces cipova ali bas normala i kada trebas sjesti nemoze..hahaha.LOL

A ima HACK za VIP sobe kako uci bez VIP znacke!To moze lako!

Ako imate nekog prijatelja u pokeru koji ima VIP i igra trenutno i VIP sobi nekoj kliknete brzo na neku bezveze sobu gdje neko igra od vasih prijatelja i odma brzinski na tog koji je u VIP sobi i pise COnnecting to VIP udjes i lobby i imas sobe od VIP teritorije i igras!To je veliki BUG!To moze!A ta sranja hackujes za cipove nebudi dijete ili kao primjer:

www.freechips.tk hahahah

Kao ispunis UsERNAME,password i ostala sranja i kao dobices ali vode iz bokala....ahaha
ne stignes ni nakucat, popijes ban

čit čit čit i samo čit -.-''
Cheat Engine

Skini sebi pa probaj uradit isto. Koliko si glup nemosh skontat da je fake.
Pa retardu vidis li samo ono kad je iskljucio komentare i rating tako da nemogu vikati one budale koje isprobaju da je fake :r:r:r:r:r:r
Lol, keylogger u ovom , ko da gledam .
Ma kakav cit ,jest bilo dosta bugova za cipove ali sve su ispravili =)
chit za chipove postoji i ima ga jedan lik iz Mostara al je preskup
4rm4n1 je napisao/la:
Lol, keylogger u ovom , ko da gledam . ;D
normala. pa samo idiot moze da padne na ovo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.