ocjenite blago onom ko ima ovaj cit
Diskusija
texas hol em poker cit
146 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.11.2009. u 20:20
Nigdje veze, ne vidi se ništa tako da ne kontam o čemu se radi.
Btw, ovi chitove mozete mačku o rep, jer ne vrijedi pokušavat ništa od ovih sranja. =P
Btw, ovi chitove mozete mačku o rep, jer ne vrijedi pokušavat ništa od ovih sranja. =P
Necu da gledam! Oni ce za sve cit izmisliti i za supermario koliki im je nivo int. pa da nmg mario prekucat bez cita sve mi je jasno.
Fake !!!
Joj moje dijete....to ti samo kazem ja....
Imam ja program CHEAT ENGINE 5.5 kao hackujes to sve moze to i pise sve normala da imas koliko ti hoces cipova ali bas normala i kada trebas sjesti nemoze..hahaha.LOL
A ima HACK za VIP sobe kako uci bez VIP znacke!To moze lako!
Ako imate nekog prijatelja u pokeru koji ima VIP i igra trenutno i VIP sobi nekoj kliknete brzo na neku bezveze sobu gdje neko igra od vasih prijatelja i odma brzinski na tog koji je u VIP sobi i pise COnnecting to VIP udjes i lobby i imas sobe od VIP teritorije i igras!To je veliki BUG!To moze!A ta sranja hackujes za cipove nebudi dijete ili kao primjer:
www.freechips.tk hahahah
Kao ispunis UsERNAME,password i ostala sranja i kao dobices ali vode iz bokala....ahaha

Imam ja program CHEAT ENGINE 5.5 kao hackujes to sve moze to i pise sve normala da imas koliko ti hoces cipova ali bas normala i kada trebas sjesti nemoze..hahaha.LOL
A ima HACK za VIP sobe kako uci bez VIP znacke!To moze lako!
Ako imate nekog prijatelja u pokeru koji ima VIP i igra trenutno i VIP sobi nekoj kliknete brzo na neku bezveze sobu gdje neko igra od vasih prijatelja i odma brzinski na tog koji je u VIP sobi i pise COnnecting to VIP udjes i lobby i imas sobe od VIP teritorije i igras!To je veliki BUG!To moze!A ta sranja hackujes za cipove nebudi dijete ili kao primjer:
www.freechips.tk hahahah
Kao ispunis UsERNAME,password i ostala sranja i kao dobices ali vode iz bokala....ahaha
ne stignes ni nakucat, popijes ban 
čit čit čit i samo čit -.-''

čit čit čit i samo čit -.-''
Cheat Engine
Skini sebi pa probaj uradit isto. Koliko si glup nemosh skontat da je fake.
Skini sebi pa probaj uradit isto. Koliko si glup nemosh skontat da je fake.
Pa retardu vidis li samo ono kad je iskljucio komentare i rating tako da nemogu vikati one budale koje isprobaju da je fake 

Lol, keylogger u ovom , ko da gledam .
Ma kakav cit ,jest bilo dosta bugova za cipove ali sve su ispravili =)
chit za chipove postoji i ima ga jedan lik iz Mostara al je preskup
4rm4n1 je napisao/la:
Lol, keylogger u ovom , ko da gledam . ;D
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.