Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Headphones+Zvucnici

279 pregleda · 13 odgovora · otvorena 10.09.2010. u 19:41

Selam/Dobar dan/Shalom whateva'

Kao prvo Bajrambarecula sve najbolje,da provedete mnogo mnogo godina sa svojim najblizim u zdravlju,sreci i rahatluku.

Eh da predjemo na problem.

Htio bih znaci da kada pustim muziku ili bilo sta da se moze cuti zvuk na oba,tj.i na zvucnik i na slusalice sa micom.

To je to,skontajte sta treba,kako treba,sta trebal DL i tak'.

Kao uvijek odgovor koji pomaze dobija ovo malo bodova ( bajrambanke) =)

PS.Ako nesto nije jasno pitajte slobodno.Bolje pitati nego ispasti glup ;]

c-ya

Edit: Hocu da koristim mic koje su zajedno sa slusalicama i zvucnike u isto vrijeme,probao sam da zvucnike stavim pozadi a slusalice naprijed ove portove ali ne moze.Samo se na zvucnicima cuje zvuk,to je problem

Edit2: Nista ne pomaze

Edit3:Nista nije pomoglo,a i ne mogu od vas traziti warez tako da...Ipak hvala vam na pomoci
Ako su slusalice u pitanu stavis mic u slusalicu i na usi stavis slusalice i et ga.
A ako su ZVUCNICI , malo vise pojacaj i to jeto

Ili zvucnike ukljucis nazad , a slusalice naprijed

Brate to meni radi 100 %

Naci slusalice stavim recimo Naprijed ,a zvucnike nazad .u one jackove

Ali nemoj zuvcnike naprijed jer onda ti nece radi pozeljno je nazad a slusalice naprijed .

GL .
Ako ti je noviji PC imas jack za input i na prednji i na zadnji dio kompjutera, stavi slusalice napred a zvucnike u zadnji jack.
KRY1337 je napisao/la:
Ako ti je noviji PC imas jack za input i na prednji i na zadnji dio kompjutera, stavi slusalice napred a zvucnike u zadnji jack.
Sumnjam da ce raditi jer evo meni su zvucnici na zadnjem no medjutim kada stavim sluse na prednji jack onda samo an slusama bude... sad nez jel treba kakav softver il sta
To je nemoguce :) , evo pored mene sjedi profesor informatike kaze tako :)

ps . Allah Razosum , sve najbolje povodom Bajrama ;)
U mene su i slusalice i zvucnici nazad ukljuceni, jednostavno isprobavaj svaki jack dok ne uspijes tako sam ja :/

btw 4 zvucnika i slusalice ukljucene :D
Na novim(novijim) sound karticama je napravljeno da simultano samo jedan jack moze pustati muziku

To je bilo moguce na starim kartama
Allahrazula

Skini kume Relatek HD Audio Manager
Da ne stavljam link kada ti je Mentis već dao
Ako vec uspijes spojit oboje na kompjuter - preko CP-a udji u volume control i nadji registrarane i zvucnike i sluse - o obje checkiraj da pustaju zvuk.
Driveri ti moraju bit update-ani da ti registrira device-ove fino.

Ja imam internal speker, i 2 jacka i svo troje bruji na nacin na koji sam opisao.

I koristim sigma sound da bi to sve podesio ak ne uspije preko CP-a.
@ edit

Glup sam

Ovako je kod mene, i slusalice i mic i zvucnici rade u isto vrijeme.
Ukljuci u koji god jack hoces, otvori realtek hd audio manager i klikaj na ikone sa slike te izaberi ono sto si ukljucio
(Line In su zvucnici)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.