Selam/Dobar dan/Shalom whateva' 
Kao prvo Bajrambarecula sve najbolje,da provedete mnogo mnogo godina sa svojim najblizim u zdravlju,sreci i rahatluku.
Eh da predjemo na problem.
Htio bih znaci da kada pustim muziku ili bilo sta da se moze cuti zvuk na oba,tj.i na zvucnik i na slusalice sa micom.
To je to,skontajte sta treba,kako treba,sta trebal DL i tak'.
Kao uvijek odgovor koji pomaze dobija ovo malo bodova ( bajrambanke) =)
PS.Ako nesto nije jasno pitajte slobodno.Bolje pitati nego ispasti glup ;]
c-ya
Edit: Hocu da koristim mic koje su zajedno sa slusalicama i zvucnike u isto vrijeme,probao sam da zvucnike stavim pozadi a slusalice naprijed ove portove ali ne moze.Samo se na zvucnicima cuje zvuk,to je problem
Edit2: Nista ne pomaze
Edit3:Nista nije pomoglo,a i ne mogu od vas traziti warez tako da...Ipak hvala vam na pomoci

Kao prvo Bajrambarecula sve najbolje,da provedete mnogo mnogo godina sa svojim najblizim u zdravlju,sreci i rahatluku.
Eh da predjemo na problem.
Htio bih znaci da kada pustim muziku ili bilo sta da se moze cuti zvuk na oba,tj.i na zvucnik i na slusalice sa micom.
To je to,skontajte sta treba,kako treba,sta trebal DL i tak'.
Kao uvijek odgovor koji pomaze dobija ovo malo bodova ( bajrambanke) =)
PS.Ako nesto nije jasno pitajte slobodno.Bolje pitati nego ispasti glup ;]
c-ya

Edit: Hocu da koristim mic koje su zajedno sa slusalicama i zvucnike u isto vrijeme,probao sam da zvucnike stavim pozadi a slusalice naprijed ove portove ali ne moze.Samo se na zvucnicima cuje zvuk,to je problem

Edit2: Nista ne pomaze

Edit3:Nista nije pomoglo,a i ne mogu od vas traziti warez tako da...Ipak hvala vam na pomoci
, evo pored mene sjedi profesor informatike kaze tako