Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

pomoc oko slusalica

274 pregleda · 17 odgovora · otvorena 23.09.2010. u 21:30

ev kupio slusalice neke bezicne i nemogu ih spojit kako treba da si pogaca znaci neke su kineske ko kruh nesto wirelles headphones 5 in 1 i imaju ugradjen i radio,al problem je sti ja samo cujem taj je***i radio a nikako onu mjuzu sa PCa,znaci sve sam spojio kako treba(barem mislim)
spojio ono sto treba u zeleno pozadi i ono za mic u ono roze,baterije sam stavio i u sluse i u ovaj Stand NOVE znaci neznam sta je to pa nece,ev postavio sam i par slika da vidite o cem se radi,bilo bi lijepo da je ko imao ove sluse pa da mi objasni
ev slike http://img826.imageshack.us/gal.php?g=p9230608.jpg

et 100 boba za onog ko mi objasni,pozeljno preko MSNa da mi kaze kako to ide [email uklonjen]
Agich je napisao/la:
bez baterija nema radija , probaj bez njih
ma nema bez baterija ne radi nikako nista
mersimthebody je napisao/la:
ma nema bez baterija ne radi nikako nista:r
ne radi nista, vrati gdje si kupio ( il' slusaj radio :D
nediim je napisao/la:
Bezicni ?

a ima kabal ne kontam
Bežični kabal možda

Mozda imas tamo gdje su ti kablovi switch izmedju radia i pc-a, mozda ima i na slucalicama, nezz vrati ih odakle si ih i kupio ako ti radi PIK
R0x0r je napisao/la:
Bežični kabal možda

Mozda imas tamo gdje su ti kablovi switch izmedju radia i pc-a, mozda ima i na slucalicama, nezz vrati ih odakle si ih i kupio ako ti radi PIK
Kakav bezicni kabal ? HAHAHHAHAHA
dosta spama j**o vas led
Pa pokusaj ako ima u opcijam da skroz izgasis radio....Stavljas li ti ovo crno dugme na wireless earphone????
ibiza je napisao/la:
Pa pokusaj ako ima u opcijam da skroz izgasis radio....Stavljas li ti ovo crno dugme na wireless earphone?
Ma ne radi buraz, sve probao :$
ovo su ultramegahigh slusalice.
pokusaj namjestiti to na off i onda ukljuci,kako sam vidio po sliKKi.
ili je roba s greskom :D
sta lupetate svi, kabal mora biti za senzor, normala na slusama nema kabla,,
imao sam slicne, ali ih nisam koristio za pc, nego za tv

ako radio radi , a ostalo ne, ti si nesto to sjebo prilikom spajanja na pc, ali nisi lepo podesio sluse, ili su "fus" roba
cetvrto nema
ibiza je napisao/la:
Pa pokusaj ako ima u opcijam da skroz izgasis radio....Stavljas li ti ovo crno dugme na wireless earphone?
ma stavljam druze,probao sam na svaki taj vrag,a radio odma radi cim uskljucim sluse
Brate evo ovde imas kako se spajaju sa kompmo neki baja detaljno objasnjava http://www.youtube.com/watch?v=76PXH6blAIE&feature=related
ibiza je napisao/la:
Brate evo ovde imas kako se spajaju sa kompmo neki baja detaljno objasnjava http://www.youtube.com/watch?v=76PXH6blAIE&feature=related
gledao druze i to jbg ne pomaze mi ni to,valjda su sjebane,mada ne kontam Nove su al ajd sta mogu,moze tema lock hvala vam ipak barem onima koji nisu spamali
Haha mozga, kupuje bezicno.
Momak, shvati da bezicno nikad nece pobijedit zicno.
Otidi do ducana gdje si kupio, valjda imas garanciju.
Konsultiraj se sa radnicima tamo pa vidi sta oni kazu.
trance je napisao/la:
Haha mozga, kupuje bezicno.
Momak, shvati da bezicno nikad nece pobijedit zicno.
Otidi do ducana gdje si kupio, valjda imas garanciju.
Konsultiraj se sa radnicima tamo pa vidi sta oni kazu.
a joj stari pa htio onak da imam za gledanje filmova kad lezim u krevetu,bezicni mis bezicna tastatura i jos sluse,a ev sad tek upalile kako treba znaci da pravo radi na ovom stalku ona crvena lampica ali i dalje nikako da funkcijonise,a kupio na PIKu bolan
mersimthebody je napisao/la:
a joj stari pa htio onak da imam za gledanje filmova kad lezim u krevetu,bezicni mis bezicna tastatura i jos sluse,a ev sad tek upalile kako treba znaci da pravo radi na ovom stalku ona crvena lampica ali i dalje nikako da funkcijonise,a kupio na PIKu bolan:-X
Razmisljaj malo kad kupujes, steta, pogrijesio si.
Al kao sto sam rekao, zicno > bezicno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.