Postovanje svima..
Moguce da je ovo i problem software-a ali eto stavio sam temu pod hardver ^^. Naime imam "Realtek HD Audio output 5,1". Na nju su prikljuceni zvicnici Logitech X-530 i imam Logitechove slusalice sa mikrofonom (nove).
A operativni sistem W7.
E sad prvo jedno pitanje za microfon.
- Kako da iskljucim opciju da se ne cujem sam na slusalicama kad pricam u mikrofon? Znao sam na XP ali ovdje nezz.
I drugo pitanje je oko zvucnika.
- Prilikom slusanja cuje mi se pucketanje kod drugih ljudi kad sam ih prikljucivao toga nije bilo. ugl slusam pjesmu i odjednom samo pukne ^^, ali nastavi radite rega sto me nervira pravo !
(mozel biti da je do uticnice, napoj ili tako ness ?)
Bilo koje rjesenje od ova dva bi dobro doslo
...
Hvala svima...
Edit: Zadnji driveri su skinuti i instalirani za zvucnu...
Moguce da je ovo i problem software-a ali eto stavio sam temu pod hardver ^^. Naime imam "Realtek HD Audio output 5,1". Na nju su prikljuceni zvicnici Logitech X-530 i imam Logitechove slusalice sa mikrofonom (nove).
A operativni sistem W7.
E sad prvo jedno pitanje za microfon.
- Kako da iskljucim opciju da se ne cujem sam na slusalicama kad pricam u mikrofon? Znao sam na XP ali ovdje nezz.
I drugo pitanje je oko zvucnika.
- Prilikom slusanja cuje mi se pucketanje kod drugih ljudi kad sam ih prikljucivao toga nije bilo. ugl slusam pjesmu i odjednom samo pukne ^^, ali nastavi radite rega sto me nervira pravo !
(mozel biti da je do uticnice, napoj ili tako ness ?)
Bilo koje rjesenje od ova dva bi dobro doslo
... Hvala svima...
Edit: Zadnji driveri su skinuti i instalirani za zvucnu...