Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

F0 need playerz >.<

245 pregleda · 17 odgovora · otvorena 30.10.2010. u 23:23

Pozdrav
Kao sto tema kaze, Famous Offence's klan je u potrazi za igracima .
Naime , rijec je o teamu koji je postao ove godine potrebni su igraci koji imaju steam, mic, i po mogucnosti da je iz Sarajeva ili nekog grada blizu Sarajeva radi lanova.
Trenutni line up ;

F0 ' PURA
F0 ' mae [ aka mahYr]
TBA
TBA
TBA

Prijave trebaju ici u sljedecem obliku :
- Ime , nick ;
- Steam id [user + brojcani id] ;
- Iskustvo sa klanovima [navesti za koje ste klanove igrali] ;
- Mic [Da/Ne] ;
- Kontakt ;

Nemojte spamat' , nemojte brisati temu par sati ili dana
- Ime , nick ; ABHOR
- Steam id [user + brojcani id] ; STEAM_0:1:43775
- Iskustvo sa klanovima [navesti za koje ste klanove igrali] ; Mb-Gaming, xq5, bugz...
- Mic [Da/Ne] ; Da
- Kontakt ; [email uklonjen]

Što se tiče lanova, nisam u mogučnosti.
Živim u Hrvatskoj, Kaštel Stari.
nYkoLa je napisao/la:
Vise clanova nego igraca.
O cemu ti ?

@king : Ma nije malac je ok, ni'e citer
ako oces mozes se i uvjerit'
BENQ7R0N je napisao/la:
O cemu ti ?

sta bolan nije, lik 97. godiste, meni priznao da je citer
BENQ7R0N je napisao/la:
O cemu ti ?

Svako to tako govori za svoje igrače, "nije cheater, ok je " i slične izjave. Mali je cheater, sjećam se još od prije kada se furao da je skiller, zapravo ofirni cheater.
Čisto da znaš, a šta ćeš ti sa svojim teamom, hoćeš dopustiti da ti igraju cheateri i misliti da ste jaki ili ćeš pak izabrati normalne igrače pa igrati i trenirati je tvoja stvar, a ujedno me i boli kita (:
U svakom slučaju, sretno sa klanom.
BENQ7R0N je napisao/la:
O cemu ti ?

@king : Ma nije malac je ok, ni'e citer :)
ako oces mozes se i uvjerit' :)
Slusaj sad ovo , istina je nije da lazem.
Lika sam imao na msnu , nzm ni odakle mi .
I sad ono 90 % ljudi ga zna kao citera, i ja bez veze ajde da se pucamo, lik me ubi , nema dalje, ono ofirno drama.
Pitam ga ajde u dodji u neon da se pucamo, kaze on ocu.
Dodje sutra dan ja u neonu njega nema. Dodjem kuci pitam ga sto nije doso , kao moro je da cuva brate, a cuo sam jos od nekih likova da lik ne smije u lanu da se pojavi , al nema veze ako mislis da nije onda nije :) .
@spectre fura se on i sad da je skiller jos vise .
Citer zesci ako je to arch1e
Mi ga izbacili iz catacomb zbog wallhacka
BENQ7R0N je napisao/la:
O cemu ti ?

ne, ne .. on je pro sa 12-13 godina i on ima skilla vise nego spawn i citav sk-gaming + fnatic .. kako busi i puca zavidio bi mu f0rest ..

da ti kazem, igrao u klanu i pokusava uci vec u drugi moj klan i nakon sto ga odbijam i dalje nastavlja dosadjivati, mogu li u klan i slicno i kune mi se bratom mrtvim da nema wh (brata mrtvog nema ) .. igramo ligu, ne sjecam se bas koju, kao igra iz albatrosa (igraona na carsiji) i posto nam je u klanu bio igrac koji je zivio u blizini, otisao je u tu igraonu da vidi da li je on stvarno tu,imao je sta i vidjeti igraona zatvorena tj. nije radila, a to je rekao jer se svi furaju u igraoni ne mogu dati demo i ssove .. prica za malu djecu
nighty1zhe je napisao/la:
ne, ne .. on je pro sa 12-13 godina i on ima skilla vise nego spawn i citav sk-gaming + fnatic .. kako busi i puca zavidio bi mu f0rest ..

da ti kazem, igrao u klanu i pokusava uci vec u drugi moj klan i nakon sto ga odbijam i dalje nastavlja dosadjivati, mogu li u klan i slicno i kune mi se bratom mrtvim da nema wh (brata mrtvog nema ;) ) .. igramo ligu, ne sjecam se bas koju, kao igra iz albatrosa (igraona na carsiji) i posto nam je u klanu bio igrac koji je zivio u blizini, otisao je u tu igraonu da vidi da li je on stvarno tu,imao je sta i vidjeti igraona zatvorena tj. nije radila, a to je rekao jer se svi furaju u igraoni ne mogu dati demo i ssove .. prica za malu djecu ;)
To ti je imbecil koji je 97 god , a po sajtovima pise da je 94, jadnik :/
o cemu se vi raspravljate, igra njima ne igra vama, ako budete trebali igrati protiv njih onda se zalite, bezveze ste upropastili temu momku sa ovim komentarima, mozda to uopste nije taj momak na kojeg vi upucujete
ma de malac mi igrali na progamingu mixeve stalno on dolazio i na vent kad poce malac pricat nema lik 12 godina, a ofirni citer :/
AHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA

koja rasprava -.-'

+1 spectre
+1 nighty1z
+1 kingston

nema se šta reći,dan i noć me moli da igra za gmi al ga samo ignoriram

- Jedno čiter , uvijek čiter
faR1S je napisao/la:
AHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA

koja rasprava -.-'

+1 spectre
+1 nighty1z
+1 kingston

nema se šta reći,dan i noć me moli da igra za gmi al ga samo ignoriram

- Jedno čiter , uvijek čiter
sta ti pametujes

pricas meni igra mi araONE, dobar lik, ofoono, kazem ti da je citer, ti; ma kakav citer ovo ono.

pu
gotlust je napisao/la:
sta ti pametujes

pricas meni igra mi araONE, dobar lik, ofoono, kazem ti da je citer, ti; ma kakav citer ovo ono.

pu
mrš

ne laži
- Ime , nick ; FoTToN
- Steam id [user + brojcani id] ; STEAM_0:0:1652631829
- Iskustvo sa klanovima [navesti za koje ste klanove igrali] ;
- Mic [Da/Ne] ; Ne
- Kontakt ; [email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.