Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Mikrofon

127 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.10.2010. u 21:27

Dobro vece raja ...
Izvinjavam se ako sam fulio podforum i sto mi je ovo druga tema danas....
Ev imam neke geniusove sluse i prije sam sa njima prico na skype dok sam imao XP .Juce dignem w7 instaliram skype da malo cavrljam sa jaranom kad nece mic ....
A reko nesto otiso mic na slusamo uzmem od jarana samo mic onaj obicni prikopcam ga opet nece ...
U opcijama su sve kvake na recording i mic je dobro ukljucen .
Instalirao sam drivere za zvucku REALTEK ali opet ne pomaze ni to ...
Evo maloprije sam liku dao bodove zasluzio je .
Mozda mi neko pomogne i ostanem i bez ovih xD
samo ukljuci u opcijama mik ... Stavi na enable ... To ti se nalazi u audio and other tones tu imas i za mic opcije ....

Gl

Primjer isti prob ...

CLICK
BRate i meni se to desavalo, sjebo si dole onaj ku**c kod sata ikonica zvucnika, klikni dole, i onda na onu sliku pri vrhu, i odaberi speakers, a mic ti treba biti ukljucen iza centralne.. Sretno!
Isti problem sa windows 7 i REALTEKOM, restartuj komp i izvuci mikrofon na 2-3 sekunde skroz iz KUCISTA pa ga ponovo prikljuci i radice upravo zbog toga mi je najmrza stvar restartovati komp -___-
AJdE je napisao/la:
samo ukljuci u opcijama mik ... Stavi na enable ... To ti se nalazi u audio and other tones tu imas i za mic opcije ....

Gl

Primjer isti prob ...

CLICK
Jarane sve moguce sam stavio na enable u opcijama je su sve kvakice stavljene ali kad odem test onda nece !!!
Headmyster je napisao/la:
Jarane sve moguce sam stavio na enable u opcijama je su sve kvakice stavljene ali kad odem test onda nece !!!
si pogledo ovo sto sam ti dao
si gledo ovdje ??

Jedini nacin je da onda stavis sliku "" SS "" opcija !

Jer bas ovdje ima vidis dole komentara o svim mogucima problemima i mogucnostima sta bi moglo ... Procitaj malo ....

evo jos mozda ovdje ima nesto HERE ??
Likewtf je napisao/la:
Isti problem sa windows 7 i REALTEKOM, restartuj komp i izvuci mikrofon na 2-3 sekunde skroz iz KUCISTA pa ga ponovo prikljuci i radice upravo zbog toga mi je najmrza stvar restartovati komp -___-
Ev probao sam 2-3 puta tvoj satvjet ali ne pomaze !
taj driver realtek ja mislim da ne podrzava windows 7 jer moje ne ;(
i klikni dole na onaj zvucnik desnim klikom i idi recording devic i ima na slici mic i kliknes na njega i ides set a default....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.