Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kompjuter neprestano ledi

131 pregled · 9 odgovora · otvorena 09.07.2012. u 23:08

Večer svima, i prvo da se izvinem administraciji na drugoj temi danas, ali stvarno mi je hitno :/. Znači evo maloprije dođem kući, upalim pc i radi sve normalno. I hajde reko odoh malo na skype, fb i tako, kad odjednom pođe da ledi pc . I hajde reko desit će se jednom i ja restartujem pc. Kad opet ista stvar, normalno na desktopu radim sve, a čim uđem u Mozzilu, Chrome, Skype kompjuter pođe da ledi. Odledi se nakon nekoliko sekundi, i onda opet ista stvar. Otvar'o sam ga, čistio od prašine, gledao da se slučajno nije negdje iskrivio USB port, pa da ne gubi kontakt, ali opet ista stvar. Probavao System Restore, ali ni to ne pomaže. Zna li neko u čemu je fora, ili moram da ponovo dižem sistem te je pitanje da li će i to pomoći .

Hvala
Jel kad udjes u Chrome nemozes da pises ? Ako nemozes znam resenje
zeeca je napisao/la:
Jel kad udjes u Chrome nemozes da pises ? Ako nemozes znam resenje
Ni Chrome, ni Mozzila. Nije da ne mogu da pišem, nego zaledi ne mogu ni da miš pomjeram (tj. kursor), ne mogu da zatvorim, ništa..
Virusi.
Probaj obarat sistem.
Ja imam isti problem obaro sistem 2 puta jos uvijek se zna desit da zaledi, a nekad ne mogu cijeli dan upalit, sa samo sto upalim i kliknem jednm misem, gotovo...
Bilo i meni,obrisi i mozilu i chrome,udji i internet explorer skini i mozilu i chrome,sve lepo instal,radice,i onda skini Advanced System Care 5 i CC cleaner,prvo ocisti pomocu cc cleanera a onda pomocu advanced system care,kad zavrsis restartuj komp i radice
bolje ti je obori sistem jer ja nisam mogao samo da pisem mogao sam svuda ici
digni sistem opet sigurno ce pomoci , i meni je isti problem bio , oborio sistem i popravilo se :D
pripazi malo kad obaras sistem koji cd kotisits jel provjeren cd ill piratski neki..bolje malo se raspitaj od jarana da ti neko da ako ima neki provjeren :)
Drug ti imas virusa na tome racunaru bruku,ako je sve u centralnoj ok ,mislim hardware,znaci sotware ti je u haosu..rusi ga dole
i onda instaliraj sebi nod eset smart security 5 ...
pa brate jel tolko tesko skontat, uradis FULL SCAN sa antivirusom i skini CCleaner i ocisti.. ako ne pomogne, format i onda ce biti OK sve
Virusi 80% ne mozes ti koristi komp bez licenciranog antivirusa. Sve sto je free kanta. Dizi novi sistem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.