Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Slusalice

105 pregleda · 9 odgovora · otvorena 09.09.2010. u 14:15

Planiram uzet neke dobre sluske, pa preporucite mi koje su najbolje al da su do 600 kn, neznam kolko je to u KM..
Razer Piranha ? :D
Odi u links :

Steeleries 5H v2

http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+STEELSERIES+5H+v2&option=artikl&id_kategorija=10050654&id_artikl=100.506.258
F3AL je napisao/la:
Razer Piranha ? :D
salis se, pored siberia da uzme piranhe ;)
ima dosta dobrih slusalica,neki ce reci da je seinheisser majka (ako se tako pise),neki razer barracuda,piranha,ali sto se mene tice siberie su nezamjenjive.
sto se mene tice
razer - ima najvecu i najjkvalitetniju kolekciju miseva od tih jacih "kompanija",ali zato nekvalitetne slusalice,bar sto se mene tice.Sto se tice podloga,razer isto tako ima veliku ponudu i vecina podloga su predobre,najvise odgovaraju uz razer miseve dok su steelseries podloge na neki nacin univerzalne.
steelseries - ima malu kolekciju,ali zato jake slusalice,malu ponudu podloga,od kojih se mogu izdvojiti 3/4 koje su bas bas jake.
Ja mislim uzet za bajramluk siberie black ,prodat mx 518 i uzet deathaddera ili imperatora
EVo da se nadovezem na temu.

Planiram naruciti Razer Megalodon iz plusa, pa me zanima koliko se placa dostavljanje iz Sarajeva u Lukavac ( tuzlanski kanton). Poslao sam im poruku al mi nisu odgovorili.

Eto ako neko zna neka me citira ili posalje PM.
SPEED LINK Slušalice Medusa NX 5.1 gamerske, s mikrofonom / SL-8793-SBK
vemil.hr

599kn.

" border="0">

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.