Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 20 bodova

WoW privatni server

279 pregleda · 24 odgovora · otvorena 06.09.2010. u 22:15

cao ljudi imam problem :)) saznao sam da postoji neki server zove se otpilike wow mma ili mmo tako nesto exp-rate je 20x tako isto honora mislim,cuo sam da na njemu ima preko 2000 ljudi i da je jako dobar pvp server pa ako mi neko uspe naci nesto slicno ovome nek se javi nagradjujem koliko mogu :)))
G00Gi je napisao/la:
nemoj mi pametovat molim te,blizzard ima pravo da ugasi server koji oće jer mogu to !
Mogu i gase.... Od manjih servera pa do vecih... al nemogu sve ugasit da su bogovi skontaj majke ti... Majke ti haj samo mi reci da zavrsimo ovu pricu... Zasto su stavili oni 25 KM Mjesecno da moras placat kad oni dozvoljavaju privatne
Gex je napisao/la:
Mogu i gase.... Od manjih servera pa do vecih... al nemogu sve ugasit da su bogovi skontaj majke ti... Majke ti haj samo mi reci da zavrsimo ovu pricu... Zasto su stavili oni 25 KM Mjesecno da moras placat kad oni dozvoljavaju privatne
mogu ugasiti i onaj najmanji koji bi se otvorio u Gojsalićima(selo blizu Kladnja) stavili su zato što je server orginal i nema nikakvih buggova i je*****a i ima poseban čar igranja !
G00Gi je napisao/la:
mogu ugasiti i onaj najmanji koji bi se otvorio u Gojsalićima(selo blizu Kladnja) stavili su zato što je server orginal i nema nikakvih buggova i je*****a i ima poseban čar igranja !
ajde molim te kad post-ujes imas vamo desno pravila foruma pa procitaj prvo i razmisli malo o njemu ;)
http://www.mond-wow.com/
imas 4 realms-a pa sigurno je jedan od njih x20

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.