Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 20 bodova

WoW privatni server

279 pregleda · 24 odgovora · otvorena 06.09.2010. u 22:15

cao ljudi imam problem :)) saznao sam da postoji neki server zove se otpilike wow mma ili mmo tako nesto exp-rate je 20x tako isto honora mislim,cuo sam da na njemu ima preko 2000 ljudi i da je jako dobar pvp server pa ako mi neko uspe naci nesto slicno ovome nek se javi nagradjujem koliko mogu :)))
igraj na moltenu kad god udjes 3.5k+ po noci bude oko 2k
n00b_n1 je napisao/la:
igraj na moltenu kad god udjes 3.5k+ po noci bude oko 2k
igram vec na moltenu i smorilo me jako cekanje svakodnevno !!!! em u BG-u em na realm-u ....samo predvece u ujutru nije guzva,preko dana stalno moram da cekam i honor rate je spor !!!!
www.xtremetop100.com/world-of-warcraft
Gex je napisao/la:
Warez !!!
kakav crni warez? hahahahahahahaha
Warez = jednostavno nesto sto je ilegalno tj privatni serveri itd... I to je zabranjeno na ovom forumu ...
Gex je napisao/la:
Warez = jednostavno nesto sto je ilegalno tj privatni serveri itd... I to je zabranjeno na ovom forumu ...
fail ! da je zabranjeno misliš da bi ih blizzard pustio da drže te servere ? O_O kako su wow crack odma ugasili ;)

@ on topic
da nije last wow ?
G00Gi je napisao/la:
fail ! da je zabranjeno misliš da bi ih blizzard pustio da drže te servere ? O_O kako su wow crack odma ugasili ;)

@ on topic
da nije last wow ?
nije brate to je TBC :( ni jedan do sada od navedenih :( :@
da nije WoWrotica tu sam igro jedno vrijeme dobar fun server :D
G00Gi je napisao/la:
fail ! da je zabranjeno misliš da bi ih blizzard pustio da drže te servere ? O_O kako su wow crack odma ugasili

@ on topic
da nije last wow ?
I sta, privatni serveri nisu ilegalni? whahaha
iGod je napisao/la:
I sta, privatni serveri nisu ilegalni? whahaha
miran,prodat ću te !
G00Gi je napisao/la:

@ on topic
da nije last wow ?
momak svjetlis koliko failas... LOL pa mislis li ti imalo kakve bi zarade blizzard imao da kazu na stranici hajte na privatne servere ako nemislite davat love ... skontaj boga ti ... ti bi kao rade igrao na orginalu koji se placa 25 KM ili besplatno... eto koliko si pametan Gase oni samo ti to neznas a to sto su wow crack ugasili oni su to objavili zato sto je to po meni parnica stoljeca mislim 88 M moraju dat ...
Ma neznam sta se peglas idi na teru dok mos udaraj pvp uci malo , iako pola stvari neradi al bolje ista nego nista.

A kad je vec prica o privatnim serverima naravno da je prtuzakonito. Sve to blizz lijepo kaznjava, a naravno svaki dan raste broj tih private sarvera.
Tako ako hoces finu i mirnu igru, svaki dan po 1 KM ostavi i igraces WoW kolko hoces.

GL u potrazi za serverom ! :D
aha brate , EVO GA

http://www.mmo-champion.com/content/

MMO =)
Gex je napisao/la:
momak svjetlis koliko failas... LOL pa mislis li ti imalo kakve bi zarade blizzard imao da kazu na stranici hajte na privatne servere ako nemislite davat love ... skontaj boga ti ... ti bi kao rade igrao na orginalu koji se placa 25 KM ili besplatno... eto koliko si pametan Gase oni samo ti to neznas a to sto su wow crack ugasili oni su to objavili zato sto je to po meni parnica stoljeca mislim 88 M moraju dat ...
nemoj mi pametovat molim te,blizzard ima pravo da ugasi server koji oće jer mogu to !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.