Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW talenti

170 pregleda · 15 odgovora · otvorena 01.09.2010. u 21:30

E ovako ovu temu dizem prvenstveno zbog razloga o tome sta vi mislite,da podjelite iskusktvo i znanje samnom  
a drugi razlog zbog cega dizem temu je vidim danas neke teme kao sve teme su kao neki glupi problemi a nema nista zanimljivo.Slazem se u potpunosti sa njima,al aj da neduzim puno.
Po vasem misljenju kako je najbolje poredati talente kod rogua (Vanilla wow) ? eto da se zabavite malo i vi a i ja 
znaci pretezno idem u instance da nabavim gear i naravno duelam se 
lolwat?

google,>,>rogue talents,> win

Post dobio šamar od ultranumb

ako ti neko kaze google.ba igrnorisi to slobodno ... jer tu lupaju svasta itd itd..
cekaj od vetroxa odgovor koji ipak ima poima o igrici ..
eej ba svi mi znamo za google.ba i svi mi ga znamo koristit ali prvo moras da procitas temu da bi odgovorio znaci napis'o sam da se malo zabavimo jer postaje dosadan portal.Ja znam da je najlakse spucat post "jesi cuo zza google.ba" ili nesto slicno :\

Post dobio aplauz od ultranumb

Zelpus je napisao/la:
ako ti neko kaze google.ba igrnorisi to slobodno ... jer tu lupaju svasta itd itd..
cekaj od vetroxa odgovor koji ipak ima poima o igrici ..
to sto ima glupe djece koja ne razumiju engleski , to je njihov problem
ned je napisao/la:
to sto ima glupe djece koja ne razumiju engleski , to je njihov problem
Jesi li ti svjestan sta ti pises  jesi li ti uopste procito temu ? nemoj bezveze da sviras ***** ! ako si vec procito temu zamolio bi te da procitas bar jos 3,4 puta od pocetka do kraja mozda i shvatis sustinu teme 
Ne pametujte puno, nemate s cim!

Inace otidji na wowarmory i trazi nekog rugoue koji je dobar i vidi mu talente, ako vec sam ne znas kako hoces da ti idu talenti.
trapoo je napisao/la:

Inace otidji na wowarmory i trazi nekog rugoue koji je dobar i vidi mu talente, ako vec sam ne znas kako hoces da ti idu talenti.
meni se cini da i ti puno pametujes a takodje nemas sa cim 
Demonijak je napisao/la:
meni se cini da i ti puno pametujes a takodje nemas sa cim 
moze biti al' i ne mora da znaci.
trapoo je napisao/la:

Treba znati kakve talente on hoce pvp/pve,sta hoce da igra.

Ali kada sappas talente trebas automatski znati i glyphove koje staviti.
Evo ti talenti od moja 2jerane

http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Outland&cn=Ismar&gn=Honorable+Killers

http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Al'Akir&cn=Mythicalz

Pa se posuluzi ako ti jos nesto treba javi se.
Ovo su ti sigurno dobro sappani talenti.
trapoo je napisao/la:
moze biti al' i ne mora da znaci.
Tip ti je extra rekao
inace ja imam 5 charova lvl 80
i sve talente redam tako na wow armory nadjem GS preko 6k i ukradem talente
:D
Sverra je napisao/la:
Tip ti je extra rekao
inace ja imam 5 charova lvl 80
i sve talente redam tako na wow armory nadjem GS preko 6k i ukradem talente
:D
Imas se cime i pohvaliti 
Vidim da se niste dosegli teme puno :D, ne znam dal ima uopste fajde pricat temi koja je vezana za private wow ali hajd eto nisam bio aktivan odavno pa da uberem koji post :D:D:D:D,

iako znam sta cataclysm donosi za roge da vidim sta ljudi kazu ovdje :D oni koji igraju roge i kako ce se odnosit na njihov game play i uzivanje u igri, areni rated bgs etc
Ako oćeš za raid-ove najbolje ti je punit na Combat-u, dobijaš Mace specijalizaciju,Sword specijalizaciju,dual wield itd. A nije loš ni za duel,ali za duel je najblje Assassination, improved stealth itd. :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.