Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW account

110 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.10.2010. u 14:38

e pozz ljudi, prodajem wow account, hitno mi je tako da nisam stavio na kupoprodaju il nesto
znaci svi likovi su na dunemaulu horda, tri lika su lvl 80 a nekoliko altova oko 30-40 lvl i dk 73 ja mislim
na accountu ima oko 200k golda, znaci na serveru sam veoma poznat, svi ce igrat sa vama arenu il mozete uci u vecinu pve guildova
ev armory od likova

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Gulex
ovo je main lik, najbolje gearan pvp rogue na serveru i 100% svako ce igrat sa vama ako pitate, rogue ima warglaivoe, amani war bear, uskoro Thunderfury, abd mount iz kare i iz ZG posto ih farmam evo 4-5 mjeseci :), imam frostwyrma iz icc 10 na ovom acc, pve gear onako oko 6.2k gs nije nesto al mozete uci u svaki guild gotov

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Gule

ovo je alt, znaci nema nista posebno od mountova il nesto al je lik full gearan za disc pvp i shadow pvp, znaci full wrathfull + t2 oruzje, takodjer ima i DFO trinket za shadow

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Iicoo

ovo je prijasnji main sa kojim sam raido ali sam presto raidat prije jedno 4-5 mjeseci, gear nije nista specijalno oko 6k gs al je bio extra u vrijeme dok sam raido, takodje ima icc 10 mounta, ulduar 10 mounta i jos nekih zajebancija

Acc je aktivan dovoljno da se naigrate :)
imam hrpu enchanting mats u banci, gemova ima dovoljno,
imate JC, enh, enginering sa svim receptima na acc
Acc je bio prijavljen za TR ( turnament realm), znaci imate titule sa TR tj top 1k, titula je Vanquisher, poprilicno rijetka titula, petova tonu,

Znaci oko cijene cemo se dogovoriti al mi nemojte nesto govoriti 100-200 KM posto acc vrijedi dosta vise
ja sam prvi vlasnik i uz acc dobijate vannilu, tbc i woltk kutije sa svim cd, sve cd keyeve takodjer i ako hocete hrpu game cardova iskoristenih :) radi ukrasa

pozz Gulex
rip 
Šteta je prodat vakav acc
pa vidi ako ko ponudi kolko uistinu vrijedi acc ja cu ga prodat, ako ne ja cu ga nastaviti igrat jbg i ako mi pare trebaju za nesto, ovdje sam samo radi reda postavio jbg ne vjerujem da ovdje raja daje tolke pare samo za acc al sta ces mozda neko hoce :)
Ne isplati se prodavati takav account u BiH. Nece nitko da odvoji par stotina KM za to...
Radije probaj na Ebayu ili negdje gdje sigurno ima zainteresiranih kupaca 
Drug ja nemam nista protiv nase gamerske WoW scene ali iskreno sam misljenja da na bosnanskom trzistu ovakav account neces prodat po cijeni koju ocekujes, NEGO preporucujem da prelistas malo njemacke/svedske/austrijske stranice i tamo potrazis kupca jer koliko sam upucen i koliko sam cuo od jarana ovdje po austriji i za dalje da ima jos uvijek maloljetnika koji izdvajaju ustedjevinu za jake accounte.

Iskreno ne mogu da zamislim da se mozes rastat sa takvim accountom, toliko truda, levelovanja, farmanja etc da ga na kraju prodas pih, ali ako je hitno onda je ok.

javi mi se na pm ako hoces da ti dam web sites.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.