Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

Hunter ;PVP Talents

149 pregleda · 10 odgovora · otvorena 13.11.2010. u 19:04

Dobro vecher gamerii :]

- naime, dosao sam do 80lvl - a. Posto sam poceo igrati BG, dobro ide, ali talenti mi nisu dobro unapredjeni, pa mi sad treba pomoc.

Znaci, da mi fino kazete koje talente da unapredjujem. Prije sam Marksmanship cijeli unaprijedio, ali to dok sam lvl0ao.

Molim da se javljaju oni koji znaju oko Huntera.

Takodjer mi treba i za pet - a.
daj armory il reci kakav gear imas , low , mid , high , end ?
DOLLAR je napisao/la:
daj armory il reci kakav gear imas , low , mid , high , end ?

Bez Aspect of DragonHawk =D
miire je napisao/la:

Bez Aspect of DragonHawk =D
ma bm i ozezi skupljaj gear kad skupis onda na mm full arpen i pewpew :D

ma sa tim gearom ti i netreba spec neznaci ti puno , idi kako hoces trckaraj po bgu i skupi stagod geara :D
imas ovdje sve najbolje pvp talente

http://www.arenajunkies.com/talents/
DOLLAR je napisao/la:
ma bm i ozezi skupljaj gear kad skupis onda na mm full arpen i pewpew

ma sa tim gearom ti i netreba spec neznaci ti puno , idi kako hoces trckaraj po bgu i skupi stagod geara
Slabe iteme imam sto jest', jest'. Jucer i danas sa cetvoricom iz Guilda isao u Pos / Fos, slabe iteme bacio :/

14k HP imam, smijesno :/
miire je napisao/la:
Slabe iteme imam sto jest', jest'. Jucer i danas sa cetvoricom iz Guilda isao u Pos / Fos, slabe iteme bacio :/

14k HP imam, smijesno :/
Nemozes skupljat pvp iteme u instancama Radi non stop bgove i na osnovu honora uzmi polako setove prvo deadly (il hateful, zavisi sta mozes uzet) i onda rokaj MM

Nego, ajde na magic samnom 5.3k gs
ScandaL je napisao/la:
Nemozes skupljat pvp iteme u instancama Radi non stop bgove i na osnovu honora uzmi polako setove prvo deadly (il hateful, zavisi sta mozes uzet) i onda rokaj MM

Nego, ajde na magic samnom 5.3k gs
To i radim, qpujem preko Honora sve =D
miire je napisao/la:
To i radim, qpujem preko Honora sve =D
- Ne igram wow od kada je izasao lich king al' pratim forume pa znam opet
- Sad' ti je svejedno koe talente postavis zato sto su za huntu napravljeni tako da su skoro jednaki , sve zavisi od tebe a ne od nas ili sto cemo ti mi popunit talent bar , Volis li ti vise napadat PETOM ili ti sam to je to tebe.

- HUNTER <3
Kako se ja razumijem u huntera kada levalas najbolje je punit Beast Mastery...a za pvp je Marksmanship.
Rješenje
Evo od mene jedna mala pomoc,ovo su najbolji talenti za arene i za Bg-ove

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.