Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warrior & Hunter 4.0.1

112 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.10.2010. u 15:34

Hajd postajte ljudi svoj armory link i pojasnite sta i kako ste postavili sa reforging i koje statove ste preferirali pritom i zasto , jer trenutacno hunteri su nerfani do jaja, tako da sam poprilicno bez ideja sto se njega tice, 99% foruma ljudi drece, imaju problema sa focusom, ja eto bio sam cijelo vrijeme na survival tree i prije patch_a dospijevao sam na oko 14,5 -15 k dps na Lady Deathwhisper recimo zbog postavke raida, sad ne mogu ni 11 k da ubijem, jaja mi otpanu dok nabijem 12k

A kod warriora me zanima kako ste postigli capove, jer recimo hit cap je sad poprilicno visok, hardcap 27%, haste da ne pricam

Kako bi ste okarakterisali Mastery vs Hit & Haste prilikom Reforging

ja sam evo momentalno u testnoj fazi jos , stavio sam poprilicno dosta u Mastery rating cak mislim da je preko 60% chance za enrage effect za Raging Blow , i dobio sam recimo 15 k dps na saurfang 10 man , steta sto nisam uhvatio screen ali bit ce, postavit cu ako budem editovao.

Privatnici molim was zaobidjite temu.
Hmm jarane,za huntera si upravu trenutno za PVP nije cemu dok ne dodje onaj aspect of fox,za PVE ja mislim da nije bas los,reforgaj u mastery sve,kolko god da mozes tako ja bar,cak pravim vise DPS neg prije.Sto se tice warriora neznam to bas,jedina klasa koju ne igram,niti ga volim bas:D
shvatite ta je trenutni setup talenata i skillova prilicno izbalansiran na lvl 85, ( namjenjen je lvl 85 n lvl 80 ). To sto smo mi na lvl 80, cini nas poprilicno losim. Lvl 85 balans je postignut i mogu ti reci da je hunter uvijek u top3 skoro na dps listi lvl 85 raidova.
armany je napisao/la:
shvatite ta je trenutni setup talenata i skillova prilicno izbalansiran na lvl 85, ( namjenjen je lvl 85 n lvl 80 ). To sto smo mi na lvl 80, cini nas poprilicno losim. Lvl 85 balans je postignut i mogu ti reci da je hunter uvijek u top3 skoro na dps listi lvl 85 raidova.
nadam se da je tako druze, iskreno se nadam jer hunter mi je najomiljenija klasa, mislim najvise paznje sam njemu posvetio i sad su ga oborili totalno,

napumpali su spellpower do jaja

Locks , Spriests, Owls, mages ubise brasno

Roge snerfali , prije patcha topirali liste zajedno sa furry warrs, nisi mogao vidjet spriesta u prvih 10 a dalje da ne pricam,

Radim Putricide 25 hc prije neko vece , lik spriest 17 k dps, pa je***u mater
Za huntera zaista ne znam, ali sto se tice warriora,

Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Icheb (armory se jako buguje radi onih itema iz eventova)

Idem polako prema hit capu (22,5% sa hit hranom atm, bootse moram zamjenit pa ce biti bolje). Sto se hastea tice, prema onome sto top warriori govore (izvori Vodka guild, elitistsjerks, Paragon) prioriteti za furry warriora su:

Strength > Hit (do 27%) > Crit > Haste > Mastery

Ja sam reforgeao sav haste sa geara u hit (na nekim mjestima sam reforgeao i crit).

I blizzard je progovorio u vezi Hita za furry warriore:
"Is Hit rating intended to tramp all other stats but Str for Fury till the 27% hardcap? Seems excessive
Generally speaking, we do balance hit rating to be the "best" stat until you're at the hit rating cap"

I vecina warriora se slaze da je mastery za furry pomalo "ghetto".

A sto se DPS-a tice, rekord mi je 17K na heroic saurfangu 25 man (tuzno al bio sam 10).
Smok3 je napisao/la:
Za huntera zaista ne znam, ali sto se tice warriora,

Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Icheb (armory se jako buguje radi onih itema iz eventova)

Idem polako prema hit capu (22,5% sa hit hranom atm, bootse moram zamjenit pa ce biti bolje). Sto se hastea tice, prema onome sto top warriori govore (izvori Vodka guild, elitistsjerks, Paragon) prioriteti za furry warriora su:

Strength > Hit (do 27%) > Crit > Haste > Mastery

Ja sam reforgeao sav haste sa geara u hit (na nekim mjestima sam reforgeao i crit).

I blizzard je progovorio u vezi Hita za furry warriore:
"Is Hit rating intended to tramp all other stats but Str for Fury till the 27% hardcap? Seems excessive
Generally speaking, we do balance hit rating to be the "best" stat until you're at the hit rating cap"

I vecina warriora se slaze da je mastery za furry pomalo "ghetto".

A sto se DPS-a tice, rekord mi je 17K na heroic saurfangu 25 man (tuzno al bio sam 10).
Pa i ja sam tu negdje oko 16,5 -17 k dps isto na saurfangu 25, mada sam Hard Hit capted , mada moram reci da imam i 0,16% preko toga dakle 27,16%, mastery rating mi je tacno 35% , haste imam 531 ako se nevaram i ono solidno udara, uvijek sam pri vrhu dps liste mada, lokove i sprieste niko sad ne moze da skine s vrha, mage takodjer, ono basicly spellpower.

najvise mi je zao huntera , dok ne dodje ovaj novi aspect , karina su, potrosio sam golda i golda na reforging i na statt upgrades skoro uvijek isto sranje, vrh mi je 9 k dps na heroic dummie , u raidu + 2-3 k i to je to, na pocetku drzim dobar dps ali onda poslije se sjebem uvijek sa focusom,

Rogue isto snerfan do jaja koliko sam vidio u guildu sta se prica.

mada mnogi govore da je to balans za 85 lvl, iako je balans nemoguc po mom nekom misljenju :D
HaMza je napisao/la:
Pa i ja sam tu negdje oko 16,5 -17 k dps isto na saurfangu 25, mada sam Hard Hit capted , mada moram reci da imam i 0,16% preko toga dakle 27,16%, mastery rating mi je tacno 35% , haste imam 531 ako se nevaram i ono solidno udara, uvijek sam pri vrhu dps liste mada, lokove i sprieste niko sad ne moze da skine s vrha, mage takodjer, ono basicly spellpower.

najvise mi je zao huntera , dok ne dodje ovaj novi aspect , karina su, potrosio sam golda i golda na reforging i na statt upgrades skoro uvijek isto sranje, vrh mi je 9 k dps na heroic dummie , u raidu + 2-3 k i to je to, na pocetku drzim dobar dps ali onda poslije se sjebem uvijek sa focusom,

Rogue isto snerfan do jaja koliko sam vidio u guildu sta se prica.

mada mnogi govore da je to balans za 85 lvl, iako je balans nemoguc po mom nekom misljenju :D
Moj peek je bio 19300 DPS-a u tom fightu dok je prvi bio DK sa shadowmourneom (druga prica je to totalno :p) sa 28K i svo vrijeme jse smjenjivao sa spriestom i mageom na vrhu. Na kraju je bio prvi sa ~50 DPS-a ispred priesta.

Ali vidjet cemo, ceka se lvl85, pa ce sve biti jasnije :p

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.