Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RP] Gamers.ba Resource Pack #1

1.231 pregled · 32 odgovora · otvorena 28.08.2010. u 17:52

Predstavljam vam prvi Gamers.ba resource pack kojeg sam napravio sa arhcievom dozvolom za sve clanove Gamers.ba. Nadam se da će vam biti od pomoći.

Također zahvaljujem svima koji su mi dali pravo da stavim njihove PSDove u svrhe učenja ( elDin, t1na, aer0, coolgamer, TheMarine i fabulousfebruary )

Resource Pack sadrži sljedeće:

25 Cinema 4D rendera (C4D's)
- 15 Abstract C4D's
- 5 Bubble C4D's
- 5 Effect C4D's

--------------------------------------------------------------------------------

10 Rendera

---------------------------------------------------------------------------------

11 Sigova u PSD formatu [LRO]

----------------------------------------------------------------------------------

10 Shape-ova

-----------------------------------------------------------------------------------

20 Stock slika
- 15 Real People
- 5 Scenery

------------------------------------------------------------------------------------

3 Brusha i 3 Fonta

------------------------------------------------------------------------------------

7 tutoriala
- 2 od archiea ( već viđena ^^)
- 1 od t1ne
- 1 od Kajotya
- 3 tutoriala koja su prevedena od strane mene (by Evilangel, H5ll5p4wn & MPCoyote)

Btw ako ima nekih pravopisnih gresaka nemojte zamjeriti

Nadam se da će vam se svidjeti, radio sam na njemu 2 dana ^^

Veličina: 101MB .rar

Download Link:

Gamers.ba Resource Pack #1

Ako može u zanimljive na jedan dan.

Kajoty

Ako vam neradi Megaupload link evo drugi sa Multiupload.com

Gamers.ba Resource Pack #1 other link
Hvala i sigurno ce trebat nekome pa i samom meni
Hvala puno, skidam
Hvala puno, ali vidi sta mi pise [color=red]The file you are trying to access is temporarily unavailable.[/color]

Sad moze
Hvala svima i od mene !

U znak zahvalnosi sledeca [PIC] tema ce biti masterska
Svaka cast na trudu, veliki thumbs up!
Takodjer downloadujem, hvala na ovome, svaka vam cast
Još da vam je ellyx photoshoper tu.
Ako se dobro pokaze ovaj Resource Pack biti ce i vol. 2

btw. ako vam neće da downloaduje onda se strpite malo, to znaci da vec neko donwloaduje ^^

Post dobio aplauz od mirofa

Sta reci osim jedan je KayoT,svakako nesto najkorisnije u fan art-u do sad bukvalno skidanjem ovog pack-a dobijete sve sto vam je potrebno za jedan kvalitetan sig...meni najpotrebiji c4d uvjek sam imao problema pri njihovom odabiru tnx...renderi prvoklasni...psd kez od oko glave kad vidim da je i moj sig tu XD ..fontovi tako jednostavni a tako savrseni uklapaju se u sve ...
zasluzio je sticky XD kayot tnx
Bravo za ovo :]
evo jedan outcome za tacno 5 min i 34 sec XD koristeci samo stvari iz packa znaci apsolutno nista drugo

coolgamer je napisao/la:
evo jedan outcome za tacno 5 min i 34 sec XD koristeci samo stvari iz packa znaci apsolutno nista drugo

nije lose, samo mi je nekako mutno previse

i nemoj staviti ovaj c4d preko njega ^^

Rapidshare.com

...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.