Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Mladjox

145 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.07.2010. u 18:37

Prejako.

Edit: Medixon da ima i pola zvjezdice ja bi nju uvrstio a ne cijelu
Lima je napisao/la:
Prejako.

Edit: Medixon da ima i pola zvjezdice ja bi nju uvrstio a ne cijelu
Prejako? A 1 zvezda? Koja ironija
nije nesto posebno specijalno:S tkao i meni govorili i prestao samm da radim :S kaze jedan totalno sranje uvrijedio me i vise neradim u ps
Prvi rad nije los

drugi
Nekontam sta si htio predstaviti ovim ?
Podloga hajd reci ce mo podloga za sah a gore neke kugle nekontam da si make one ko figurice npravio na nesto iskombinovano ali vako ninasta nalik.

Za trud.
M1X1 je napisao/la:
nije nesto posebno specijalno:S tkao i meni govorili i prestao samm da radim :S kaze jedan totalno sranje uvrijedio me i vise neradim u ps
To ti je trebao biti poticaj da unaprijedis svoj skill. Sta ocekujes, instalirati PS, napraviti pocetnicki rad (low skill) i da ti neko napise nije lose 8/10 ?
Na toliko nacina pokusavam da vam pokazem pravi put, toliko dobrih tutoriala sam obljavio, samo da ufatite ritam, kasnije je lagano, radovi se sami prave.
FanART: Advice
Signature TUT:smokan advice

================

Sto se tice tebe Mladjox, prvo se kaze s cim si radio svoje uradke, drugo, radovi su losi sve sto sam gore napisao vazi i za tebe, nemam iskustva sa ovakvim stilom rada pa ti ne mogu ni predloziti tutove, ali ako bi volio nauciti sta u photoshopu pogledaj dva gornja linka.

i za kraj dvica, jer mislim da si se potrudio za ovo,
E ovako sto se mene tice ocjenjujte kako hocete ali samo da znate ova dva rada su napravljena od 0 znaci nema nista sa neta...a ti limmaa kad napravis ovakav rad od nule javi pacemo vidimo ;)

Post dobio aplauz od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.