Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PiC] tariktijanovic c4d again

262 pregleda · 13 odgovora · otvorena 20.09.2011. u 14:40

Poz, evo 2 nova rada iz cinema4D

1.pola soba, pola krevet 3D modeling c4d
2.3d text on real picture TARIK

Samo recite greske da usavrsim i prekucam ovu cinemu, jos 10 dana ovoga i da na intro-e predjem =]

Prvi rad je fino odradjen kao i drugi samo loš kvalitet slike ti je na drugoj slici , probaj to uskladit i to je to

Fino fino, samo mi se mnogo vise svidja ovaj drugi rad ! !

GL u daljem radu.

Prvi rad 2 minute rada, izgleda nedovrseno.

Na drugom radu se vidi napradak ali izgledaju slova nerealno, slika lq, slova hq. Slova presvijetla za sliku. Na svakoj slici osim jedne rotacija slova ista, font isti, sve isto. Sjene su fine ali nisu slova uklopljena u prostor fino.
Po meni Jako lose onaj prvi rad za 1 minutu se odradit drugi rad nerealan font ruzan bez

vec vidjeno, i kao i prosli put (sto je bilo jucer) nit maste nit ideje nit vjestine kako treba.

savjet: pokusaj to malo usteliti i nesto imba napraviti pa se jav opet. ne vrijedi ti svaka 2 dana kacit ove pokusaje.

keep it up :]

Meni se svidja ,malo mi je 1. bezveze ali sve u svemu je dobrrro ,btw . 2. si vec pokazao samo bila druge boje :P
TRL je napisao/la:

vec vidjeno, i kao i prosli put (sto je bilo jucer) nit maste nit ideje nit vjestine kako treba.

savjet: pokusaj to malo usteliti i nesto imba napraviti pa se jav opet. ne vrijedi ti svaka 2 dana kacit ove pokusaje.

keep it up :]
Ja mu govorim a on nista, nemas ideja pashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, imaj mastu imaj ideju i rad ce sam od sebe doci

I opet ti je od mene ista ocjena kao od jucer.

Zbog cega dizes pic teme sa skoro istim nemastovitim, dosadnim radovima koju ne mogu dobiti neku ocjenu vecu od 2, sto smo ti i rekli jucer.
Skoncentrisi se na jedan rad i radi pa napravi nesto bolje, a ne ovako.
1. rad koja je poenta ? Soba krevet i slova ?
2. rad opet ista ''slova na cesti'' slika .
Lose
EXTREMESTYLE je napisao/la:

Zbog cega dizes pic teme sa skoro istim nemastovitim, dosadnim radovima koju ne mogu dobiti neku ocjenu vecu od 2, sto smo ti i rekli jucer.
Skoncentrisi se na jedan rad i radi pa napravi nesto bolje, a ne ovako.
1. rad koja je poenta ? Soba krevet i slova ?
2. rad opet ista ''slova na cesti'' slika .
Lose
Poenta je to sto je ova cesta i slova puno bolja kvaliteta i sjena od prosle slike to znaci da sam napredov'o a ova prva to mi je prvi modeling, eto ne citiraj pls
Ovo je malo bolje od prosle teme

1. rad je ok svidja mi se dok 2. rad mogao si ubaciti bolji font te drugu boju jer se ne uklapa bas dobro

Uglavnom bolji su radovi malo od juce, samo nastavi

Ništa pretjerano, ovaj put dvije zvijezdice samo zbog truda.

Bolji su radovi od prošlih, ako imaš volju za rad to je najbitnije, stalno radi i naučit ćeš.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.