Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

1.204 pregleda · 8 odgovora · otvorena 21.01.2010. u 03:25

Ovaj fanart će daleko dogurati sa ovakim svakidašnjim prijedlozima ako naravno budu usvojeni. Fala Bogu ćitava administracija se pokrenula a ne ko prije sjedili , dr*** qu*** po ćitav dan.

Jedan sam od photoshopera naravno i meni je veoma važno da bude sve uredu.

GL & HF < 3 SMOKAN & VERTROX

Post dobio aplauz od smokan

Ako se mene išta pita, postovi "biće edit" biće šamarani odma' iste sekunde.

Sistem ocjenjivanja radova pretrpio manje izmjene koje se odnose na davanje ocjene => .

Obavezno pročitati. Mislim da bi ovime svi trebali biti zadovoljeni.
Da da... onaj fazon "bice edit" fakat izgleda ofucano ...
A najgore sto lik to ne izbrise kad postavi sliku.
Inace ovaj podforum je veoma aktivan i zahtjeva malo vise rada sto vi upravo radite
Svaka cast, i nadam se da cete nastaviti.

Nemam nekih specijalnih prijedloga, ali podrzavam ovo u svakom smislu ^^
Ja imam prijedlog.
Da postovi na kojima pise "bice edit" da odma budu obrisani i pravlino sankcionisani.
Pitate se zasto?
Zato sto ako si dobro udario rad i bude uredu vjerovatno ces biti nagradjen, jer neki do stave pa kasnije samo edituju i kao oni su prvi odgovorili na temu i prvi uradili rad.Ja mislim da nema potrebe ako je dobro uradjen rad sigurno ce biti nagradjen!
smoki je napisao/la:
Smoki dao bi ti aplauz... :D
-Imam prijedlog da se uvede SOTW signature of the week,znaci manje nagrade max 40-50 bodova

npr
3.mjesto 20 bodova
2.mjesto 30 bodova
1. mjesto 50 bodova

-Ja kao vjerovatno i vecina usera i kada docekamo SOTM slucajno promasimo datum ili ne bude konekcije i onda valja cekat sljedeci mjesec.
-A sa SOTW podforum Fanart bit ce mnogo bolji i uznapredovan vise od ostalih podforuma,to bi znacilo potpuni napredak.
-A ako ovi sto realiziraju te ideje (smoki,kayoti etc.) smatraju da ce biti na neki nacin spam,onda da otvorimo jednu temu u fanartu i stavimo je u sticky, i da nesto tako iskombinujemo.npr kada prodje jedna sedmica ,tema se edituje i postavljaju se drugi radovi.A zbog preglednosti da glasamo u posebnoj temi (npr [FA]SOTW#6 Glasanje.
I samo da dodam,SOTW postoji na svakom fanart ili ps forumu

-Nadam se da ce se nadleznim (modovima) svidjeti ideja

-Nadam se da sam za ideju zasluzio makar aplauz

Post dobio aplauz od smokan

Dao bih jedan prijedlog,koji se meni nekako dopao posto nisam siguran da li vec postoji :S .

Rijec je o takozvanom MOTM .

Mix Of The Month

Znaci radi se mjesecnim radovima jer u njima je sve dozvoljeno (kombinacija svega) logoa,wallpaper,signatura,abstract znaci sve sto korisniku udze u um da iskombinira nevjerovatan rad.

Zasto bas na mjesec ? Pa jer bi korisnik imao vise vremena za razmisljanje kako da sve to iskombinira ( kad kazem iskombinira ne mislim da mora,ali ne mislim i da napravi logo i da stane na tome).

Mislio sam jos da 3 najbolja rada osvajaju bodove... nisam jos siguran, koliko tacno, ali ocekujem nesto vise jer se radi o mjesecnim radovima na kojima se najvise truda ulaze.

Pravila : Korisnik moze najvise 2 svoja rada postaviti.
Razmisljao sam o polufinalu finalu radova jer ce ih najvjerovatnije biti puno.. iz kojih ce gamers.ba useri birati najbolje za prolaz dalje . Hmmm mozda minimum 40 postova od korisnika se iscekuje da bi mogao glasati i da nema vise od 3 opomene -100 bodova ... Nisam jos puno razmisljao o ovome jer ako bi ovo vec postojalo ne zelim da se izofiram ovde pred ostalima sa vecim tekstom :S To je od mene pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.