Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PiC] tariktijanovic

356 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.09.2011. u 18:49

Poz, evo nova tema

1.c4d real picture Tarik
2.c4d real picture GAMERS.ba

Desni klik > view image
Desni klik > view image

Sve slike su Cinema4D + Photoscape, u prvoj slici sam trebao dodati neku manipulaciju sa After Effects-om kao da je pod puk'o i slicno al' et gledam da bude sto realnije, usporedite prvi i ovaj put =]

Sistem ocijenjivanja:

sistem ocijenjivanja

Lose veoma lose,font, smisao slike ovi putevi nekakvi ma sve lose

Slika ti nema nikakvog smisla i ne izgleda nimalo realno.Jako loše urađeno kani se ovakvih PIC temi.

Užas živi..Prva slika - nemam rijeći
Druga slika mi se malo svidjela tako da ide 2 ..

Čao

Na prvoj ne valja smjer izvora svjetlosti i nemaju perspektive slova pa se ne uklapaju bas u sliku.

Na drugoj prejako sjene i perspektiva ne valja. Odakle ce u prirodi bez icega okolo(rasvjete itd.) biti sjena na 2 strane objekta iako se vidi da je sunce na desnoj strani, znaci sjena bi trebala biti samo na jednoj strani(lijevoj)

Nema logike u perspektivi slova, pazi da uskladis perspektivu slova sa pozicijom odakle je otprilike slikano.

Ovo bijelo svijetlo dole na drugoj slici ne kontam, u svakom slucaju 2. bolja od 1.

Za trud.

I da zaboravio sam, sta je ovo bijelo na vrhu prve slike?

Čova, nemaš oko za sliku, moje mišljenje, nije svako za to, koliko se ti god trudiš džaba. Evo ti 2 zvijezde za trud

Fino mi ovo izgleda i bas je fancy ono samo sto slova i cio text stavljas na koso stavi pravo ako ti nije problem pokazi da vidimo ...
+

1. Slika

-Tekts se nalazi u zraku,skloni shadows i spusti tekts dole.
-Font katastrofalan,ne uklapa se u sliku.
-Kakva je ovo prelazna linija na nebu, photoscape efekat ? Lose, i btw pogledaj malo border na lijevoj strani,i pogledaj na desnoj
-Slika je mutna i ne kvalitetna,ne uklapa se sa bilo kakvim 3D tekstom.
-Bijela boja nasred autoputa...
-Ne zna se odakle sunce dolazi,tako da nije potrebno stavljati taj shadows na tektsu (ispred)
-Smanji 3D debljinu.

2.Slika

-Opet ovaj bijeli odsjaj na autoputu.
-Opet kojekakva linija nasred neba (crna) ... vjerovatno si rezao sky i farbao ga do bola lol.
-Font moze biti bolji.
-Slika moze biti kvalitetnija. (bolja je od prve ali i dalje...)
-Fail si napravio sa shadows,pogledaj tamo kod slova "a", na koju to stranu ide, a pogledaj odakle sunce zalazi .
-Za ovakve panorame koristi siru rezoluciju a ne ovakvu skupljenu.

nimalo mi se ne svidja font
i stvarno se vidi ovo sto si rezo nebo
Prva jako losa
Slaba ideja

Prejako uradjeno svaka cast kidas!

Bolji ti je ovaj drugi rad

ne znam što, ali meni se sviđa. podsjeća na plakate ili tako nešto. =)
@ v3tr0x & shaila

Jel mi vidimo iste slike?

Sto odma hejtate . Lik je jos uvijek pocetnik

Meni se svidjaju radovi iskreno. Naucio je sjenu napravit eh jos svjetlo da ustima i onda OK.

Druga je bolja al ona prva podsjeca na ono zadnju scenu iz filma SHOOTER-a ono kad on ubije onu dvojicu u vikendici pa ide kuci eh ista ta cesta

Samo se trudi i uspjet ces
Iskuliraj svaki trud se treba nagradit

Smtnici sa malo zvijezdica naduvajte jaja :|
bok1 je napisao/la:
Iskuliraj svaki trud se treba nagradit

Smtnici sa malo zvijezdica naduvajte jaja :|
naduvajte jaja hahhhahahahha
Zato sam ja dao 3 zvjezdice zato sto je lik pocetnik i tu pocetnicku karijeru trudi da ispolji sto boze tej je poceo skontat ce on jos fazona i na osnovu toga sto je pocetnik odlicno radi a ti boki +1

Iskreno, ali iskreno ne znam šta ovo treba predstavljat
Font u prvoj slici jako loš, takođe i sama ideja puteva.

Za neki trud:

Loš fonta na 1 slici, a na drugoj nekako ništa ne vidim sve je nakako blur, sad da li je to do mene il do slike.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.