Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Group stage - Champions league 2010/11

305 pregleda · 35 odgovora · otvorena 26.08.2010. u 19:12

Evo, prije neshto vise od 5 minuta zavrseno je izvlacenje grupa za ovogodisnju Ligu prvaka.

Veoma zanimljive grupe, dosta teskih duela, a po meni se narocito istice grupa sa Milanom, Realom, Ajaxom, i Auxerrom
Jedini Balkanski predstavnik FK Partizan Beograd je imao i srece, jer od mogucih protivnika tipa Real Madrida, Barcelone, Manchestera ili Bayerna, ulazi u grupu sa Arsenalom, Shakhtarom i Bragom (naravno niti 1 ovaj klub nije za podcijeniti, ali kako je mogli biti, dobro su prosli).
Ostale grupe -->

Kao navijac Bayerna, dosta sam zadovoljan jer je moglo biti puno gore, da su upali u grupu sa Realom, Tottenhamom i Auxerrom npr :D

Kakva su vasa razmisljanja..
Ostanite dobro, i navijajte zz
Liverpool ove godine ne igra u Ligi sampiona tako da mi je svejedno , a sto se tice grupa ima zanimljivih posebno bih istakao grupu E gdje imaju relativno sve ekipe sansu.
Posto nema mog kluba, navijam da sve velike ekipe ispadnu, vidjet cemo sta ce biti, duga je sezona.. Nema vishe slabih klubova, nadam se nekom vecem iznenadjenju..

A kako su Arsenal i Barcelona sretni, to nije normalno.. Da ga hoce Eduardo zabit Arsenalu za ispadanje, volio bih nego pare..
Po meni E G H najzanimljivije :D Bayern,Milan & Arsenal <3
Barca i Arsenal standardno sretni

Najbolja i najzanimljivija grupa G.

<3 Real Madrid
Bice gusto u grupi A ,a navijam za Partizan i Manchester United !

Sretno
Arsenal prvi u grupi H, al' drugi ce vjerovatno biti Shakhtar. Nije zbog Partizana sto ga ne volim, ustvari volio bih da prodje, al' opet Shakhtar ima Eduarda!
GLORY MANCHESTER UNITED!!! <3
Nisam navijac Partizana ali posto je komsijski klub nadam se da ce uspijeti da dogura sto vise !

A volio bih da navijaci Partizana ne provociraju ostale klubove sto nisu otisli kao i oni daleko u evropu

EDIT : [color=red] Naravno navijam za REAL MADRID vec 10 GODINA KAMAN REAL[/color]
Manchester United 9-)
GL Partizan.. Barca FTW!
Grupa smrti G: Milan, Real Madrid, Ajax, Auxerre sa 22 naslova europskih prvaka, bit će lom.

Partizan je dobro prošao

Neka najbolji osvoji

FCB<3 mes que un club
Po meni bi ove sezone moglo biti iznenadjenja jer npr Rubin je jak klub i to su i prosle sezone dokazali, Tottenham novi u LP al svi znamo kako igraju, Benfica i Braga su jako opasni klubovi koje ne treba zaboravljati, Valencia isto tako :)
Po meni, trenutacno najvise sanse imaju da prodju Barcelona i Chelsea, ne zbog kvalitete ekipe koju posjeduju vec jednostavno shto imaju objektivno slabije protivnike od sebe za klasu.. i Arsenal je dobro prosao :D
<3 Bayern, ima da pregaze sve ove godine 9-)9-)
Ko sve igra Ligu Šampiona, je*em te fudbale. :/
ARSENAAAAAAAAAAALLLLLLLLLL KAMAN

Kad cesc i rvp nabuše Grobare auuuuuuu
Ja ne shvatam UEFA-u, djabe se trudi, zar nije jednostavnije da dadnu pehar + pare Barceloni

Mes que un club <3
Opet teska grupa
<3 Real Madrid

Mislim da je ovo 3 sezona u nizu da se Real nalazi u grupi smrti, stvarno nemaju srece sa zrijebom.

Inter, Barca, Chelsea i Arsenal stvarno prelagane grupe dobili, sretnici.

btw. ove godine uopste nema puno zvucnih klubova
grupnu fazu, već prošli Manchester normalno.
što volim kad ove Engleske zastavice objasne, gdje se igra najbolji nogomet.

gl Partizan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.