Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Champions league parovi

123 pregleda · 13 odgovora · otvorena 14.02.2011. u 18:05

Zdravo mala raja

Evo ovako 1 dan smo od pocetka lige sampiona pa sam kontao opisati malo prve dvije utakmice za sutra i tako bih svaki dan za sve ostale parove ako administracija ili neko ima nesto protiv neka se izjasne ako nemaju onda cu ja nastaviti opisivati parove

Pa da pocnem Prvi par:

Vs

ne znan koji mi klub više ide na živce,milan zato šta su šugavi sritni talijani,ili tottenham koji misle da su sad vrh vrhova šta su završili prvi u skupini ispred intera...neizvjesna utakmica do boli...neki će mislit da će ovo milan proć na iskustvo ali čisto sumnjam...brzina,agilnost,mozak luke modrića bit će teška teška prepreka milanu da ovo prođe...

s jedne strane tottenham koji igra sezonu iz snova...uvjerljivo,ali neočekivano su završili prvi u skupini lige prvaka ispred intera...razlomili su ih u obe utakmice,a ostala dva protivnika pojeli za večeru,onoliko koliko im je tribalo...skupa sa ligom prvaka itekako se dobro drže u prvenstvu...harry je odlično posložia ovu momčad,dovođenjem varta dobia je jednu dimenziju više kako da sklopi momčad...modrić iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje i može se reć da im je glavni igrač i mozak ekipe i organizator svih napada...bez njega to više ne bi bila ista momčad...to zna harry i odlučno odbacuje sve špekulacije vezane za njegov odlazak...
preporođeni bale također igra sezonu iz snova,mnogi će reći da je on zaslužan za ovakvu igru tottenhama i njegovim golovima ali ne znan baš...da nema suigrača koji pokriju njegova leđa kad ostane u napadu bilo bi puno drugačije...
pa je tu crouch koji kupi sve otpatke,brzonogi lennon...obrana igra također jako dobro ka i cila momčad...
zanimljiva momčad i puna respekta za bilo koga...imaju dosta brzanaca koji mogu biti pogubni za bilo koju momčad protiv koje budu igrali...
ža mi je dakako nike kranjčara koji igra odlično prošlu sezonu,posebice za repku ali mu harry ne da previše prilika...ne želi ga ni prodat,ali nikec mora igrat...odličan je tehničar,malo spor,odličan nos za pas,udarac...malo mu zbog te brzine fali da postane kompletan igrač...
postava tottenhama ima milju,al evo okvirno jedne...

-------------------gomes-------------------

hutton-------gallas----------king---------ekotto

lennon-------hudleston-----modrić-------bale

------------vart---------------------------------

------------------------crouch------------------

znači samo jedna u nizu postava koju harry može izvesti...sa ovim ostalim igračima koji se ne nalaze tu a jako često igraju a to su:defoe,pavljučenko,palacios,bentley,kranjčar,keane,dos santos,jenas,kaboul,dawson može dosta toga izrotirati...
imaju dosta široku i kvalitetnu klupu da se bore na sva tri polja koja igraju...ne znan koja bi im bila najslabija točka,al kad bi već bira to bi onda bila liva strana...posebice zbog izrazito ofenzivnog balea,i nesigurnog ekotta koja ih može koštati u ovim utakmicama...

s druge strane onaj stari dobri sritni milan...odlično guraju u seriji a,iako će im bit teško da izdrže sve ove napore...ali u ibri su dobili na stabilnosti u napadu,a i u ciloj ekipi...tu su još igračine u likovima pata i robinha,stari dobri vezni red sa pirlom,gatusom,seedorfom i ambrosinijem...al mislim da im je boateng dosta toga donia u veznom redu,strašno važan igrač za njih,dosta toga pokrije,trči i trudi se...
obrana im je odlična ako su silva i nesta zdravi,ali ako nisu,ubi bože na šta to liči...antonini,abate,bonera,yepes,oddo... strah me iti pomisliti kad vidin takvu obranu,ali čini se da i bez ozlijeđenog silve guraju jako dobro u italiji...
vjerojatno će se riješit ronje,šteta,ali eto...silvio zna najbolje...hehe...
eto sad su potpisali cassana,još jednog odličnog matora uz pippu koji je kako stvari stoje izgubljen do kraja sezone...i možemo napokon malo olakšati u zadnjim minutama utakmice...hhehe...

-----------------abiati---------------

abate------nesta------silva--------antonini

----------gatusso-------pirlo-------------

robinho----------seedorf--------------pato

-------------------ibra-----------------------

isto jedna od mogućih postava...tu još vrebaju i boateng koji će vrlo vjerojatno igrat u prvoj al eto sad nek je na klupi...pa ambrosini,strasser,cassano...
po meni im je najslabija točka obrana,posebno bekovi,ali i stoperi ako ne igraju nesta ili silva...

po meni ovo tottenham prolazi jer igraju brže i milanovi bekovi i sredina će imati velikih problema sa lennonom,baleom i modrićem...to su po meni ključne karike za prolaz tottenhama...lennon i bale na krilima protiv ovakvih bekova i mozak modrić na sredini terena koji može isto tako puno pokrit...
s druge strane milan ima odličnog pirla koji će hranit ibru,a nesta ne bi triba imat velikih problema sa crouchom i mislim da će ga uštopat bez beda...
prednost dajem tottenhamu....

Evo kao sto sam rekao da prednost dajem tottenhamu to se i ispunilo:

Tottenham (1) VS Milan (0)

Drugi Par :

Vs

kad je bilo izvlačenje pomislia san da je ovo jedna od najneizvjesnijih utakmica ove faze lige prvaka,ima ih još ali ova je svakako pri vrhu...s jedne strane su šišmiši koji su završili drugi u skupini iza manutd-a i bili su jako jako dobri u svim svojim utakmicama šta je rezultiralo zasluženi prolaz dalje...
kad je započela sezona bia san skeptičan zbog njih da će na sva tri fronta biti dobri,ali jesu...u la ligi su bili odlični prvih 5-6 kola i bili su vodeći na tablici,ali kako je sezona odmicala i kako su dolazile utakmice lige prvaka i kupa osjetia se lagani pad šta je značilo da su sada 5-6 na tablici i bit će im jako jako teško uvatit poziciju koja vodi u ligu prvaka...
sigurno je da je uzrok prodavanje silve i ville,ali su oni namisto njih našli sjajne igrače u likovima soldada,aduriza,tina coste i pabla hernandesa...jako su složna i stabilna ekipa i to se vidi...
odavno ih nismo gledali u ligi prvaka i ja san jedva čeka da opet budu di i spadaju,a to je ova sezona....
po meni njihova najjača postava izgleda ovako...

--------------------cesar---------------------

miguel----navarro---ricardo costa----mathieu

-----------banega--------albelda------------

joaqin(pablo)------------------------------mata

-------------soldado--------aduriz------------

kod šišmiša je najslabija točka ovaj stoper ricardo costa a i miguel koji nisu u briljatnoj formi šta se tiče ove sezone...ili neka pod hitno poprave formu ili će trener morati potražiti neka bolja rješenja tijekom zimskog prijelaznog roka....

s druge strane su švabi na čelu sa magathom koji su katastrofalno ušli u sezonu bundeslige dok su u ligi prvaka odlično igrali...doveli su ovo lito par malo jačih imena i to je sve tribalo iskristalizirati,jurado,raul,klas,metzelder...sve je to tribalo ukomponirati,stvoriti mješavinu starijih i iskusnijih i onih poletnih i mlađih i kako sezona odmiče igraju sve bolje i bolje,a to se vidi i pomak u bundesligi...u skupini lige prvaka su suvereno prošli pokraj lyona i benfice i nisan očekiva da će biti prvi u skupini...čak im nisan dava na početku ni šanse za prolaz pored lyona i benfice ali su nas razuvjerili i sada i oni igraju zasluženo u osmini finala...
dobili su sebi ravnomjernog protivnika,koji se može proći ali bit će im itekako teško,kako šišmišima tako i njima...
po meni njihova najjača i najčešća postava ove sezone je....

-------------raul----huntellar-----------

jurado----------------------------farfan

---------------raketa----kluge--------------

schmitz--howedes---metzelder---uchida

------------------neuer-------------------------

pravi sex od ekipe za okvire bundeslige ali i lige prvaka...samo je pitanje oće li u momčadi ostati odličan golman neuer kojeg traži bayern i rakitić koji se sve više spominje za odlazak u atletico madrid...ako ostane ova momčad na okupu čeka nas pravi spektakl od utakmice....

za ovu utakmicu šanse su po meni 50-50...relativno dvi ravnomjerne ekipe koje gaje napadački nogomet sa ovim postavam,ali ako je defanziva u pitanju onda je tu schalke pinkicu bolji jer ima magatha na čelu....ima još podosta vrimena do utakmice,može biti još promjena u obe momčadi šta se igračkog kadra tiče,a ako švabi prodaju raketu i neuera šanse su im ipak manje...
ja u ovim utakmicama prolaz dajem schalkeu jer će u ovim utakmicama odlučivati i obrane i čini mi se da švabe imaju bolju obranu od šišmiša...

Eto to bi izgledalo ovako slobodno se izjasnite ako vam se nesvidja i ja cu stati a ako je ok ja cu nastaviti svaki par ovako opisati 8-)

Nista posebno ni u ovoj utakmiti Valencija povela Schalke izjednacio i zavrseno nerjeseno

Valencia (1) VS Schalke (1)
Niko večeras vjerovatno igra jer su Modrić i Bale OFF.
Ti znas kakva ce bit postava u tottenhama. Prvo radi dobrih igara Nike Kranjcara najverovatnije da ce dobit mjesto lijevog veznog zato sto se Gareth Bale nije jos oporavia. I Vedran Corluka ce igrati umjesto Huttona. I nemoj da pises sastave kad neznas cao
- Milan je jedini od kojeg možemo da očekujemo pobjedu . Dok duel Valencie i Shalkea nije za nagađanje .
@DH_12 sutra navece se igra a znam da su Bale i Modric off ali ipak sam ih ubacio dio su ekipe

@NemoN ovo za Valenciu i Shalkae ipak je red da i njih malo opisem
mislim da je kec na milan sigura. ibra u formi zivota, pato se vratio solidan, robinho isto u solidnoj formi .. u tottenhamu nema modrica glavnog kreatora igre, i balea kljucni igrac, tako da ....

drugi mec veoma zanimljiv, necu nista predpostavljat' XD volio bih da schalke uzme..

ARSENAL♥
Ovako,ja mislim da će Milan teško doć do pobjede..Tottenham je veoma neugodna ekipa i to naročito kad igraju sa italijanima,što su i dokazali protiv Intera..Iskreno po meni će ovaj meč da završi nerješeno,uz blagu dominaciju Milana !

A što se tiče Valensije,mislim da tu nebi trebalo biti velike dvojbe..Pošto pratim Njemačku ligu Šalkeove šanse su veoma male + njemcima nikako ne odgovara španjolska igra ;)
antonny je napisao/la:
Ti znas kakva ce bit postava u tottenhama. Prvo radi dobrih igara Nike Kranjcara najverovatnije da ce dobit mjesto lijevog veznog zato sto se Gareth Bale nije jos oporavia. I Vedran Corluka ce igrati umjesto Huttona. I nemoj da pises sastave kad neznas cao
momak nemoj mi pametovati da neznam pisati sastave ja dobro znam ko je dostupan da igra a ko je povrijedjen jer ja sam ovde ubacio sve igraci i najjace postave timova a to sto su se povrijedili nije moj problem.

ja fino mogu editovat i po ubacivat sve ispocetka i izbacit i modrica i bale-a jer su van terena ali sam ih ostavio jer su dio ekipe.
kakv Pirlo ?? HAHAHHA

Za sutra u AC Milanu se zna samo da ce Zlatan,Pato,Robinjo i Silva startati za ovo ostalo ne
Eto prve dvije utakmice su zavrsene rezultat mozete gore vidjeti i mi prelazimo na preostale dvije za sutra 8-)

Arsenal vs Barcelona, što reći?!
Gledajući parove osmine finala , sigurno jedan/ako ne i najzvučniji par lige prvaka. Utakmica koja je prava poslastica, „melem“ za oči ljubitelja nogometa. Osim što je za očekivati atraktivnu, dinamičnu utakmicu, postavlja se pitanje: Tko će ovaj put bolji uspješniji?!

S jedne strane, Arsenal koji je u skupini (Šahtar, Braga, Partizan) završio drugi sa 12bodova, u Priemershipu su trenutačno treći, te s druge strane, Barcelona koja je bila prva u skupini (Kopenhagen, Rubin, Panathinaikos) ujedno i vodeća momčad Primere.

Momčadi su već upoznate jedna s drugom, pošto se sastale u četvrtfinalu LP 2010. Prva utakmica se igrala na „Emirates Stadium“ i završila 2:2. Na Nou Campu je Barcelona „razmontirala“ Arsenal na krilima Messija 4:1.

Arsenal

Arsenal je prepun kvalitetnih igrača, koje je otkrio/stvorio/odgojio „nogometni odgajatelj“ A.Wenger. Zbog iznimne tehničke kvalitete Arsenalovih igrača vrlo je teško zaključiti koju formaciju preferira Arsene Wenger. Najbolje bi bilo reći da on svojim igračima, umjesto šturog rasporeda u brojkama, zadaje pojedinačne naredbe koje tako postaju prioritet u odnosu na cjelokupnu formaciju. Arsenal odgaja pametne igrača koji razmišljaju u igri i o igri te se nerijetko događa da u napad dolazi sa velikim brojem igrača ali isto tako, i u obrambenim je akcijama slična situacija. Isto tako zbog velike širine igračkog kadra Wenger uvelike rotira, te je teško reći postavu koja će započet utakmicu.

Jedinica trenutno pripada Fabianaskom.
Na stoperskim pozicijama su malo desetkovani zbog ozljeda Vermaelena i Squillacija (mogući je oporavak do početka Lpa, al u međuvremenu je Wenger najavio da će posegnuti na tržište do kraja prijelaznog roka za jednim braničem), trenutni stoperski par čine Koscielny, Djourou.

Jedna od najjačih strana Arsenalove igre su konstantna ubacivanja po boku (Clichy,Sagna), dupliranja na aut linijama koja zbunjuju protivnike. Ispred njih su u zadnje vrijeme najčešće Song i Diaby. Pošto Wenger puno rotira momčad nerijetko zaigraju Denilson, Diaby,Song,Eboue ...

Vezni red Arsenala na taktičkoj formaciji čine samo dva čovjeka, ali vezni red Arsenala je cijela njegova ekipa. Fabregas je možda najkvalitetniji vezni igrač Priemershipu, kojemu najčešće prave društvo Nasri, Wilshere,Song. U napadu se rotiraju Arshavin, van Persie, Walcott, Bendtner.

Wenger je trener koji vjeruje svojoj momčadi ali koji često taktički postavku igre mijenja zbog načina igre svojeg protivnika pokušavajući na taj način iskoristiti sve njegove pogreške.

Barcelona

Ne znam koliko je zapravo potrebno radit osvrt na momčad/ prve postave pošto se više manje sve zna i sa kojim igračkim kadrom Guardiola raspolaže. Isto tako opće je poznat stil igre koji gaji Barcelona. Ove sezone Barcelona ima začuđujući malobrojni igrački kadar i to im je jedan od potencijalnih nedostataka.
Pretpostavka početne 11torice: Valdes, Abidal, Puyol, Pique, Alves, Iniesta, Xavi, Busquets, Keita, Messi, Villa.
Osim navedenih igrača tu su još : Pinto, Milito, Adriano, Mascherano, Pedro, Bojan, Jefferen.

Ps. Slabiji osvrt na Barcelonu ne znači favoriziranje Arsenala već kao racionalna odluka iz već gore navedenih razloga.

„Velika Barcelona“ ili „ Wengerova djeca“

Može li Arsenal uzvratiti udarac Barceloni?!

Wenger: „Arsenal sazrio za velike stvari“ ?!

Liga prvaka je specifično natjecanje, te sitni detalji odlučuju o konačnom ishodu.

Svi kao „znaju“ kako igrat protiv Barcelone i imao velike najave, a kada dođe vrijeme da se to pretoči u djelo dolazi do problema. Opće poznato su rješenja, visoki presing, izolacijom glavnih igrača – Xavi,Iniesta, Messi, kompaktnost, dupliranja itd. Kao jednu od mana Barcelone vidim umor od tih glavnih pokretača Barcelone zbog malo kadra igrača s kojim Pep raspolaže. S druge strane Arsenal, Wenger ima mnogobrojne mogućnosti u sastavljanju/taktiziranju početnog sastava. Jesu li „wengerova djeca“ zaista sazrela?! Dosadašnja igra Arsenala doista pokazuje više zrelosti i pozitivne pomake, no opet se zna pojavit tipična Arsenalova prekombinatorna igra („ulazak igrača s loptom u gol“). Wenger će zasigurno sa igračima pogledat prijašnje utakmice te vidjet prednosti/mane.

Kome dajem prednosti? Hmm..sveukupno smatram da je Barcelona izrazitiji favorit od Arsenala!

Za Arsenal bi moglo biti pozitivno što igraju prvo pred svojom publikom koja će im dati dodatnu snagu da susret, tu ujedno tu vidim i njihovu šansu, naročito ako pobijede i njihova mreža ostane netaknuta.

Sve u svemu, pregršt je kombinacija i konačnih ishoda, te se ne volim upuštat u neka predviđanja. Puno je faktora koji utječu, jedan od njih je zasigurno, trenutna inspiracija ključnih igrača pojedine ekipe. Utakmica će zasigurno biti atraktivna, dinamična, pošto će na terenu biti igrači koji teže kombinatornoj igri, oku lijepom nogometu- te se nadam da neće ostati dužni!

Nisam ulazio u detaljne analize, tu na red dolazite Vi, ostali forumaši, da prodiksutirate i iskažete svoje „vizije“ za nadolazeću utakmicu.

Arsenal (2) VS Barcelona (1)

Drugi par :

Vs

opet jedna izjednačena utakmica...s jedne strane šahtjar napokon doša u osminu finala...nakon par godina šta su uvik bili treći u skupinama ove godine su je prošli na najbolji način te je završili prvi ispred jednog arsenala koji se kocka i sad je dobia težak zadatak a to je da moraju proći barcu...šahtjar očigledno neće stati na ovome jer imaju sebi ravnopravnog protivnika i mogu otići još jedan korak dalje šta bi bilo najveći uspjeh kluba u zadnjih par godina,posli osvajanja kupa uefe...
ekipa puna brazilaca,tehničara,bogatog tajkuna koji sve to drži na jednom okupu ove godine igraju stvarno fantastično u ligi prvaka...najzvučnija su im imena u klubu srna kapetan,rat,čigrinski,rat,wilian,jadson...ima još odličnih igrača ali ovi imaju velike zasluge šta igraju di igraju trenutno...s obzirom da imaju dosta igrača pa se postava i rotira nemoguće je izvest svaki put istu...

------------------pyatov----------------

kobin-------kucher-----čigrinski--------rat

srna-------hubschman---jadson----wilian

---------eduardo------luiz adriano--------

ima još tu par igrača koji mogu konkurirati za prvi sastav ali ovi igraju ovu polusezonu najviše...još je tu jedan fernandinho koji je trenutno ozlijeđen...šta se tiče transfera čisto sumnjam da će se iko prodavat iz ove momčadi jer su usadili jedan pobjednički mentalitet i bilo bi šteta da se raspadnu sad kad je najbitnije...

s druge uvik nepredvidljiva roma i talijanski način nogometa koji će se suprostavit ovim svim sjajnim tehničarima...nisu imali neki bajni ulazak u sezonu,dok sada igraju sve bolje i bolje i u zadnjem kolu su u seriji a dobili milan u gostima i sad se skroz približili milanu u ligi...u ligi prvaka završili očekivano drugi iza bayerna uz onaj fantastični talijanski guzovski preokret sa 0:2 na 3:2...tipično talijanski,zar ne...također poput šahtjara imaju slatke brige oko postave jer imaju dovoljan fond igrača s kojima se može postava rotirati za njih na najbolji mogući način...nekako njihova najjača izgleda ovako nekako...

---------------doni-------------

cassetti----juan-----mexes----rise

perotta----de rosi---pizzaro---menez

----------totti-------------------------

----------------------vučinić-----------

ovo je nekako okvirna postava,ali tu ima još igrača odličnih u likovima baptiste,tadeija,borriela,adriana ...dosta igrača za rotaciju...pitanje je ko će zaigrati na desnom boku,tu je cassetti kojemu nije prava ova pozicija ali kako je polivalentan par puta je odigra ovu poziciju...tu je i burdiso i cicinho koji konkuriraju za tu poziciju...stvarno ne znan ko će to zaigrati...ostalo je više manje poznato...šta se tiče transfera isto sumnjam da će šta minjati...možda se jedino riješe propalice u liku adriana jer taj stvarno više nema nikakve volje za igranjem nogometa...
trenutno je vučinić ozlijeđen,a umisto njega uskače borielo...ali kad se oporavi mirko sigurno će igrati ove važne utakmice za romu u ligi prvaka...

ne znan kome bi pružia šansu u ovom dvoboju...iako je šahtjar tehnički odlično potkovana momčad,roma mi se čini ozbiljnija ekipa sa više iskustva i mislin da bi to moglo presuditi u ovom dvoboju.

Sahtar (4) VS Roma (3)
kao sto sam i ocekivao da arsenal uzme barsu ali me je roma izneadila al sta je tu je to ti je nogomet XD
Evo nastavljamo sa Ligom Prvaka

Prvi Par : Lyon Vs Real Madrid

Dakle, nakon vise od godinu dana posta, ponovo idemo u goste Olimpiku iz Lyona. Lyon ne cvjeta nesto posebno ove godine, narocito u Ligue 1 gdje se nalaze na 5. mjestu (ali samo sa 7 bodova manje od vodeceg Lillea, u Ligi prvaka bili su u grupi sa Schalkeom, Hapoelom i Benficom, bili favoriti grupe i dalje prosli sa drugog mjesta i odigrali vjerovatno najbolju utakmicu dosadasnjeg djela LP, kada su izgubili 4-3 od Benfice.

Sa njima smo se vec sastajali ranije. Prvi put u sezoni 2005-06 (u grupi). Vec u prvom kolu LP te godine igrali smo sa Francuzima, ocitali su nam pravu nogometnu lekciju, bilo je 3-0, iako smo i mi imali par izglednih prilika na toj utakmici. Bilo mi je jako tesko tu vecer, jer jebiga nije lako kad te 'klepi', nekakva bezvezna ekipa, iako je to mozda i najjaci Lyon otkako su poceli dominirati Francuskom. Dva gola smo primili iz prekida, drugi je bio fantastican gol Juninha. Nikad se vise ne ponovilo... u drugoj utakmici zasita se ne sjecam koliko je bilo, cini mi se nerjeseno, 1-1 ako nije.

Naredne sezone opet sa njima, i opet u grupi Ovaj put smo ipak bolje prosli, nismo primili 3, nego 2 Nadigrali su nas potpuno, mada nismo bili bez sansi, ali eto. A onda i taj revans. U Madridu dakle, Don Fabio Cannavaro je pokazao zasto je bez premca u to vrijeme bio najbolji stoper na svijetu i Zlatna lopta Nije ni srusit mogo onu mrcinu od Carewa, a da ne govorim da je bio direktni krivac za prvi gol. Poveli su ovi 2-0 i to je bio za mene kraj, odmah sutra dan skola, zajebancije itd. itd... Onda Momo zabija za 1-2, stvarno su nasi igrali srcem i samo je bilo pitanje vremena kad cemo zabit drugi, a onda i Ruud nepogrijesiv sa pola metra od gola. A tek nakon toga slijedilo je ono pravo... negdje u 90+ minuti penal za nas, znao sam da ce Ruud fulat, ne znam kako ali jednostavno sam znao, i ovaj se spremio da suta, a ja sam izasao u hodnik, nisam smio gledat, uso kasnije u kucu, kad fula, e tad mi je bio kraj svijeta, doslo mi je da se ubijem. Al et, bar smo se spasili od poraza, i mi i oni

I zadnji put prosle sezone. Stvarno sam ocekivao mnogo od tog duela da napokon prodjemo u cetvrtfinale ali nije nam se dalo. Prvu utakmicu nismo toliko katastrofalno odigrali, bili smo tu negdje sa Lyonom, ali eto, udje ona Makounova, Ikeru se nema sta zamjeriti... ja sam se vec tu noc pomirio sa ispadanjem, ali pred samu tekmu ko se nebi nado prolasku... pocelo je sjajno Krištjano zabio vec u 6,7 minuti, al stvarno je igrao tu utakmicu, orro je. Znaci imali smo apsolutnu dominaciju nad protivnikom, tu bi jos izdvojio par zicera Higuaina od kojih je jedan onaj promasaj na prazan gol. Nakon toga tempo je znatno pao, igrali smo poput Talijana, dali gol i zatvorili se, drugi ce valjda doc I onda ga onaj mali iz Kalesije uvali, prvo nisam mogo vjerovat sta vidim, onda sam uzeo tabure bacio ga, ali je ostao citav ipak, nakon tog stadnardno - plac, tu je bila i mala mi od sestre, i kad me je vidjela da placem rekla mi: Placko, placko, nisam znao dal da se nasmijem na to il nastavim plakat, jer je situacija fakat bila koma Sutra ujturu (jos sam isao u srednju) su me fino docekali, velikim slovima na ploci je pisalo: Miralem Pjanic sve ostalo je povijest.

E to je to sto se tice tih duela. Sada je cjelokupna situacija potpuno drugacija, stvarno smo mnogo jaci i mnogo smo napredovali za razliku od prosle sezone, a tu je i Mourinho (ne zelim da u ovom postu kazem nesto ruzno na racun Pellegrinija), pa mi i to daje odredjenu dozu samopouzdanja. Sto se Lyona tice, nisam bas upoznat sa njihovim sastavom i to, ali odprilike trebalo bi istcat isti tim kao i prosle godine, i da jos dodam, da sam procitao na Marci, ovaj, Lisandro bi mogao propustiti prvi mec. Sto se nas tice, idemo sa najjacim sastavom, ako sutra nedo Bog bude kakvih povreda, dakle, Iker, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi, Ozil, Kaka ili Di Maria, Krištjano i u napadu neko od one dvojice Panjeva, s tim da ce Celavac najvjerovatnije dobivat aplauze pri svakom kontaktu sa loptom. Prognozirao nebih, ali eto, ako vec moram, ocekujem neki nerjesen rezultat ili evenutalno pobjedu sa jednim golom razlike.

i Drugi Par : Kopenhagen Vs Chelsea

Vs

najnezanimljivija utakmica ove faze lige prvaka...90 posto se zna ko će proći dalje...
s jedne strane plavci koji su izraziti favoriti u ovim utakmicama i koji su dobili najlakšeg protivnika od svih mogućih,mogli su i ostali dobit ali to su oni sad dobili...
čelski u ne baš bajnoj formi nisu nimalo uvjerljivi ka i lani...u ligi igraju toplo ladno pa im se zadesi koji poraz doma uvjerljiviji od nekog fenjearaša...u ligi prvaka su bili prvi u skupini,očekivano i rutinski...baš onoliko koliko im je tribalo...
igrački kadar ne triba nešto posebno napominjat,ali poznavajući čelski možemo očekivati opet neko novo ime u momčad priko zime...najviše se spominje dolazak srne...
njihova najjača postava i najčešća izgleda otprilike ovako...

-----------------čech----------------

ivanović------alex-----terry-------a.cole

kalou------essien-----lampard---malouda

--------anelka---------drogba-----------

sad ovisi o postavi koju će čelski igrati,mogu igrati i sa jednim špicom i jednim veznim više u toj liniji...imaju pregršt kvalitetnih igrača koji mogu zamijeniti dostojno bilo koga od prve ekipe....

s druge strane nam stoju neugodni danci koji su najveće iznenađenje prvog kruga lige prvaka...u skupini završili drugi iza barca iako im niko pored rubina i onih grka dava šanse za prolaz dalje...meni su rusi bili ti koji su tribali proći dalje...
danci,jako disciplinirana momčad koja zna šta oće namučili su sve protivnike u skupini,pa tako i barcu i u gostima i doma...svi se sićamo kako je moglo završiti na nou campu da onaj nije sta misleći da mu je svirano zaleđe,a to je bia jedan gad sa tribine...
njihovo najzvučnije ime je gronkjer,ostali su više manje nepoznati,uglavnom danci za koje baš i nismo čuli previše u nogometu...i ndoye...
nekakva njihova postava bi mogla izgledati ovako....

----------------christensen---------------

pospech------ottesen----antonsson---wendt

-------------norregaard-----caludemir-------

kvist------------------------------------wingard

-----------n doye---------santin--------------

za mene je ovo 90 posto prolaz čelsija u obe utakmice,ali ne smimo zaboraviti da se ovih 10 posto šta se odnosi na dance triba itekako računati jer je ovo nogomet i sigurno će oni imati kakvih takvih prilika...kod kuće bi mogli izvući neki pozitivni rezultat,nešto neriješeno,ali na stamford bridgeu nemaju šanse....
navijan za prolaz danaca,ali realno čelski prolazi....8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.