Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Nema zvuka ni toolbara

106 pregleda · 4 odgovora · otvorena 25.08.2010. u 17:10

Ovako... znaci kad otvorim neki program ili nesto... trenutno opera i MSN ne prikazuje mi na toolbaru... i kad stisnem bilogdje na toolbaru dodu mi opcije za ovaj language bar i on mi je pored starta a trebao bi biti pored sata... Hajde mislio sam da mogu zivit s tim al onda udje ja u youtube vidim nema zvuka, odem igrat igricu nema zvuka ... Skenirao sam NoDom i imalo je 5 virusa al izbrisao sam... Dao bi vise bodova da imam al nemam :( HELPPPP

EDIT: I programi koji mi se pale sa windowsom osim MSNa dobiju error ( Skype, RGSC )
nevjerujem da je do drivera jer se ova dva s***a desilo istovremeno ... nakon jednog restarta u istom danu kad je i radilo -.-

EDIT: Sad sam uradio kao onaj test na Realtek HD audio manager i radio mi je zvuk ... a kad ovako windows media player i youtube nista -.-
instaliraj everest,pa pokusaj preko njega da nadješ drivere za zvuk.
Evo ti serial.
EG8JI-QHD47-E1451-B4M8F-YRFCT
IL odi na guru3d.com,vidi pisel realtek i to download.
To je to.
Nemogu nista instalirat niti prisat pomocu control panela... o j**o te -.-
Rješenje
Gex je napisao/la:
Nemogu nista instalirat niti prisat pomocu control panela... o j**o te -.-
E ako imas toliko problema druze nece ti pomoci ni anti virus niti driveri ni programi koje kakvi.
Naj bolje da ti dignes system ponovo to ce sredit sve probleme insaliraj sve sto ti treba i nadji neki dobar anitvirus recimo nod 32 ili kaspersky.
A ako imas nesto vazno na kompu stavi na usb tako ja radin nakupim od drustva po 3,4 usb-ea eto.

OVO CE TI POMOCO 10000000000% STO SAM NAVEO.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.