Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Prijedlog] Medalja

378 pregleda · 36 odgovora · otvorena 19.08.2010. u 00:30

Evo kontam nešto, ima medalja FA contest winner - Za članove koji su jednom ili više puta pobjedili na nekom contestu.
To je što se tiče FanArta naravno.
Mislim da se i za gaming movies treba napraviti ista medalja.
Za članove koji su 1 ili više puta pobjedili na nekom contestu, ali u moviemakingu. I naravno umjesto FA da piše nešto drugo, GM ili šta ja znam.
Ovo je samo moje subjektivno mišljenje, nemojte hejtati.
Da se uvede ova medalja ili ne ?
browNe je napisao/la:
Ne, stvarno nema potrebe za takvim sto. Na MM contestima i nije neki odaziv. Ali sigurno to nece biti uvedeno, iako bude nek pise MM [MovieMaking], a ne GM.

@edit

cuj onog za pjevanje, ovaj za mm, sta jos necete izmisliti?

Ajde napravite medalju za najglupljeg lika na sajtu?

Ta je za mene .
v3Tr0x je napisao/la:
Sve prijedloge koje imate recite nekome ko ima pristup bazi. Ovako nema smisla.
Zasto bas ima smislia.

Frajer je pitao admine da vidi a i ostale clanove da vidi jel mu prijedlog dobar/pametan da li se slazu ostali clanovi.A admini kad procitaju procitat ce.
Zasto samo da ovaj portal se uredzuje kako se svidza onima sto imaju bazu njih je 5 a ostalih clanova 55k.Ako se ne svidza ovim u vecini a ovima to imaju bazu svidza od kakve im koristi to sto ce oni to uvesti a ne svidza se ostalim clanovima ?

A sto se tice teme ne znam zasto bas gaming movies kada je slabo tih contesta bolje da napravite za nesto drugo.
Podrzavam dobra ideja ali nece se desiti da se to uvede :D
TomY je napisao/la:
ako ti je do je***e medalje kupi g.ba premium i eto ti medalje čak na medalji piše P . . . .ička
Dečko nemoj da lupaš gluposti. Ako je MENI do je***e medalje?
Ja pojma nemam u moviemakingu, tj znam koji programi terbaju i šta radiš s kojim programom al ne znam napravit movie. I nikad nisam ni pokušao nit' sam se prijavljivao na conteste. Znači ja DEFINITIVNO ne bi imao tu medalju. Dao sam samo prijedlog a to što si ti napaćen je tvoja stvar. Aj sad ćao.
v3Tr0x je napisao/la:
Sve prijedloge koje imate recite nekome ko ima pristup bazi. Ovako nema smisla.
A to je ?!

Samo Armin (archie) i Asmir mi nekad odgovore na msn... Jer se znamo... ! Ti se pravis frajer

- Tema:

Na neki nacin se i ne slazem sa ovim predlogom Onda bi svi hteli mdealje za neko takmicenje...

Zar nije jednostavnije Contest Winner - Za pobednika na nekom od contesta !

Znaci: Movies, pjevanje, lyrics... i sve ostalo ^^

- FanArt Winner da bude samo za FA takmicenja. A ova "nova" medalja za ostala !

Hvala !
Ramiz je napisao/la:
A to je ?!

Samo Armin (archie) i Asmir mi nekad odgovore na msn... Jer se znamo... ! Ti se pravis frajer

- Tema:

Na neki nacin se i ne slazem sa ovim predlogom Onda bi svi hteli mdealje za neko takmicenje...

Zar nije jednostavnije Contest Winner - Za pobednika na nekom od contesta !

Znaci: Movies, pjevanje, lyrics... i sve ostalo ^^

- FanArt Winner da bude samo za FA takmicenja. A ova "nova" medalja za ostala !

Hvala !
I Armin i Asmir (ko god ovo bio) su ti ovde 0, k'o što sam i sam.

Ne javlja se ni meni onaj ko meni treba.
Prijedlog nije loš ali je glupo za sve pravit novu medalju.
Kada moviemaking bude popularniji na sajtu i kada se bude više pričalo o njemu onda može se uradit a dotad ništa.
v3Tr0x je napisao/la:
I Armin i Asmir (ko god ovo bio) su ti ovde 0, k'o što sam i sam.

Ne javlja se ni meni onaj ko meni treba.
Asmir i Armin !

Samo da znas... bez nas nula... koji smo niko i nista... gamersa mozda ne bi ni bilo ! Mogu admini uraditi sve perfektno... ali ako nemaju koga da pisu postove, vijesti, dodaju slike...

Admini su slabi u ps, i skoro niko od njih nije ni na jednom contestu bio... Znaci, bez NAS nema contesta, nema ucesnika... Ovako je i sve ostalo na gamersu... !

Edit post#

- kontao sam da je nesto za FArt medalje

Naravno da sam ZA ! Jer, da se bar uvede medalja za "Takmicenje na prvom Gamers.ba Movie Making Contest -u.

Dosta mi je vise tih FANART MEDALJA ili tako nesto. Uvedite nesto novo .. ?
nah, šta će nam to? sad svaki member može dati prijedlog za medalju koju bi on "trebao" imati
Netreba nam više medalja, čak mislim da pojedine treba izbaciti iz upotrebe jer ih ima previše.
elitewow je napisao/la:
Dečko nemoj da lupaš gluposti. Ako je MENI do je***e medalje?
Ja pojma nemam u moviemakingu, tj znam koji programi terbaju i šta radiš s kojim programom al ne znam napravit movie. I nikad nisam ni pokušao nit' sam se prijavljivao na conteste. Znači ja DEFINITIVNO ne bi imao tu medalju. Dao sam samo prijedlog a to što si ti napaćen je tvoja stvar. Aj sad ćao.
a da se pravi medalja za najglupljeg lika ja mislim da ti nebi bilo konkurencije
TomY je napisao/la:
a da se pravi medalja za najglupljeg lika ja mislim da ti nebi bilo konkurencije :-*
Kako ne bi pored tebe živog ?

Neću više da se prepucavam s idolima ispod mog nivoa, KISAAAACH <33
elitewow je napisao/la:
Kako ne bi pored tebe živog ?

Neću više da se prepucavam s idolima ispod mog nivoa, KISAAAACH <33
SKULL_N1 je napisao/la:
Hmmmm...idej ako karina 8-)
Imas najmanji IQ na cijelom Gamers.ba portalu decko. Na ovu temu se nemoj vise javljat', jer ti nisi sposoban za ovako nesto da odgovaras.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.