Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spam skripta

412 pregleda · 21 odgovor · otvorena 18.08.2010. u 23:36

Veče

Sjećate se one spamm skripte od neki dan što je bila na g.ba ?

E pa svi koji ste klikali većini Vas je ukraden pw od msn-a ili od g.ba

Ovim putem Vama wanna be hackerima poručujem da svi pozdravite sestre jer ste mi pokušali uzeti pw od g.ba.

I da promijenite pw od msna i ostalo mail, skriveno pitanje. Isto tako na g.ba promiijenite pw. Vidite da nisam jedini kome se ovo desilo

Ado cya

Nešto nejasno da na pm pojasnim odma
Da je Pentagon spamao razumio bih.

Tebi je neko drugi pokušao uzet pw od msna.

Dakle ovo je čista šuplja , ono je multi acc tako da..
de ti meni reci ko to tebi mjenja nickove tako povoljno da se probam razumit sa njim ?
masssiv je napisao/la:
Pozdrav sekama i od mene :*
vratio sam steam da ti ka'em :D
areef je napisao/la:
vratio sam steam da ti ka'em
tek sad ? :/
Sve ja to razumijem, ali sta si ti sad postigao sa ovim ?
Odakle ti znas da su passwordi pokradeni?
codex je napisao/la:
zato sto je meni ukraden pw ako treba mogu poslat i sliku koju je doticni haker ostavio na msnu :)
codex je napisao/la:
Pa vjerovatno zato sto je i njemu, valjda :/

Pustite djecu nek se igraju sa scriptama, ko da imam sta vazno da gamersu ili msnu
hehe1 je napisao/la:
zato sto je meni ukraden pw ako treba mogu poslat i sliku koju je doticni haker ostavio na msnu
Niko se nije bunio, mislim preko nekog drugog acca da je javio da mu je ukraden, a proslo je vec dva dana.

Tako da sumnjam da je informacija koju autor teme ima od njega tj. da se njemu desilo, samo predpostavljam.
codex je napisao/la:
Niko se nije bunio, mislim preko nekog drugog acca da je javio da mu je ukraden, a proslo je vec dva dana.

Tako da sumnjam da je informacija koju autor teme ima od njega tj. da se njemu desilo, samo predpostavljam.
Znači neću da se svađam

Idi logout probaj se login ponovo. Ja sam to uradio nakon što mi je ash rekao i nije mi radilo tj pw mi je bio promijenjen. msn pw mi niko ama baš niko neće moći provaliti nmg objašnjavati
Jel se mogu pokupiti passwordi ako nikako ne spasavam ih na browserima, kao i na msnu.
Momak je upozorio, molim bez gluposti.
Ado je napisao/la:
Znači neću da se svađam

Idi logout probaj se login ponovo. Ja sam to uradio nakon što mi je ash rekao i nije mi radilo tj pw mi je bio promijenjen. msn pw mi niko ama baš niko neće moći provaliti nmg objašnjavati
Nisam ni klikno na link kad sam vidio da je sa url.ba, vec na IE provjerio link sto mi je sumnjivo bilo i digo temu da upozorim:

http://www.gamers.ba/forum/9/118637/-upozorenje-index-spam/

Tako da nema efekta na moj profil.

Ok, samo sam predpostavljo.
Ne vjerujem da nam je uzeo pw : Vec bi onn postavljao neko glupe teme kao sto su (Ja sam gey , Mama mi je kur*a bil je ko ____ itd itd ) da ne nabrajam =] ett .
Sve od mene
Pozdrav .
100KAA je napisao/la:
Jel se mogu pokupiti passwordi ako nikako ne spasavam ih na browserima, kao i na msnu.
Momak je upozorio, molim bez gluposti.
Naravno, 100ka kao i obično jedini pametan. Napišem temu da promijene pw-ove oni meni nije to je tebe neko hako. Boli me ku**c nemojte mjenjati passworde ostavite take moje je bilo da Vas opomenem
Nemogu mi nista!
dupli post delete :/
ja bijjjjo namoru klik'o cehinje boli me q za passworde
Ja nisam ni na šta klikao pa mi nisu uzeli

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.