Dobro jutro / dan svima.
- Nakupilo se novih fragova, promjenio dosta toga na Channelu, pa sam odlucio dici ovu temu da malo predstavim channel .
Naime, registrovao sam se na YouTube prije nekih mjesec, dva ( ne sjecam se bash . ) .
Prvo sam radio u MYSTERYCLANtv
Prvo da zahvalim dvojici photoshopera : elDin - u koji je takodjer radio neke wallove, ali ipak sam izabrao od Maka.
Channel sam cisto napravio da bi svoje movie predstavljao raji i ostalim memberima koji prave movie. Za ovih 1, 2 mjeseca od kako imam ovaj Channel, imam 81 subscribe ( nadam se da cu ih imat' josh puno, puno
) .
Oko 15 kratkih CS movia imam, jer je ovo moj novi kanal pa stavljam samo nove filmove.
Svi koji bi zeljeli da budu u mojoj produkciji sa raznim movie makerima [ HQ-movies.org Productions ], neka urade neki movie kratki, kako bi mi mogli pogledat' iz produkcije.
Na Channelu mozete naci :
CS : Movies ;
Intro / outro
Funny Clips ;
In memory of Antonio "cyx" Daniloski ;
[U]TAKODJER SVAKI MOVIE GLEDAJTE U HD RADI KVALITETE I ZVUKA
[/U]
Link od mog' Channela : miireN1 @ Youtube
- Svako ko mene Subscribe, naravno, subb cu i ja njega.
HF.
- Nakupilo se novih fragova, promjenio dosta toga na Channelu, pa sam odlucio dici ovu temu da malo predstavim channel .
Naime, registrovao sam se na YouTube prije nekih mjesec, dva ( ne sjecam se bash . ) .
Prvo sam radio u MYSTERYCLANtv
Prvo da zahvalim dvojici photoshopera : elDin - u koji je takodjer radio neke wallove, ali ipak sam izabrao od Maka.
Channel sam cisto napravio da bi svoje movie predstavljao raji i ostalim memberima koji prave movie. Za ovih 1, 2 mjeseca od kako imam ovaj Channel, imam 81 subscribe ( nadam se da cu ih imat' josh puno, puno
) . Oko 15 kratkih CS movia imam, jer je ovo moj novi kanal pa stavljam samo nove filmove.
Svi koji bi zeljeli da budu u mojoj produkciji sa raznim movie makerima [ HQ-movies.org Productions ], neka urade neki movie kratki, kako bi mi mogli pogledat' iz produkcije.
Na Channelu mozete naci :
CS : Movies ;
Intro / outro
Funny Clips ;
In memory of Antonio "cyx" Daniloski ;
[U]TAKODJER SVAKI MOVIE GLEDAJTE U HD RADI KVALITETE I ZVUKA

[/U]
Link od mog' Channela : miireN1 @ Youtube
- Svako ko mene Subscribe, naravno, subb cu i ja njega.HF.