Dobar dan.
Posto vidim da dizemo svaki dan bar 2, 3 teme o nekom mini moviuu ili tako nesto, odlucio sam da malo objasnim kako napisati temu.
Osnovno pravilo kako vam tema ne bi zavrsila u kanti !
- u slucaju ako samo jedna fragscena ima na temi, tema ce biti deletana.
Takodjer je zabranjeno stavljati movie koji ste predstavili prije, znaci predstavite neki movie jednom, nemate razloga ponavljat.
Znaci, kad sljedeci put budete dizali temu ide :
Vrsta : Anketa [ Pod anketom ide, da li vam se svidja ?, da, ne ] ili Diskusija .
Naslov : CS : ime Filma
Duzina movia :
Edit by :
Frags by :
Stream link :
Download link [ ako zelite, naravno ] :
Kako komentarisati movie od nekog membera koji je predstavio movie ?
Znaci, ne samo napisati "nauci pucati", "10/10", nego treba da komentarisete kakav je edit :
Sync; boje; fragovi; cijeli edit movia i na kraju ocjena za edit i za fragove.
Svaka tema ili svaki komentar ako ne bude sve po pravilu kako sam napisao, bice deletana tema ili post osamaren.
Hvala.
Posto vidim da dizemo svaki dan bar 2, 3 teme o nekom mini moviuu ili tako nesto, odlucio sam da malo objasnim kako napisati temu.
Osnovno pravilo kako vam tema ne bi zavrsila u kanti !
- u slucaju ako samo jedna fragscena ima na temi, tema ce biti deletana.
Takodjer je zabranjeno stavljati movie koji ste predstavili prije, znaci predstavite neki movie jednom, nemate razloga ponavljat.
Znaci, kad sljedeci put budete dizali temu ide :
Vrsta : Anketa [ Pod anketom ide, da li vam se svidja ?, da, ne ] ili Diskusija .
Naslov : CS : ime Filma
Duzina movia :
Edit by :
Frags by :
Stream link :
Download link [ ako zelite, naravno ] :
Kako komentarisati movie od nekog membera koji je predstavio movie ?
Znaci, ne samo napisati "nauci pucati", "10/10", nego treba da komentarisete kakav je edit :
Sync; boje; fragovi; cijeli edit movia i na kraju ocjena za edit i za fragove.
Svaka tema ili svaki komentar ako ne bude sve po pravilu kako sam napisao, bice deletana tema ili post osamaren.
Hvala.