Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

unt-movie.net online!

156 pregleda · 7 odgovora · otvorena 22.11.2010. u 20:18

Temu me zamolio da otvorim gamers.ba/profil/edinho

Pozdrav MovieMakeri

Zelim da vas obavjestim da je otvoren novi forum u vezi moviemakinga.
Na ovom forumu mozete skinuti mnogo stvari za download.
Trenutno smo u potrazi za moviemakerima. Mozete se prijaviti na forum.

Trenutno je forum u BETA FAZI.

Posjetite www.unt-movie.net sponzored by www.sponsoring-bb.org

NEMOJTE ME PITATI JESAM LI U UNT MOVIEMAKING, NARAVNO JA SAM JOSH U HQ-MOVIES
Mozete SKINUTI mnogo stvari za DOWNLOAD ? o.O
Drugo, ne shvatam zasto su napravili taj nekakav moviemaking sajt kad svako normalan zna da ce raja bit 90% vise opredjeljena za hq-movies, i da je trenutno ne moguce postati uspjesniji od njih, al' na ovim prostorima ( kao sto emag jos ihahaj godina nece bit uspjesniji od gamersa )

Al' eto nek vam je sa srecom =D
oce iko od vas napraviti site da nije phpbb,smf i ostali forumi svi na isti fazon kontate, ocekujete posjecenost sajta a takvih sajtova 10000 ima :/ aj skontajte malo pa vidite dali vam se ispalti to raditi.

Moje misljenje :)
elitewow je napisao/la:
Mozete SKINUTI mnogo stvari za DOWNLOAD ? o.O
Drugo, ne shvatam zasto su napravili taj nekakav moviemaking sajt kad svako normalan zna da ce raja bit 90% vise opredjeljena za hq-movies, i da je trenutno ne moguce postati uspjesniji od njih, al' na ovim prostorima ( kao sto emag jos ihahaj godina nece bit uspjesniji od gamersa )

Al' eto nek vam je sa srecom =D
Sve to stoji brate ali hq movies forum je zapusten. Na zadnjih 10 tema nema odgovora nit ništa. Nema tutova puno.
edinChez je napisao/la:
Sve to stoji brate ali hq movies forum je zapusten. Na zadnjih 10 tema nema odgovora nit ništa. Nema tutova puno.
Shvatam ja tebe brate, mozda se ja nisam dobro izrazio. Htio sam reci da je raja s gamersa "podredjenija" ( ako se moze tako reci ) hq-moviesu, i ako im treba nesto o moviemakingu prvo ce ukucati u browser hq-movies.org nego unt-movie.net
Nadam se da si me shvatio.
Al' eto jos jednom kazem nek vam je sa srecom, mozda vi i uspijete, nikad se ne zna.
edinChez je napisao/la:
Digne momak temu kako editovat movie, a tutorijali mu svi na Forumu ? Onda digao lik temu, moze ko editovat ace ? Ko ima vremena neka se javi i neka edituje.

HQ-Movies.org je stranica prva na Balkanu sto se tice Movie Makinga, tako da iskreno unt-movie vishe ko neki forum, dok je hqmovies WebSite na kojem mozes naci sve. Od Foruma, download sekcije, naseg teama, reklamiranja movia itd.

Naravno, ovaj Template kod nas je vise klanski Template, ali nema veze, bar je sve pregledno, i najvishe volim sto je fino uredjeno i vidljivo [newsi etc.]

Ne znam, zasto govoris da je zapusten. Site i produkcija nikad nece biti zapustena, nismo roboti pa da svaka 2 sata napravimo novi edit i objavimo. Ipak, dosta momaka u hqmovies produkciji predobro rade movie i naravno da zele vishe vremena za pravljenje nekog movia.

Tutorijala i ne treba puno od nas. Mi smo postavili one koje trebaju za pocetnike, ipak, imamo 1 ili 2 klipa koja su snimljena kako nesto uraditi. Sve se moze naci na Youtube, kako na nasem channelu tako na ostalim Channelima.

Forum ~ Sto se tice foruma je aktivan, ima tema, postova.

Koliko znam, nash site je napravljen 15.3.2010 godine.

PAGEVIEWS: 76 Danas 107 Jučer 8742 Ukupno
miire je napisao/la:
Digne momak temu kako editovat movie, a tutorijali mu svi na Forumu ? Onda digao lik temu, moze ko editovat ace ? Ko ima vremena neka se javi i neka edituje.

HQ-Movies.org je stranica prva na Balkanu sto se tice Movie Makinga, tako da iskreno unt-movie vishe ko neki forum, dok je hqmovies WebSite na kojem mozes naci sve. Od Foruma, download sekcije, naseg teama, reklamiranja movia itd.

Naravno, ovaj Template kod nas je vise klanski Template, ali nema veze, bar je sve pregledno, i najvishe volim sto je fino uredjeno i vidljivo [newsi etc.]

Ne znam, zasto govoris da je zapusten. Site i produkcija nikad nece biti zapustena, nismo roboti pa da svaka 2 sata napravimo novi edit i objavimo. Ipak, dosta momaka u hqmovies produkciji predobro rade movie i naravno da zele vishe vremena za pravljenje nekog movia.

Tutorijala i ne treba puno od nas. Mi smo postavili one koje trebaju za pocetnike, ipak, imamo 1 ili 2 klipa koja su snimljena kako nesto uraditi. Sve se moze naci na Youtube, kako na nasem channelu tako na ostalim Channelima.

Sve ok, samo kažem.
miire je napisao/la:

Jecii im Mijee !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.