Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sway Gaming by MiX(eP) [FAIL EDITING]

239 pregleda · 30 odgovora · otvorena 22.07.2010. u 23:20

Sway Gaming by MiX(eP)

Evo vam vas "najbolji" moviemaker sveta, znate ga sa Alive i Single Gaming series. Samo pogledajte movie i vidite sta je EPIC FAIL movie.
Ja ne znam šta ti sa ovom temom hoćeš da postigneš?
Da oblatiš čovjeka za nešto što je jako davno radio i što nije ispalo baš dobro.
Niko se od nas ne rađa naučen =)
nyonyo je napisao/la:
Da oblatiš čovjeka za nešto što je jako davno radio i što nije ispalo baš dobro.
Bas tako niko se nije rodio naucen, ali ljubomora / zavidnost je uvijek tu, ne mozemo biti kao oni, hajmo' ih blatit' ...
nyonyo je napisao/la:
Movie je uploadovan 07.03.2010 =) A sa ovo hocu da pokazem svima, da su MiXePove movie dobri samo zbog 3D, ako nisi primetio movie ima samo 1 animaciju, i sad se vidi da nije trebao da osvoji ESWC, a definitivno ni BDMC 2.
Pa ti nebi ni ovaj takozvani "EPIC FAIL" od moviea znao napraviti :/
fruct1s je napisao/la:
Pa ti nebi ni ovaj takozvani "EPIC FAIL" od moviea znao napraviti :/
Vidimo se u avgustu na Tek-9 movie contest
Šta fali movie-u ?
Meni se baš svidja
bioniC je napisao/la:
ja ja ja sintetika
Silverinyo je napisao/la:
Šta fali movie-u ?
Meni se baš svidja
+1
kad ga vec blatis.
ovakav movie ti neces napraviti za 5 godina,hejteru :S
covjek je dokazao svoj skill u pravljenju movie-a.
Čekaj, pa šta ako je uploadovan 07.03.2010 ?

Jel nemoguće da je napravljen nekad davno ?

Logika qme.
Dobar movie =)
Svaki njegov movie je odličan =)
bioniC je napisao/la:
Jarane Alive je bio njegov najbolji i zadnji movie. Najavio je da se poslije toga povlači iz pravljena cs filmova stoga da je ovaj vjerovatno napravljen jako jako davno a uploadan jer je možda bila velika potražnja za prve filmove od "najvećeg moviemejkera na svijetu".
Hajde ne seri ovaj movie je prejako uradzen ti uradi ovako ja ti kucu prepisem
Ovaj lik, svaka mu ćast =) KillaOR je postavljao do nedavno njegova 2 movie - a, za ESWC pravio . . =)
Kad ti budes zano samo 1 desetinu onoga sto ovaj lik zna,onda otvaraj ovakvu temu
Meni i ovo valja...

Izmedju ostalog njegov movie CS | ALIVE najbolji movie koji sam ikad vidio
meni movie sasvim uredu, nista posebno ali je dobar...
neki ne znaju ni ovo uradit, a ima ih mnostvo takvih :)
kao sto je nyonyo napisao , Alive je bio njegov zadnji movie , i sam je Mix(eP) rekao da mu je to zadnji movie koji ce ikad napraviti , tako da je vjerovatno ovo davno pravio i postano 2010 godine. A isto tako vjerujem da ti nemozes napravit ovakav movie no hard feelings , dobar si movie maker vidio sam tvoje movie , dobri su , ali nemozes napravit ovakav kao Mix(eP)-ov
a i sto kazes da nezna pravit , da mu je specijalnost samo 3D , opet to najbolje radi , iako je 3D nema veze , opet to cini movie , i dobro mu ispadne , kad ti budes u pola znao ko on svaka ti cast...
Sta je pisac htjeo reci?!

Kad ti uradis movie kao sto je mixep alive , tek onda otvaraj temu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.