Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Beta] CS : UltraHighSkill.exe

326 pregleda · 19 odgovora · otvorena 14.06.2010. u 23:25

Ovako, pravim movie za takmicenje koje slijedi .

Gamers.ba Movie making Contest v2'

-Eh, uradio sam BETU od movia, htio sam stavit' vishe fragova, ali imao nekih problema . Tako da sam samo dva stavio .

Sto se tice, samo sam sync gledao

HF .

LINK : http://www.youtube.com/watch?v=xllLYGTmrYE

WATCH IN HD !
- Da
- Razlog : Dugo vremena nisam vidio tebe sa svojim movievima , tako da je red da se malo krenes . Usput nisam dugo vidio kvalitetan movie kao sto su tvoji .

Nadam se da me razumijes .
Glasao sam za da . Valjda misliš da staviš više fragova. Stavi još 2-3 i one efekte ili kako već i bit' će prejako
Da. Zato što si moderator i ti treba da nas oduševljavaš ovim čudima. =)
Da.

Zato,jer si odlican u cs-u i u gaming movie-ima!
Samo tako nastavi jedva cekam taj film!!
- Da.
~ Ako si vec zapoceo posao koji volis raditi i dobro ga radis onda ga i završi
Extra
Nisam bas neki strucnjak pa ti necu davati neke savjete, samo ovako nastavi

EDIT: 101%

Dobar editing, nastavi svakako.
Nego, de mi samo recite, gdje nabavljate DEMOe vecinom, jel samo sa hltv.org ili ? Jer ja sam se donedavno bavio profesionalnim video editingom, pa da se okusam i u tim gaming muvijima, nesto mislim da mi ne bi islo lose :)
moderator si ovog podforuma, to ti je posao, ako neces ima ko hoce
IceWolf je napisao/la:
Nego, de mi samo recite, gdje nabavljate DEMOe vecinom, jel samo sa hltv.org ili ? Jer ja sam se donedavno bavio profesionalnim video editingom, pa da se okusam i u tim gaming muvijima, nesto mislim da mi ne bi islo lose
hltv.org te od naših pottia , pitaš nekog'.

Imaš u Sticky temu (podforum : Gaming Movies) te imaš 2 demoa tamo , korisnici postavljali .
IceWolf je napisao/la:
Nego, de mi samo recite, gdje nabavljate DEMOe vecinom, jel samo sa hltv.org ili ? Jer ja sam se donedavno bavio profesionalnim video editingom, pa da se okusam i u tim gaming muvijima, nesto mislim da mi ne bi islo lose
Najalaksi nacin za onog ko ima neke svoje prethodne filmove je da ode na :

hltv.org,
gotfrag.com,
sk-gaming.com i slicne sajtove i postavi te filmove, zatrazi nove fragove i posalju ljudi.

Naravno bude tu dosta losih fragova, ali nadje se koji da valja + ovi fragovi poznatih igraca sto imas.

Imas fragbite.se, imaju kanal na youtube, i oni postavljuju dobre fragove, i jos napisu koji je mec, nadjes demo tog meca i to je to.

@ Klip.

Boje su mi ruzne, ostalo je ok, ne moze se nista reci na osnovu 20 sec.
DA,
razlog: Momak ti znas ovo da radis, imas stila, ideje ali i skilla u Vegasu kao i u drugim "moviemake" programima... jednostavno volim gledati tvoje filmove samo bas kao sto je i Zookey napisao, promjeni boje molim te, ove nekako mutne, nemaju "sjaja" ... poz
Zookey je napisao/la:
Najalaksi nacin za onog ko ima neke svoje prethodne filmove je da ode na :

hltv.org,
gotfrag.com,
sk-gaming.com i slicne sajtove i postavi te filmove, zatrazi nove fragove i posalju ljudi.

Naravno bude tu dosta losih fragova, ali nadje se koji da valja + ovi fragovi poznatih igraca sto imas.

Imas fragbite.se, imaju kanal na youtube, i oni postavljuju dobre fragove, i jos napisu koji je mec, nadjes demo tog meca i to je to.

@ Klip.

Boje su mi ruzne, ostalo je ok, ne moze se nista reci na osnovu 20 sec.
Sto se tice boja. Ovo su mi ko nove boje, jucer nesto probavao da vidim kako ce ispast'. Vidjet' cu da nesto stavim jednostavnije, malo i jest mutno

- Ali kad gledas u HD fino ispadne, kvaliteta super bude .
Da. Zasto?

Zato sto odlicno radis ono sto zapocnes.
samo tako nastavi!
Da.

Razlog : Ocito je da imas smisla za ovo sto radis. Pregledao sam sve tvoje movie, i iskreno svi su bili 11/10. Tako i ovaj. Prema tome mislim da bih trebao nastaviti u cemu te podrzavam .
Boje su mi sranje, bolji da si ostavio obične neg ove koristio..
Ovo je kao neki trailer? Nije loše, ali kao što je zookey rekao ne može se ništa zaključiti na osnovu 20 sekundi stoga ...
nyonyo je napisao/la:
Boje su mi sranje, bolji da si ostavio obične neg ove koristio..
Ovo je kao neki trailer? Nije loše, ali kao što je zookey rekao ne može se ništa zaključiti na osnovu 20 sekundi stoga ...
Boje promjenjene . Nakon danas 60 % gotovog movia, deletali mi se neki fajlovi od movia i sve se crahsalo takodjer i Sistem pao

Samo su mi ostali DEMOi na USB - u .
miire je napisao/la:
Boje promjenjene . Nakon danas 60 % gotovog movia, deletali mi se neki fajlovi od movia i sve se crahsalo takodjer i Sistem pao

Samo su mi ostali DEMOi na USB - u .
Kad ti se poslije renderovanja movija, koji ni ti nisi pogledao u hq sruši sistem, javi se, do tada hahahahha
nyonyo je napisao/la:
Kad ti se poslije renderovanja movija, koji ni ti nisi pogledao u hq sruši sistem, javi se, do tada hahahahha
Nisam mogao naci ono sto sam snimio . Tako da sam bio poludio .

+ mi se update sistem skroz i izbacivalo mi ono Geniune, a bio mi aktiviran preko aktivatora pa ja ga debil update . Necu ga vala vise update

Morat' cu ponovo snimat', sretja pa imam zapisano sve
nyonyo je napisao/la:
Eo sam

@topic

Nemoj ove boje sto si koristio da opet stavljas, sync je bio dobar, frag Finito Nasao sam demo na Aries-Films pre nekoliko mjeseca Keep workin', I mean start workin' again

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.